fnf 14.06.07, 20:36 Witam Forumowiczów. Czy możecie polecić mi dobrego stomatologa na terenie Żar? Wiem, że co jeden będzie chwalil, drugi ganić bezlitośnie może, ale mam nadzieje, że mimo to uda się znaleźć jakąś "solidną firmę" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riki29 Re: Dobry Stomatolog - Żary 14.06.07, 21:28 Krystyna Zawadzka na al.Wojska Polskiego Moze nie jest zbyt tania ale za to bardzo solidna.cala rodzina moja leczy u niej zeby i nigdy nie bylo reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tmmolenda Re: Dobry Stomatolog - Żary 14.06.07, 22:04 Witam, zależy czego też oczekujesz i z jakim problem udajesz sie do takiego gabinetu ja mam dlugoletnie rozeznanie - wlasnie Vita Dent Pani Borowcowa - Pan Fudali - Pani Urban jezeli chcesz glebszego rozeznania napisz co jest dla Ciebie istotne Odpowiedz Link Zgłoś
fnf Re: Dobry Stomatolog - Żary 14.06.07, 23:04 Najistotniejsze w moim przypadku jest chyba podejscie do pacjenta, który wizyty u stomatologa mocno sie boi. Nie chodzi jednak o dziecko, a o dorosłego "chłopa" :| Odpowiedz Link Zgłoś
bimberstein Re: Dobry Stomatolog - Żary 14.06.07, 23:11 fnf napisał: > Najistotniejsze w moim przypadku jest chyba podejscie do pacjenta, który wizyty > u stomatologa mocno sie boi. Ja wręcz dostaję paniki. Ale w gabinecie Małgorzaty Liziniewicz-Sulczewskiej strach ucieka, i dam się powiercić. Odpowiedz Link Zgłoś
bimberstein Re: Dobry Stomatolog - Żary 14.06.07, 23:05 fnf napisał: Czy możecie polecić mi dobrego stomatologa na terenie Żar? Uważam, że gabinet doktor Małgorzaty Liziniewicz-Sulczewskiej przy basenie Wodnik Dobry sprzęt, amerykanskie wypełnienia, tanie stawki I co najważniejsze na kasę NFZ. Tam robiłem i nadal cała rodzinka tam chodzi, BO WARTO. Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: Dobry Stomatolog - Żary 15.06.07, 14:56 hmmm ten gabinet koło Wodnika istnieje chyba niedawno,czyli nie można jeszcze stwierdzić że stomatolog jest solidny,na podstawie czego?o jakości plomby można powiedzieć dopiero po ładnych paru latach,a jak wyleci po dwóch,trzech to jest kicha nie plomba,a jesli dentysta po policzku poklepie i za rąsie potrzyma to juz jest dobry?a swoją drogą dentystów w Żarach jak psów,nawet o tym nie wiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
bimberstein Re: Dobry Stomatolog - Żary 15.06.07, 23:24 debest3 napisał: > hmmm ten gabinet koło Wodnika istnieje chyba niedawno,czyli nie można jeszcze > stwierdzić że stomatolog jest solidny Gabinet istnieje 15 lat, mieścił sie na Kurpińskiego, a następnie przeniósł się do nowego obiektu. Tak więc jest solidnie sprawdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Dobry Stomatolog - Żary 15.06.07, 21:19 mamy 21 wiek i leczenie zebow nie jest juz bolesne, niezaleznie od tego, kogo wybierzesz ;) i co znaczy dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
tmmolenda Re: Dobry Stomatolog - Żary 16.06.07, 23:19 Witam, jeżeli nie chcesz siedzieć jak na szpilkach polecam znieczulenie i trzeba to zaznaczyc. W tych gabinetach co opisywalem jest stosowane ... a odnosnie kosztow, fachowosci itd jest faktycznie XXI wiek i konkurencja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goahead1 Re: Dobry Stomatolog - Żary 17.06.07, 13:55 NIE MA LEPSZEGO dentysta.zagan.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fnf Re: Dobry Stomatolog - Żary 17.06.07, 22:47 A czy mieliście do czynienia / słyszeliście jakieś opinie na temat gabinetu Państwa Błażejewskich przy ulicy Kujawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
woozy3 Re: Dobry Stomatolog - Żary 13.07.07, 09:40 Ja chodzę do Pana G. na Chopina i po wielu wizytach mogę stwierdzić, że to dobry specjalista, a przy okazji bardzo sympatyczny człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
celest75 Re: Dobry Stomatolog - Żary 28.01.16, 14:06 Wracam do tego wątku bo podpowiedzi jakie kiedyś tu znalazłam były mi pomocne. Oceniać nie będę bo wszystkich nie sprawdziłam, a niektórzy nawet już nie działają na terenie Żar. Od siebie mogę polecić usługi Pani stomatolog Małgorzaty Moszko, trafiłam tam z polecenia koleżanki, korzystam już od kilku lat, plomby się trzymają, ceny całkiem dobre. Aktualne dane kontaktowe pewnie zawsze będą na stronie: www.dent-medica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
login1237928 Re: Dobry Stomatolog - Żary 20.02.17, 10:00 chyba pani sama sobie ten opis dała jako reklama. Mi pania M. jak wyrwała zęba prywatnie, to musiałem drugi raz płacić u innego dentysty za ponowne jego wyrwanie, gdyż został korzeń. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś