drogba666 22.06.06, 11:13 Na budynku starostwa zamontowano kamere przed wejściem. Ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Co bedą podglądac? 23.06.06, 00:19 janwer napisał: > Do pilnowania Fiata 126p, Nie parkuje pod Starostwem i chyba nikt z pracownikow nie parkuje od strony al. JP II - ich samochody okupuja parking przy Traugutta. p.s. A kamerka? No coz moze beda bacznie przygladac sie wchodzacym bez krawata, bo wiadomo, ze "klient z krawatem jest mniej awanturujacy sie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
riki29 Re: Co bedą podglądac? 22.06.06, 21:56 a może to do sprawdzenia obecnosci? ot taka nowość zamiast czytników do kart magnetycznych zapisujacych wejscia i wyjscia pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
mk_ck Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkty:-)) 26.06.06, 13:46 Może za kamerę przed drzwiami Starostwa są punkty w rankingu ZPP, tak jak za kamerkę internetową? Związek Powiatów Polskich prowadzi ranking w którym sa punktowane rózne fajne rzeczy, np. posiadanie adresu e-mail, zdjecia starosty, ilość źródeł ekoenergii, specjaliści ds. społeczeństwa informacyjnego, ds. energii odnawialnej - itp. itp. www.zpp.pl/index.php? path=main/glowna/ranking/powiaty;. Za co dostał nasz powiat punkty w 2005 r (19 miejsce): www.zpp.pl/index.php?path=main/glowna/ranking/powiaty&info. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkt 26.06.06, 14:05 mk_ck napisał: > > Związek Powiatów Polskich prowadzi ranking w którym sa punktowane rózne fajne > rzeczy, np. posiadanie adresu e-mail, zdjecia starosty, (...) Za zdjęcie (tzn za fotografię :-), bo jeszcze nikt starosty nie zdjął :-) ) tylko 10 punktów????!!! Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
drogba666 Re: Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkt 26.06.06, 14:08 Ale moze to będzie potrzebne do zliczania wyjść i wejść pracowników, lub ilości obsłużonych klientów. Lub ze względu bezpieczeństwa. Na razie widac tylko kamere przy wejściu, może bedą tez w śroku? Big Brother is watching you Odpowiedz Link Zgłoś
p_e_k_o Re: Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkt 27.06.06, 00:52 drogba666 napisał: > Lub ze względu bezpieczeństwa. Ano. Złodzieje i oszuści są także w Żarach. > Na razie widac tylko kamere przy wejściu, może bedą tez w śroku? Są na korytarzach i z drugiej strony budynku. ps. Łowcy papieru toaletowego - strzeżcie się! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gigbon Re: Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkt 26.06.06, 18:11 mk_ck napisał: Związek Powiatów Polskich prowadzi ranking w którym sa punktowane rózne fajne > rzeczy, np. zdjecia starosty, Wiesz co m_are_k c_ieśla_k ? myślę że gdyby było tam Twoje zdjęcie, to mielibyśmy jako powiat szansę na wyższą lokatę w tym rankingu ;-). Oddam na Ciebie swój głos !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mk_ck Re: Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkt 27.06.06, 09:42 gigbon napisał: > mk_ck napisał: > Związek Powiatów Polskich prowadzi ranking w którym sa punktowane rózne fajne > > rzeczy, np. zdjecia starosty, > > Wiesz co m_are_k c_ieśla_k ? myślę że gdyby było tam Twoje zdjęcie, to > mielibyśmy jako powiat szansę na wyższą lokatę w tym rankingu ;-). Oddam na > Ciebie swój głos !!! Myślę, że mojego zdjęcia by TAM nie było - nie uważam takiej "ścieżki promocyjnej" za właściwą i skuteczną dla powiatu. Pięknie dziekuję za deklarację wyborczą. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ra_nie Re: Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkt 28.06.06, 08:54 mk_ck napisał: Myślę, że mojego zdjęcia by TAM nie było - nie uważam takiej "ścieżki > promocyjnej" za właściwą i skuteczną dla powiatu. > Pięknie dziekuję za deklarację wyborczą. :-))) Zdjecia (fotki) mogą "promować" :)). Zajrzyjcie do gablotek szkolnych (szkół ponadgimnazjalnych) skąd uśmiechają się Przewodniczący Rady Powiatu, ulubieni Starostowie oraz nobliwi Członkowie Zarządu (nie dotyczy LO Prusa). To dopiero jest PROMOCJA - nic nie kosztuje, a jak pięknie to wygląda!!! Ja widziałam w Szkole Rolniczej w Żarach. Odpowiedz Link Zgłoś