Dodaj do ulubionych

active sport & spa

10.10.10, 15:42
Witam!
Korzysta ktoś z usług tej firmy? Warto? Chodzi mi głównie o fitness.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • prawdziwymona Re: active sport & spa 13.10.10, 22:51
      Tak ja korzystam!!! I jestem bardzo zadowolona,siłownia jest rewelacyjna typowe babskie sprzęty,wszystko nowiutkie atmosfera fanta-styczna.A ,,punkt,,SPA rewelacja mają tam saunę suchą i parową miejsce oddzielone od zgiełku i hałasu a w tle muzyczka relaksacyjna,REWELACJA Można naprawdę poćwiczyć i przy okazji się zrelaksować.Polecam i Pozdrawiam
      • krata012 Re: active sport & spa 14.10.10, 06:24
        Oj sad coś mi tu reklamą właściciela pachnie ...no cóż może mi się wydaje ........
        • dolvita Re: active sport & spa 14.10.10, 08:33
          krata012 napisał:

> Oj sad coś mi tu reklamą właściciela pachnie ...no cóż może mi się wydaje .....
          > ...

Dlaczego od razu pachnie Ci to reklamą właściciela? Nie sądzę, bo ludzie piszą na tym forum na temat różnych firm, a myślę, że ponieważ to miejsce jest nowe to właściciele stają na wysokości zadania żeby ludzi przyciągnąć.

Ja jeszcze nie byłam w active sport, ale chętnie skorzystam, może dziś uda mi się wieczorkiem, bo trochę przeziębienie mnie bierze i sauna by się przydała.
          • inneska80 Re: active sport & spa 14.10.10, 08:47
            jak jest z aerobikiem? dużo ludzi chodzi? jakie sa sale, czy jest tłoczno?
          • krata012 Re: active sport & spa 14.10.10, 10:11
            >A ,,punkt,,SPA rewelacja mają tam saunę suchą i parową miejsce oddzielone od zgiełku i hałasu a w tle muzyczka relaksacyjna>

1. Uważnie trzeba czytać tekst
            2.Osoba o tym nicku nigdy nie pojawiała się w żadnych dyskusjach ani też nie zakładała wątków.
            3.Czyżbym się myliła w swoich osądach ?
            • dolvita Re: active sport & spa 14.10.10, 10:43
              Nie wiem krata, czy się mylisz, czy nie. Ja kiedyś też podejrzewałam pewnego użytkownika, że jest właścicielem firmy, którą chwali, ponieważ posty tej osoby dotyczyły chwalenia tylko i wyłącznie tej firmy. Osoba ta również nie zakładała wątków, nie pisała na innych wątkach. Ale czy można mieć tak do końca pewność?
              • dolvita Re: active sport & spa 14.10.10, 10:46
                A ile kosztuje jednorazowe wejście do sauny? Na ile minut?
                • prawdziwymona Re: active sport & spa 14.10.10, 16:44
                  dolvita napisała:

> A ile kosztuje jednorazowe wejście do sauny? Na ile minut?

wiesz co niewiem ile kosztuje sama sauna,bo ja mam w cenie karnetu ale musisz się dowiedzieć myśle że na stronie się dowiesz.Tam powinien być cennik!!!
            • prawdziwymona Re: active sport & spa 14.10.10, 16:41
              krata012 napisał:

> >A ,,punkt,,SPA rewelacja mają tam saunę suchą i parową miejsce oddzielone
              > od zgiełku i hałasu a w tle muzyczka relaksacyjna>
              >
              > 1. Uważnie trzeba czytać tekst
              > 2.Osoba o tym nicku nigdy nie pojawiała się w żadnych dyskusjach ani też nie za
              > kładała wątków.
              > 3.Czyżbym się myliła w swoich osądach ?

Nie wiem o co ci chodzi chyba mamusia niedowartościowała!! To że nigdy nie zakładałam wątków to nie twoja sprawa ale jak chcesz wiedzieć to do niedawna mam internet i dlatego dopiero teraz jestem na forum.A poza tym to jeśli nawet jest to reklama właściciela to tym lepiej bo sam dowie się czegoś o swojej firmie!!!
              • krata012 Re: active sport & spa 14.10.10, 20:18
                Uderz w stół a nożyce się odezwą ...
                • prawdziwymona Re: active sport & spa 14.10.10, 21:21
                  krata012 napisał:

> Uderz w stół a nożyce się odezwą ...

No właśnie..a nawet jeśli to reklama to co w tym złego?
      • aaga16_2 Re: active sport & spa 20.10.10, 20:48
        Witam serdecznie,

Jest nam niezmiernie miło za tak fantastyczną opinie smile. Bardzo dziękujemy za SZCZERY komentarz ze strony Prawdziwymona.

Zapraszamy Panie w każdym wieku do korzystania z siłowni, sauny suchej i parowej, aerobiku, jogi, masaży, ladies latino (super zabawa przy gorących rytmach myzyki latynoskiej) smile oraz na zabiegi kosmetyczne. Więcej na stronie internetowej www.activesportspa.pl
        Zapraszamy do klubu, aby sprawdzić czy komentarz Prawdziwymona rzeczywiście potwierdzi się smile

Z pozdrowieniami,
        Active Sport&Spa
    • anulam1 Re: active sport & spa 02.11.10, 12:55
      Klub ma świetne opinie, a czy ktoś może wie czy karty Multisportu już działają, bo ostatnio jak dzwoniłam, to miały być aktywne od listopada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka