Dodaj do ulubionych

"Stragan" na Starym Rynku

17.01.15, 10:51
Zastanawiam się kto pozwolił na wystawienie takiego czegoś w centrum miasta - chodzi mi o ten "stragan", niesamowicie szpeci rynek, co to w .ogóle jest, jakieś niebieskie płachty. Wstyd dla miasta. Przejezdni na pewno nie zostawiają tego bez komentarza. Czy nasi urzędnicy nie widzą tego szkaradztwa?Nie przeszkadza im że psuje wizerunek miasta? Panie burmistrzu przecież przejeżdża Pan tam codziennie...
Obserwuj wątek
    • ew151 Re: "Stragan" na Starym Rynku 03.02.15, 20:37
      Myślę , ze przejezdni mają ważniejsze rzeczy do komentowania, niż stragan, gdzie można kupić warzywa ( z którego nie jeden z nich korzysta).

Burmistrz mam nadzieje będzie realizował zadania zgodnie z ich priorytetami.
      • moreno150 Re: "Stragan" na Starym Rynku 04.02.15, 14:40
        Akurat tu nie popisałaś się bo nie chodzi mi o stragan z warzywami tylko ten obok nie wiadomo z czym- przykryty niebieską plandeką. Wszyscy chcą żeby Radzymin się rozwijał, stawał się ładniejszy a tu takiego coś na środku Starego Rynku.
    • grtwa Re: "Stragan" na Starym Rynku 05.02.15, 10:17
      A Ty moreno150 się popisałeś. Masz problem napisz do urzędu , podpisz się. A może Twoja ciekawość zostanie zaspokojona, dlaczego tak jest a nie inaczej. Robienie ścieku na tym forum i szczucie ludzi nie jest dobrym rozwiązaniem.
      Różnica między obecnym straganem a tym który zwykle był na tym miejscu czyli z warzywami owocami jest taka że ten z warzywami i i owocami był zabierany na noc. Jeśli mamy isć w tym kierunku to stragan z warzywami i owocami również nie powinien się tam pojawiać.
      Dla uściślenia mi żaden z tych straganów nie przeszkadza.
      A Burmistrzowi dajmy trochę czasu niech się wdroży w struktury urzędu. Ma też troszeczkę do naprawienia po Panu Zbigniewie P. Naprawdę są bardziej priorytetowe sprawy.
      • moreno150 Re: "Stragan" na Starym Rynku 10.02.15, 11:20
        Po pierwsze to nikt nikogo nie szczuje a po drugie jak widzę są różne poczucia smaku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka