boberzary 11.07.07, 14:44 Czy jest ktoś chętny na wycieczkę organizowaną przez PTTK 18 lipca: Przełęcz Okraj - Śnieżka - Samotnia, wycieczka autokarowa dla dzieci i młodzieży Cena 15 lub 25 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boberzary Re: Kto jedzie? 12.07.07, 17:22 Eryk, Qash może tam się wybierzemy?? A tutaj zdjęcie z niedzieli: img297.imageshack.us/my.php?image=karkonosz11nu5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: Kto jedzie? 12.07.07, 23:10 strasznie mnie bober zasmuciłeś. eryk, qash, -ich zapraszasz , a jaaaaaaa? męska wyprawa czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Kto jedzie? 12.07.07, 23:20 aniku_k napisała: > strasznie mnie bober zasmuciłeś. > eryk, qash, -ich zapraszasz , a jaaaaaaa? > męska wyprawa czy co? o tobie nie pomyślałem bo zapewne pracujesz a to jest wycieczka środowa. I tak nikt nie chce jechać :o( Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: Kto jedzie? 13.07.07, 00:04 Będę wiedział w poniedziałek, Bober eryki też pracują ;-)) a nie tylko cały czas piją piwo :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Kto jedzie? 14.07.07, 12:06 erykzary napisał: > Będę wiedział w poniedziałek, Bober eryki też pracują ;-)) a nie tylko cały cza > s piją piwo :-)) No jasne, ze pracuja: www.regionalna.pl/detail.php?module=1&id=637 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś