Dodaj do ulubionych

budmen pretty houses

27.01.11, 17:59
witam
mam pytanie do Was o opinie o tym deweloperze
buduje w słupnie i wólce jest też kilka segmentów zamieszkałych juz na osiedlu słupno

bardzo proszę o opinie na temat jakości jego usług i uczciwości dot kosztów budowy itp
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • habibu1 Re: budmen pretty houses 07.05.11, 19:45
      ines, dowiedzialas sie czegos? tez szukamy informacji na temat tego dewelopera i domkow prze niego budowanych,
      jesli cos masz czekam na kontakt...
      pozdrawiam
      • broda9000 Re: budmen pretty houses 09.05.11, 13:50
        no cóż... ze strony www dewelopera nic nie wynika sad

habibu1 napisała:

> ines, dowiedzialas sie czegos? tez szukamy informacji na temat tego dewelopera
        > i domkow prze niego budowanych,
        > jesli cos masz czekam na kontakt...
        > pozdrawiam
    • cinek967 Re: budmen pretty houses 15.04.12, 18:10
      Też jestem ciekawy opini na temat tego dewelopera. Jeżeli będziecie mieli jakieś informacje proszę o kontakt
    • habibu1 Re: budmen pretty houses 07.01.13, 12:46
      domex - mozesz napisac konkretnie?
      • domex48 Re: budmen pretty houses 08.01.13, 14:26
        Wiem jakie problemy mają z nimi ludzie,którzy kupili lokale w Słupnie i Wólce Radzymińskiej.Nie wiem co ciebie z nimi łączy,ale jesli to te lokale w Wólce Kosowskiej czy coś takiego to radzę bardzo poważnie się zastanowić!!!.
      • domex48 Re: budmen pretty houses 08.01.13, 14:27
        W razie dalszych pytań służę pomocą i radą.Pzdr
        • habibu1 Re: budmen pretty houses 08.01.13, 14:43
          chcielismy od nich kupic segment, mozesz nappisac konkretnie jakie problemy maja Twoi znajomi? jsli nie chcesz na forum moze byc na priw..
          • domex48 Re: budmen pretty houses 08.01.13, 14:48
            A gdzie chcieliście kupić ten segment?.Pewnie na Słupnie?.
            • habibu1 Re: budmen pretty houses 08.01.13, 14:50
              tak
              • domex48 Re: budmen pretty houses 08.01.13, 15:04
                W Słupnie jest problem z własnością ziemi.Z tego co wiem,to mieszkańcy nie mają i długo jeszcze nie vbędą mieli aktów notarialnych.
                • habibu1 Re: budmen pretty houses 08.01.13, 15:12
                  z teog co pamietam to tam chyba 4 rodziny byly wlascicielami ziemi na ktorej stal budynek, tak? nie mozna zrobic podzialu? bardz ciekawa informacje podales, czyli powinnismy sie cieszyc ze nie kupilismy...
                  • domex48 Re: budmen pretty houses 09.01.13, 19:52
                    Witam.Jeśli pan(i) będzie zainteresowany zakupem na Wólce Radzymińskiej,służę pomocą.Pzdr
                    • oli3006 Re: budmen pretty houses 05.03.13, 13:17
                      Witam,
                      można więcej info nt Wólki Radzymińskiej?

domex48 napisał(a):

> Witam.Jeśli pan(i) będzie zainteresowany zakupem na Wólce Radzymińskiej,służę p
                      > omocą.Pzdr
                      • domex48 Re: budmen pretty houses 06.03.13, 11:23
                        A co pan(i) chciałby wiedzieć o Wólce Radzymińskiej?.
                        • oli3006 Re: budmen pretty houses 06.03.13, 16:04
                          co tam jest do sprzedania?
    • domex48 Re: budmen pretty houses 07.03.13, 10:14
      Słupno zdecydowanie odradzam!!!.
      • oli3006 Re: budmen pretty houses 07.03.13, 11:44
        domex48 napisał(a):

> Słupno zdecydowanie odradzam!!!.
        a na Wólce są jeszcze jakieś mieszkania do sprzedaży?
        • domex48 Re: budmen pretty houses 08.03.13, 13:42
          Na Wólce chyba też nie ma już nic wolnego,ale słyszałem że ktoś chce odsprzedać jeden lokal.Jeśli jest pan zainteresowany to mogę spytać,bo znam tamtejszych mieszkańców.Pzdr
          • oli3006 Re: budmen pretty houses 08.03.13, 14:32
            tak to poproszę o informacje
            • domex48 Re: budmen pretty houses 08.03.13, 14:34
              Dam znać po weekendzie co udało mi się dowiedzieć.pzdr
              • oli3006 Re: budmen pretty houses 08.03.13, 14:46
                dziękuję super
                • justyna12567 Re: budmen pretty houses 12.03.13, 09:56
                  Witam
                  Jestem rownież zainteresowana domem na slupnie proszę o wiecej informacji
                  Pozdrawiam
                  • domex48 Re: budmen pretty houses 12.03.13, 18:35
                    Proszę o sprawdzenie na Słupnie jaki jest stan prawny działki na której zbudowano osiedle!.Pzdr
                • domex48 Re: budmen pretty houses 12.03.13, 18:32
                  Witam.Popytałem ludzi na Wólce i wiem,że jest jeden lokal do sprzedaży.Metraże są tam zbliżone,więc lokal ma około 115-117m,z czego salon+kuchnia około 39m.Są tam 2 łazienki,pom.gospodarcze,spiżarnia oraz 3 pokoje na piętrze.Lokal o którym mowa jest "pod klucz" ale bez wykonanej kuchni(szafek oraz agd).Cena około 500tys.złotych.Pzdr PS.Jest też poddasze użytkowe ok.20-25m możliwe do zaadoptowania.
                  • oli3006 Re: budmen pretty houses 14.03.13, 14:22
                    Witam,
                    a można prosić o jakieś zdjęcia.

domex48 napisał(a):

> Witam.Popytałem ludzi na Wólce i wiem,że jest jeden lokal do sprzedaży.Metraże
                    > są tam zbliżone,więc lokal ma około 115-117m,z czego salon+kuchnia około 39m.Są
                    > tam 2 łazienki,pom.gospodarcze,spiżarnia oraz 3 pokoje na piętrze.Lokal o któr
                    > ym mowa jest "pod klucz" ale bez wykonanej kuchni(szafek oraz agd).Cena około 5
                    > 00tys.złotych.Pzdr PS.Jest też poddasze użytkowe ok.20-25m możliwe do zaadoptow
                    > ania.
                    • domex48 Re: budmen pretty houses 27.03.13, 14:11
                      Witam.Niestety nie udało mi się zorganizować zdjęć.Oferta w Wólce aktualna,ale akty notarialne będą dopiero na koniec maja tego roku.Jeśli jest pani zainteresowana to można zorganizować oglądanie lokalu.pzdr
    • oli3006 Re: budmen pretty houses 14.03.13, 14:51
      Czy ma Pan jakieś zdjęcie wewnątrz…. Chodzi mi o zobaczenie tego standardu pod klucz bo różnie z tym bywa…
      No jeszcze kwestia natury prawnej…. Czy mieszkanie ma uregulowaną KW… w sensie czy jest założona KW pod ten konkretny lokal, czy jest wyodrębniony, no i czy w ogóle tam budowa jest skończona bo jak tam byłam to widziałam, że jeszcze tam chyba w trakcie budowy było…

Z góry dzięki za informacje
      • domex48 Re: budmen pretty houses 15.03.13, 16:00
        Zobaczę co da się zrobić!.
        • budmen Re: budmen pretty houses 27.03.13, 16:35
          Witam
          nazywam sie Marcin Marczak i jestem prezesem Firmy Budmen Pretty Houses ,
          firmy o którą Państwo pytacie , firmy o której jak widzę Pan : domex48 ma bardzo dużo do powiedzenia , super tylko dlaczego nie ma Pan odwagi cywilnej się ujawnić , jak widzę bardzo dużo Pan o nas wie nawet to ze budujemy na nie swoich gruntach, to ciekawe? myśle ze powinien Pan również wiedzieć to iż w świetle prawa Developer może budować na gruntach powierzonych przez włascicieli działek , powinien Pan również wiedzieć , ze w księgach wieczystych jest wpis do kogo należy dana dzialka i tam powinien Pan kieirować ludzi którzy o nas pytają i byłby problem z głowy bo by sié od razu wszystko wyjaśniło , natomiast Pan robi wszystko by skierować ludzi na nieruchomosci w wólce radzymińskiej które również budowaliśmy , DLACZEGO? i tu jest cały pies pogrzebany a może Pan domex48 jest naszym klientem który kupił od nas mieszkanie na wólce za 370 tyś i teraz z zyskiem chce je sprzedać za około 500 tyś , to również jest do sprawdzenia tylko jak można sprzedać nieruchomosc która nie jest własnością Pana domexa48 ,nie jest ponieważ Pan domex48 nie jest jeszcze prawowitym właścicielem tego mieszkania niestety te mieszkanie należy jeszcze do firmy Budmen Pretty Houses , dziwnie Pan domex48 pominął ten malutki nieznaczący Fakt. I jak widzę chce sprzedac nie swoje mieszkanie , w tym momencie nasuwa mi się pytanie kto i gdzie ma uważac na zakup nieruchomosci w Slupnie od Dewelopera czy na wólce od kogo no właśnie od kogo , na przyszłość wszystkich Państwa którzy sie interesują zakupem nieruchomosci od naszej firmy ludziá którzy traktują internet jak wyrocznię , którzy nie zdają sobie sprawy ze po drugiej stronie sieci siedzi osoba która ma nieczyste intencje osoba którą cieszy to jak podstawi komuś nogę , osoba która żywi się cudzym nieszczęściem , osoba dla której za wszelka cenę liczy sie zysk nie zwracając uwagi na to ze robi to wszystko nie zgodnie z sumieniem ,osoba której tak naprawdę nie znacie , oczywiście ma do tego prawo , zapraszam wszystkich Państwa do naszej kancelarii notarialnej na ulicy Smoleńskiego gdzie uzyskają Państwo wszystkie informacje na temat statusu prawnego naszej Firmy oraz nieruchomosci przez nas budowanych. Ja ze swojej stronu pragne poinformowac Pana domexa48 ze w srode zlozylem osobiście wniosek do prokuratury rejonowej o wszczecie postępowania cywilnego i ustalenie ip Pana domexa48 i skierowanie sprawy do sadu.Wszystkich zainteresowanych klientów zapraszamy , prosimy kierować pytania bezpośrednio do nas i spróbować myslec samemu i podejmować mądre decyzje , myśle ze lepiej by było wziac niezależnego rzeczoznawcę niż słuchać sie rad osoby której sie nigdy na oczy nie widziało.
          Pozdrawiam serdecznie
          Prezes Firmy Budmen Pretty Houses
          Marcin Marczak
          • domex48 Re: budmen pretty houses 27.03.13, 17:00
            Szanowny panie Marczak.Nie jestem mieszkańcem lecz wiem,że czekają już 2LATA na akty notarialne od waszej spólki!!!.Wiem też,że macie wiele spraw w sądach i będziecie płacić ciężkie odszkodowania dla osób,które zakupiły lokale u was.Po co te śmieszne napinki i górnolotne zwroty?.Niech pan i pańscy kolesie wywiążą się ze swoich obowiązków wynikających z umów,a wtedy i ja się ujawnię.A teraz mam okazję opisać waszą działalność.Może pan zaprzeczy,że od 2 LAT ZWLEKACIE Z AKTAMI NOTARIALNYMI???.
          • domex48 Re: budmen pretty houses 27.03.13, 19:38
            Szanowny panie Marczak.Odpowiadając na pańską grozbę z Prokuraturą,to polecam najpierw zapoznać się z orzeczeniem Sądu Najwyższego oraz przeczytać dzisiejszy numer Rzeczpospolitej(27.03.2013r)artykuł:"Krytyka w sieci bez granic".Proszę bardzo uważać na sformułowania,których pan używa w swoim "wystąpieniu".Co to znaczy,że "żywię się cudzym nieszczęściem"(dysponuje pan dowodami)?.Wie pan,że jest to pomówienie!?.W swoim wystąpieniu pogubił się pan totalnie!!!.Najpierw stwierdza pan,że mam prawo do opinii,a następnie próbuje mnie pan straszyć Prokuraturą!!!.Jakaś niekonsekwencja!?.PROSZĘ PUBLICZNIE NAPISAĆ,KIEDY BĘDĄ PODPISANE AKTY NOTARIALNE Z MIESZKAŃCAMI WÓLKI RADZYMIŃSKIEJ???.PS.Proszę o podanie adresu kancelarii notarialnej na ulicy Smoleńskiego(nazwę oraz numer lokalu).
          • domex48 Re: budmen pretty houses 27.03.13, 21:51
            Szanowny panie Marczak.Publicznie wzywa pan do kontaktu z bliżej nieokreśloną kancelarią notarialną na ulicy Smoleńskiego,lecz nie chce pan ujawnić nazwy,adresu i kontaktu do w/w kancelarii.Jako żywotnie zainteresowany w/w informacjami,które pan przedstawił w swoim piśmie chciałbym NATYCHMIAST się z nimi zapoznać.Rozumiem,że notariusz wyjaśni również powód 2 letnich opóżnień w oddaniu lokali!??.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka