elalin 09.01.07, 09:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=450&w=49592948 Czy Policja Radzymińska też współpracuje z mieszkańcami i śledzi forum tak jak w Markach czy nie? Bo myslę że to dobra inicjatywa. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezpieczny14 Re: współpraca z policją 17.01.07, 09:29 Witam elalin. Jak najbardziej policja radzymińska chce współpracować ze społeczeństwem. Śledzę forum i mam nadzieję, że będę mógł w czymś pomóc. Pozdrawiam !. Odpowiedz Link
pwysocki Re: współpraca z policją 18.01.07, 01:33 Jak rozumiem jesteś przedstawicielem tychże służb. Mam więc pytanie gdzie można znaleźć informacje kontaktowe, typu adres i telefony a może nawet e-mail'e na tutejszy komisariat. A także informacje z namiarami na tutejszych dzielnicowych jeśli takowi działają. A tak na marginesie to jak na śledczego, trochę długi czas reakcji na post elalin. Odpowiedz Link
picooz Re: współpraca z policją 18.01.07, 12:07 kppwolomin.policja.waw.pl/?page=Structure&id=121 Odpowiedz Link
bezpieczny14 Re: współpraca z policją 19.01.07, 18:48 Witam - pwysocki. Odpowiem w kolejności. Tak, pracuję w Komisariacie w Radzyminie. Nie trzeba szukać na forum, żeby znaleźć adres i telefony do komisariatu (nie przesadzajmy). Jednak dla osób bardzo ciekawych podaję: Komisariat Policji w Radzyminie ul. Konstytucji 3-go Maja 22, 05-250 Radzymin. Telefon miejski 0 22 786-50-07. Nr faks. 0 22 786-63-04. Dokładne dane dotyczące dzielnicowych i ich rejonów służbowych znajdziesz na stronie Komendy Powiatowej Policji w Wołominie (KP Radzymin nie posiada strony internetowej). Są tam też numery służbowych telefonów komórkowych. Ponadto numery telefonów do dzielnicowych poszczególnych rejonów znajdują się w komisariacie. A propos dzielnicowego: Dzielnicowy jest jak YETI. Wszyscy wiedzą, że istnieje ale nikt go nie widział! To oczywiście żart dla rozluźnienia atmosfery. Na koniec odpowiadam - nie jestem śledczym ! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pwysocki Re: współpraca z policją 19.01.07, 19:46 A ja odpowiem od końca: Ze śledczym żartowałem, chociaż miałem nadzieję, że trafię. Dzielnicowego w życiu na oczy nie widziałem, ale mieszkam tutaj niedługo, więc jeszcze nie miałem okazji. Ale kartkę z życzeniami świątecznymi od dzielnicowego znalazłem w skrzynce pocztowej. Numer telefonu dzielnicowego już mam w swojej komórce. Przyznaję się do lenistwa, nie chciało mi się szukać, więc wykorzystałem forum do zdobycia informacji. A teraz mam pytanie: Jak wygląda sprawa patroli pieszych lub zmotoryzowanych na osiedlach domków jednorodzinnych położonych na terenie gminy? Czy często policjanci zaglądają do takich "sypialni"? Bo ja u siebie na ulicy, patrol widziałem jak do tej pory raz. Znacznie częściej jeżdzą patrole firm ochroniarskich. Odpowiedz Link