Dodaj do ulubionych

Co bedą podglądac?

22.06.06, 11:13
Na budynku starostwa zamontowano kamere przed wejściem. Ale po co?
Obserwuj wątek
    • janwer Re: Co bedą podglądac? 22.06.06, 18:42
      Do pilnowania Fiata 126p,
      • croolick Re: Co bedą podglądac? 23.06.06, 00:19
        janwer napisał:

> Do pilnowania Fiata 126p,

Nie parkuje pod Starostwem i chyba nikt z pracownikow nie parkuje od strony al. JP II - ich samochody okupuja parking przy Traugutta.

p.s.
        A kamerka? No coz moze beda bacznie przygladac sie wchodzacym bez krawata, bo wiadomo, ze "klient z krawatem jest mniej awanturujacy sie" ;-)
    • riki29 Re: Co bedą podglądac? 22.06.06, 21:56
      a może to do sprawdzenia obecnosci? ot taka nowość zamiast czytników do kart
      magnetycznych zapisujacych wejscia i wyjscia pracowników.
      • mk_ck Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkty:-)) 26.06.06, 13:46
        Może za kamerę przed drzwiami Starostwa są punkty w rankingu ZPP, tak jak za
        kamerkę internetową?
        Związek Powiatów Polskich prowadzi ranking w którym sa punktowane rózne fajne
        rzeczy, np. posiadanie adresu e-mail, zdjecia starosty, ilość źródeł
        ekoenergii, specjaliści ds. społeczeństwa informacyjnego, ds. energii
        odnawialnej - itp. itp. www.zpp.pl/index.php?
        path=main/glowna/ranking/powiaty;. Za co dostał nasz powiat punkty w 2005 r (19
        miejsce):
        www.zpp.pl/index.php?path=main/glowna/ranking/powiaty&info.
        • pawel.zary Re: Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkt 26.06.06, 14:05
          mk_ck napisał:

> > Związek Powiatów Polskich prowadzi ranking w którym sa punktowane rózne
          fajne
          > rzeczy, np. posiadanie adresu e-mail, zdjecia starosty, (...)

Za zdjęcie (tzn za fotografię :-), bo jeszcze nikt starosty nie zdjął :-) )
          tylko 10 punktów????!!! Skandal!
        • drogba666 Re: Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkt 26.06.06, 14:08
          Ale moze to będzie potrzebne do zliczania wyjść i wejść pracowników, lub ilości
          obsłużonych klientów. Lub ze względu bezpieczeństwa.

Na razie widac tylko kamere przy wejściu, może bedą tez w śroku?

Big Brother is watching you
          • p_e_k_o Re: Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkt 27.06.06, 00:52
            drogba666 napisał:

> Lub ze względu bezpieczeństwa.

Ano. Złodzieje i oszuści są także w Żarach.

> Na razie widac tylko kamere przy wejściu, może bedą tez w śroku?

Są na korytarzach i z drugiej strony budynku.

ps. Łowcy papieru toaletowego - strzeżcie się! :)
        • gigbon Re: Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkt 26.06.06, 18:11
          mk_ck napisał:
          Związek Powiatów Polskich prowadzi ranking w którym sa punktowane rózne fajne
          > rzeczy, np. zdjecia starosty,

Wiesz co m_are_k c_ieśla_k ? myślę że gdyby było tam Twoje zdjęcie, to
          mielibyśmy jako powiat szansę na wyższą lokatę w tym rankingu ;-). Oddam na
          Ciebie swój głos !!!
          • mk_ck Re: Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkt 27.06.06, 09:42
            gigbon napisał:

> mk_ck napisał:
            > Związek Powiatów Polskich prowadzi ranking w którym sa punktowane rózne fajne
            > > rzeczy, np. zdjecia starosty,
            >
            > Wiesz co m_are_k c_ieśla_k ? myślę że gdyby było tam Twoje zdjęcie, to
            > mielibyśmy jako powiat szansę na wyższą lokatę w tym rankingu ;-). Oddam na
            > Ciebie swój głos !!!

Myślę, że mojego zdjęcia by TAM nie było - nie uważam takiej "ścieżki
            promocyjnej" za właściwą i skuteczną dla powiatu.
            Pięknie dziekuję za deklarację wyborczą. :-)))
            • ra_nie Re: Co bedą podglądac? NIC! - to wyścig po punkt 28.06.06, 08:54
              mk_ck napisał:

Myślę, że mojego zdjęcia by TAM nie było - nie uważam takiej "ścieżki
              > promocyjnej" za właściwą i skuteczną dla powiatu.
              > Pięknie dziekuję za deklarację wyborczą. :-)))

Zdjecia (fotki) mogą "promować" :)). Zajrzyjcie do gablotek szkolnych (szkół
              ponadgimnazjalnych) skąd uśmiechają się Przewodniczący Rady Powiatu, ulubieni
              Starostowie oraz nobliwi Członkowie Zarządu (nie dotyczy LO Prusa). To dopiero
              jest PROMOCJA - nic nie kosztuje, a jak pięknie to wygląda!!! Ja widziałam w
              Szkole Rolniczej w Żarach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka