Dodaj do ulubionych

Gazeta Regionalna

IP: 80.51.245.* 04.09.03, 14:09
Gazeta Regionalna to bania piszą pierdoły i w dodatku nie zawsze sprawdzone.
Jestem ciekawy czy za tą gazetka nie stoi czasami p. Sławomir Rabe szef
polorsy bo nazwisko mi sie zgadza. Ostatnio nie chciało im sie sprawdzic skąd
jest jedna radna to napisali małym drukiem, że sie pomylili, mieszkają w
Żarach i nie sprawdzaja podstawowych rzeczy, to co sprawdzają! Piszą o jakiś
bzdetach, tak naprawdę to chyba czyta to tylko Ruszkiewcz bo pewnie gazete
dostaje za darmo.
Obserwuj wątek
    • croolick Re: Gazeta Regionalna 04.09.03, 22:16
      Gość portalu: Funo napisał(a):

> Gazeta Regionalna to bania piszą pierdoły i w dodatku nie zawsze sprawdzone.
      > Jestem ciekawy czy za tą gazetka nie stoi czasami p. Sławomir Rabe szef
      > polorsy bo nazwisko mi sie zgadza. Ostatnio nie chciało im sie sprawdzic
      > jest jedna radna to napisali małym drukiem, że sie pomylili, mieszkają w
      > Żarach i nie sprawdzaja podstawowych rzeczy, to co sprawdzają! Piszą o jakiś
      > bzdetach, tak naprawdę to chyba czyta to tylko Ruszkiewcz bo pewnie gazete
      > dostaje za darmo.

Witaj,

Wiesz, ja czytam ta gazete, podobnie jak wielu moich znajomych. Oczywiscie
      raza bledy merytoryczne a nawet gramatyczne i ortograficzne w tej gazecie ale
      ja ciesze sie, ze jest wydawana, bo mimo wszystko mozna sie z niej dowiedziec
      sporo o tym co sie wydarzylo w powiatach zarskim i zaganskim. Poziomem zbytnio
      nie odbiegaja od Gazety Lubuskiej i wyrozniaja sie IMHO in plus w porownaniu z
      Gazeta Zachodnia. Podoba mi sie, ze staraja sie jak najwiecej swiezych
      informcji zamiescic w numerze (stad te czeste wpadki). Na pochwale zasluguje
      strona edytorska - jest niezle lamana, zdjecia tez sa nie najgorsze. Dobrze,ze
      udaje im sie zamieszczac sporo reklam, czyli gazeta zyje i ma swoich wiernych
      czytelnikow. Ja trzymam za nich kciuki - zeby wreszcie jakias gazeta na stale
      byla wydawana w Zarach, mam nadzieje, ze jak okrzepna to za kilka lat poziom
      ich artykulow bedzie wyzszy.
      • Gość: "sympatyk" Re: Gazeta Regionalna IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.09.03, 09:02
        Uwazam,ze GAZETA REGIONALNA i TELE Żet nie spelniaja swojej roli,pomijam to ze
        podaja nie do konca sprawdzone wiadomosci przez co krzywdza naprawde uczciwych
        ludzi,ale najwiekszym ich mankamentem jest szukanie taniej sensacji "po
        trupach".Żyjemy naprawde w trudnych czasach , mysle,ze czytelnikom i widzom tez
        nalezy sie cos pokrzepiajacego,a nie tylko straszenie.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka