alexkieszek 04.09.08, 17:04 czy ktoś z Was coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.silenter Alex 11.09.08, 13:08 wprawdzie nie w okolicy Cegielni ale z Radzymina - dr Obudzińska. jest dobrym pediatrą. Dojeżdża do pacjenta co dla mnie było podstawą bo trudno mi było się wozić z jedną zdrową czterolatką i z jedną chorą trzylatką. Jeśli Cię interesuje to daj znać na priv. Odpowiedz Link
ska_kanka Re: Alex 15.09.08, 12:31 witam. czy ja także mogłabym prosić o namiary do wymienionego przez Panią lekarza - pediatry? bede bardzo wdzięczna - na adres gazetowy. Odpowiedz Link
karla78 Re: Alex 03.02.09, 11:44 Czy mogę prosić namiar na doktor Obudzińską na meil karla78@gazeta.pl Odpowiedz Link
epeka Re: Alex 08.02.09, 17:44 Witam, czy też mogłabym prosić o namiary do dr Obudzińskiej? Odpowiedz Link
ania.silenter Re: Alex 08.02.09, 18:09 epeka napisała: > Witam, > czy też mogłabym prosić o namiary do dr Obudzińskiej? Jaki priv? Nie chcę podawać nr tel na ogólnodostępnym forum bo dr Obudzińska mogłaby mieć coś przeciwko. Odpowiedz Link
tomasz535 Re: Alex 30.03.09, 13:32 czy mogę również prosić namiar do dr. Obudzińskiej tomasz.b17@wp.pl Odpowiedz Link
dabrowianka Re: dobry, mądry pediatra w okolicy Cegielni 25.01.09, 22:54 A może ktoś może jeszcze kogoś polecić? W Radzyminie i okolicy? A pani Obudzińska jest bardzo sympatyczną panią doktor, ale odniosłam wrażenie, że trochę zagubioną i niedoświadczoną. I szczerzę się zdziwiłam, że ją polecacie. Ale co człowiek, to opinia. Odpowiedz Link
szifox Re: dobry, mądry pediatra w okolicy Cegielni 26.01.09, 12:19 Nigdy nie zawiedliśmy na diagnozie i leczeniu prowadzonemu przez dr. Obudzińską, a korzystaliśmy kilkukrotnie z jej pomocy. Odpowiedz Link
majamamcia Re: dobry, mądry pediatra w okolicy Cegielni 28.01.09, 09:59 Obudzińska jest rewelacja!!!!! A jeśli chodzi o doświadczenie, to juz sam fakt że ma pod opieką kontrolne badania co tygodniowe w przedszkolu swiadczy o tym że nie jest zagubiona i niedoświadczona!! Ja polecam Odpowiedz Link
ania.silenter Re: dobry, mądry pediatra w okolicy Cegielni 28.01.09, 10:55 Co mnie ujęło w dr Obudzińskiej to fakt, że po kilku dniach od wizyty u mojego chorego dziecka ZAWSZE dzwoniła z pytaniem jak się jej mały pacjent czuje. Odpowiedz Link
jackrambo Re: dobry, mądry pediatra w okolicy Cegielni 28.01.09, 19:19 Niedoświadczona? Może miała zły dzień. To lekarz z II stopniem specjalizacji z bardzo dobrą opinią. Wszystkie diagnozy, które postawiła mojemu synkowi, zawsze się sprawdzały. Łącznie z tą, że ma przeciek międzykomorowy w sercu. (na szczęście już jest zdrowy) Odpowiedz Link
pwysocki Re: dobry, mądry pediatra w okolicy Cegielni 04.06.09, 15:33 Mógłbym poprosić o numer telefonu do dr. Obudzińskiej, bo ten podawany np. na zumi tj. 763-06-91 jest jako "nie ma takiego numeru", a komórkowy zgubiłem. Odpowiedz Link
mamcia3dzieci Re: dobry, mądry pediatra w okolicy Cegielni 04.06.09, 16:47 Dr Małgorzata Obudzińska 501611978. Odpowiedz Link