janwer 12.01.07, 22:27 Było super. Bisy i owacje na stojąco. Kto nie był, niech żałuje. Dziękujemy organizatorom i sponsorowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.zary Europa 12.01.07, 22:53 janwer napisał: > > Dziękujemy organizatorom i sponsorowi. przede wszystkim dziękujemy "dostawcom drewna" ;-)) Kto nie wiedzieł, że jest europejczykiem i mieszka w Europie to się dowiedział w trakcie koncertu (jak ten facet, który ucieszył się po tym, jak dowiedział się, że mówi prozą) ;-) Koncert był rewelacyjny. p.s. jak wszedłeś na koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: Europa 12.01.07, 23:01 pawel.zary napisał: > przede wszystkim dziękujemy "dostawcom drewna" ;-)) O co chodzi z tymi dostawcami, to nie zrozumiałem. > trakcie koncertu (jak ten facet, który ucieszył się po tym, jak dowiedział się, > że mówi prozą) ;-) Normalnie mówił prozą? Bez kartki?! > Koncert był rewelacyjny. > > p.s. > jak wszedłeś na koncert? Znam odpowiednich i wpływowych ludzi. 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Europa 12.01.07, 23:35 janwer napisał: > O co chodzi z tymi dostawcami, to nie zrozumiałem. > Prezesi Krono w przemówieniu witali szczególnie "dostawców drewna". Odpowiedz Link Zgłoś
lech_galik Re: Europa 22.01.07, 22:37 pawel.zary napisał: > janwer napisał: > > > O co chodzi z tymi dostawcami, to nie zrozumiałem. > > > > > Prezesi Krono w przemówieniu witali szczególnie "dostawców drewna". > > Gdyby koncert był za darmo nie byłoby na nim psa z kulawą nogą no może poza kilkoma prawdziwymi melomanami :) Ale ponieważ Kronopol robi wokół tego świetny pijar wepchały się tam wszystkie żarskie snoby. Kiedy takigo zapytać co mu się podobało najbardziej bez zająknięcia wyrecytuje, że przemówienia i oklaski <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Europa 23.01.07, 00:07 lech_galik napisał: > Gdyby koncert był za darmo nie byłoby na nim psa z kulawą nogą no może poza > kilkoma prawdziwymi melomanami :) wrecz przeciwnie, ludzie stratowali by sie wewnatrz "katedry" - Rubik pelni dzis niegdysiejsza role Ich Troje. > Ale ponieważ Kronopol robi wokół tego świetny pijar wepchały się tam wszystkie > żarskie snoby. to raczej Kronopol snobuje, wywalajac kase tylko na to co na topie i drogie. A lokalnym snobom oczywiscie to wielce odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Europa 23.01.07, 08:20 croolick napisał: > wrecz przeciwnie, ludzie stratowali by sie wewnatrz "katedry" - Rubik pelni > dzis niegdysiejsza role Ich Troje. Ano. Pompatyczno-jarmarczne classical sacro-polo :) > to raczej Kronopol snobuje, wywalajac kase tylko na to co na topie i drogie. Kronopol może sobie robić ze swoją kasą co tylko chce. Lepiej żeby wydawali kasę na tani chłam? Rubik dobrze się teraz sprzedaje i podoba się wielu, więc dlaczego nie dać ludziom tego, co chcą? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Europa 23.01.07, 08:56 p.e.k.o napisał: > Ano. Pompatyczno-jarmarczne classical sacro-polo :) > > Byłeś peko na koncercie? Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Europa 23.01.07, 11:06 pawel.zary napisał: > Byłeś peko na koncercie? Nie miałem zaproszenia. Moja córka chciała pójść - 10 letnia fanka :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Europa 23.01.07, 09:00 croolick napisał: > - Rubik pelni dzi > s niegdysiejsza role Ich Troje. Posłuchaj interpretacji J.Radka "Pod dębami Mamre" i J.Słowińskiej "Psalm z tańcowaniem". Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Europa 23.01.07, 09:24 pawel.zary napisał: > Posłuchaj interpretacji J.Radka "Pod dębami Mamre" i J.Słowińskiej "Psalm z > tańcowaniem". nie oceniam tej muzyki, mowie, jak ludzie i media na nia reaguja. Odpowiedz Link Zgłoś
nika139 Re: Wrażenia po koncercie Rubika 24.01.07, 21:30 Nie wiem, jak Wam, ale mnie się wydaje, że ciągle słucham dalszego ciągu tego samego utworu (z wyłączeniem sygnału wiadomości oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś