waldi123 29.12.01, 19:47 ciekawe czy w miescie Zary sa jacys internauci, bo patrzac na to forum mozna wyciagnac wniosek tylko jeden - nie ma, albo nie wiedza po co jest forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bona Re: czy w Żarach są internauci ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.02, 08:41 Są. Ale ja też mam wrażenie, że surfowaniem cieniutko. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virge Re: czy w Żarach są internauci ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.02.02, 17:02 No jasne, że są, ale chyba większość nie korzysta z tego forum. Najwięcej czasu spędzają jednak na pogawędkach gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: czy w Żarach są internauci ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.02, 22:32 Jasne, ze sa. Ale sa ograniczeni na szczescie do gadu-gadu, bo co by sie dzialo, gdyby ci wszyscy ludzie wlezli na to forum? Wole nie myslec, jakie posty by szly. Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: czy w Żarach są internauci ? 21.08.02, 13:28 oczywiscie, ze sa nasza siec pa54.zgora.sdi.tpnet.pl/ janw Odpowiedz Link Zgłoś
matt908 Re: czy w Żarach są internauci ? 02.09.02, 16:57 są a ty jesteś z żar bo mnie też to dźwi????? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: czy w Żarach są internauci ? 15.09.02, 15:08 matt908 napisał(a): > są a ty jesteś z żar bo mnie też to dźwi????? dźwi czy nie dźwi ale kiepsko tu jakoś pozdro hiro/szach/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Re: czy w Żarach są internauci ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.02, 17:15 hiro napisała: > dźwi czy nie dźwi ale kiepsko tu jakoś ---Nowa wersja bajki o dżwigu? :))) Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: czy w Żarach są internauci ? 19.09.02, 21:05 Gość portalu: Bona napisał(a): > hiro napisała: > > dźwi czy nie dźwi ale kiepsko tu jakoś > ---Nowa wersja bajki o dż.....wigu? :)))----------ALT+X=Ź.......ZAPAMIĘTASZ? > Pozdr celowe!(MAT) DŹWI GÓWNIARZU ZAMKNIJ bo jakoś pusto tu -tak kliknąłem żeby was nie wyjebali z portalu!-ups pomyłka! OSTATNIA!pewnie was wyj........ hiro bez pozdro ! • Re: czy w Żarach są internauci ? matt908 02-09-2002 16:57 odpowiedz na list odpowiedz cytując są a ty jesteś z żar bo mnie też to dźwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiu4 Re: czy w Żarach są internauci ? 28.02.03, 14:17 są, ale niektórzy na uchodźstwie (studia) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumciak Re: czy w Żarach są internauci ? 13.03.03, 21:24 tak są, ale zaraz idą spać!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś