july3 10.10.10, 15:42 Witam! Korzysta ktoś z usług tej firmy? Warto? Chodzi mi głównie o fitness. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwymona Re: active sport & spa 13.10.10, 22:51 Tak ja korzystam!!! I jestem bardzo zadowolona,siłownia jest rewelacyjna typowe babskie sprzęty,wszystko nowiutkie atmosfera fanta-styczna.A ,,punkt,,SPA rewelacja mają tam saunę suchą i parową miejsce oddzielone od zgiełku i hałasu a w tle muzyczka relaksacyjna,REWELACJA Można naprawdę poćwiczyć i przy okazji się zrelaksować.Polecam i Pozdrawiam Odpowiedz Link
krata012 Re: active sport & spa 14.10.10, 06:24 Oj coś mi tu reklamą właściciela pachnie ...no cóż może mi się wydaje ........ Odpowiedz Link
dolvita Re: active sport & spa 14.10.10, 08:33 krata012 napisał: > Oj coś mi tu reklamą właściciela pachnie ...no cóż może mi się wydaje ..... > ... Dlaczego od razu pachnie Ci to reklamą właściciela? Nie sądzę, bo ludzie piszą na tym forum na temat różnych firm, a myślę, że ponieważ to miejsce jest nowe to właściciele stają na wysokości zadania żeby ludzi przyciągnąć. Ja jeszcze nie byłam w active sport, ale chętnie skorzystam, może dziś uda mi się wieczorkiem, bo trochę przeziębienie mnie bierze i sauna by się przydała. Odpowiedz Link
inneska80 Re: active sport & spa 14.10.10, 08:47 jak jest z aerobikiem? dużo ludzi chodzi? jakie sa sale, czy jest tłoczno? Odpowiedz Link
krata012 Re: active sport & spa 14.10.10, 10:11 >A ,,punkt,,SPA rewelacja mają tam saunę suchą i parową miejsce oddzielone od zgiełku i hałasu a w tle muzyczka relaksacyjna> 1. Uważnie trzeba czytać tekst 2.Osoba o tym nicku nigdy nie pojawiała się w żadnych dyskusjach ani też nie zakładała wątków. 3.Czyżbym się myliła w swoich osądach ? Odpowiedz Link
dolvita Re: active sport & spa 14.10.10, 10:43 Nie wiem krata, czy się mylisz, czy nie. Ja kiedyś też podejrzewałam pewnego użytkownika, że jest właścicielem firmy, którą chwali, ponieważ posty tej osoby dotyczyły chwalenia tylko i wyłącznie tej firmy. Osoba ta również nie zakładała wątków, nie pisała na innych wątkach. Ale czy można mieć tak do końca pewność? Odpowiedz Link
dolvita Re: active sport & spa 14.10.10, 10:46 A ile kosztuje jednorazowe wejście do sauny? Na ile minut? Odpowiedz Link
prawdziwymona Re: active sport & spa 14.10.10, 16:44 dolvita napisała: > A ile kosztuje jednorazowe wejście do sauny? Na ile minut? wiesz co niewiem ile kosztuje sama sauna,bo ja mam w cenie karnetu ale musisz się dowiedzieć myśle że na stronie się dowiesz.Tam powinien być cennik!!! Odpowiedz Link
prawdziwymona Re: active sport & spa 14.10.10, 16:41 krata012 napisał: > >A ,,punkt,,SPA rewelacja mają tam saunę suchą i parową miejsce oddzielone > od zgiełku i hałasu a w tle muzyczka relaksacyjna> > > 1. Uważnie trzeba czytać tekst > 2.Osoba o tym nicku nigdy nie pojawiała się w żadnych dyskusjach ani też nie za > kładała wątków. > 3.Czyżbym się myliła w swoich osądach ? Nie wiem o co ci chodzi chyba mamusia niedowartościowała!! To że nigdy nie zakładałam wątków to nie twoja sprawa ale jak chcesz wiedzieć to do niedawna mam internet i dlatego dopiero teraz jestem na forum.A poza tym to jeśli nawet jest to reklama właściciela to tym lepiej bo sam dowie się czegoś o swojej firmie!!! Odpowiedz Link
prawdziwymona Re: active sport & spa 14.10.10, 21:21 krata012 napisał: > Uderz w stół a nożyce się odezwą ... No właśnie..a nawet jeśli to reklama to co w tym złego? Odpowiedz Link
aaga16_2 Re: active sport & spa 20.10.10, 20:48 Witam serdecznie, Jest nam niezmiernie miło za tak fantastyczną opinie . Bardzo dziękujemy za SZCZERY komentarz ze strony Prawdziwymona. Zapraszamy Panie w każdym wieku do korzystania z siłowni, sauny suchej i parowej, aerobiku, jogi, masaży, ladies latino (super zabawa przy gorących rytmach myzyki latynoskiej) oraz na zabiegi kosmetyczne. Więcej na stronie internetowej www.activesportspa.pl Zapraszamy do klubu, aby sprawdzić czy komentarz Prawdziwymona rzeczywiście potwierdzi się Z pozdrowieniami, Active Sport&Spa Odpowiedz Link
anulam1 Re: active sport & spa 02.11.10, 12:55 Klub ma świetne opinie, a czy ktoś może wie czy karty Multisportu już działają, bo ostatnio jak dzwoniłam, to miały być aktywne od listopada. Odpowiedz Link