p.e.k.o 25.06.08, 14:43 Wczoraj radni w głosowaniu tajnym odwołali Jacka Brzezińskiego z funkcji Przewodniczącego Rady Powiatu. Teraz sesje prowadzić będzie Irena Marciniak. WIDEO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debest3 Re: Zmiany w Radzie Powiatu 25.06.08, 16:40 co to się dla stołka nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
janwer Re: Zmiany w Radzie Powiatu 25.06.08, 17:34 Przypomina mi się cytat z filmu: "A jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?" Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Wybór Przewodniczącej 26.06.08, 13:09 Jeszcze kilka migawek z sesji: WIDEO Odpowiedz Link Zgłoś
zenon.o Re: Zmiany w Radzie Powiatu 27.06.08, 10:33 Irena zawsze lubiła błyskotki:) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Prawda czasu, prawda ekranu. 27.06.08, 21:59 W naszej prawie gazecie w artykule na str. 9 pt. "Obledna koncepcja dokuczania", pada stwierdzenie: "Jeszcze przed ogłoszeniem wyników, radny Skrzypczyński pokłócił się ze starostą, kto w radzie reprezentuje Platformę Obywatelską". A jak obejrzymy film Peko z sesji, to widac, ze to Starosta zaatakowal radnego Skrzypczynskiego, mowiac, ze ten "nie reprezentuje PO", po tym jak zostal on zgloszony na kandydata przez kolege z PO, radnego Henryka Gmyrka. p. s. Skoro radny Skrzypczynski nie reprezentuje PO, jak stwierdzil Starosta podczas ostatniej sesji, to wynika z tego, ze PO reprezentuje radna Irena Marciniak z SLD:-) Zgłasza ja w koncu na kandydatke radny Mazurkiewicz z PO, a starosta kontruje kandydature Skrzypczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
luzyczanin Re: Zmiany w Radzie Powiatu 28.06.08, 00:10 Trafnie to ująłeś , croolicku ! Niestety , przywieziony w teczce z ZG działacz PO ( o dzięki Ci panie Fiedorowicz za taką wrzutkę ) rozgrywa swoją mętną gierkę . To , że przy tym się ośmiesza - nie szkodzi , ważne jest , że po ciepłej posadce w ŁZG jest następna ciepła posadka i kolejne nicnierobienie . A i do emeryturki się doskłada . Tak na serio, jak można być tak bezczelnym i pozbawionym honoru aby sformułować taką tezę w stosunku do Pawła Skrzypczyńskiego ? Wyborcy to nie idioci i przyjdzie czas na posumowanie kadencji , mam nadzieję , że już ostatecznie i bez kolejnej ciepłej posadki . Odpowiedz Link Zgłoś