picooz Re: MASZ PROBLEM ? 12.05.09, 23:52 Masz problem? Powiedz to głośno! Pod takim hasłem Stowarzyszenie "Radzymińskie Forum" realizuje tegoroczną edycję akcji "Masz głos masz wybór". Juz w najbliższą niedzielę (17 maja) o godz. 18.00 w sali konferencyjnej Radzymińskiego Ośrodka Kultury i Sportu przy al. Jana Pawła II 20 w Radzyminie odbędzie się kolejna debata publiczna na temat lokalnych problemów. W tym roku zmieniliśmy nieco formułę spotkania. Mamy nadzieję, że nowa forma debaty przypadnie Państwu do gustu i wpłynie na zwiększenie aktywnosci wszystkich uczestników spotkania. Do udzialu w debacie publicznej zaprosiliśmy samorządowców (burmistrza, z-ce burmistrza, radnych gminnych i powiatowych, starostów),urzedników, przedstawicieli NGO, posłów i senatorów z naszego okregu, przedstawicieli mediów lokalnych. W imieniu organizatorów serdecznie zapraszam wszystkich mieszkańców. Krzysztof Dobrzyniecki koordynator projektu Odpowiedz Link
f-olka Re: MASZ PROBLEM ? 13.05.09, 09:02 Witam, ja mam jedną uwagę 17 maja w Radzyminie są komunie i wątpię, żeby było dużo uczestników w owej debacie niestety. My byśmy chętnie przyszli ale w związku właśnie z chrzcinami i komuniami nie ma takiej możliwości. Może lepiej wcześniej uzgadniać termin debat zwłaszcza w okresie komunijno-weselnym Pozdrawiam Odpowiedz Link
student6 Re: MASZ PROBLEM ? 13.05.09, 13:28 Zawsze jest ajkiś termin, który lomuś nie pasuje. Jednego dnia są komunie, innego imieniny Ryszarda Zapewne rodzice dziecie pierwszokomunijnych się nie pojawią, ale w naszej gminie jest jeszcze sporo innych ludzi Odpowiedz Link
f-olka ale również te sporo ludzi :) 13.05.09, 22:01 może gościć na tych komuniach Ja już się z M. dogaduje kto się urywa Odpowiedz Link
student6 Re: ale również te sporo ludzi :) 13.05.09, 22:36 Poza tym termin debaty zawsze jest także odzwierciedleniem naszego "wolnego" czasu. Odpowiedz Link
jedynydudi123 Re: MASZ PROBLEM ? 13.05.09, 09:47 a może właśnie ktoś celowo ustalił termin ) Odpowiedz Link
picooz Re: MASZ PROBLEM ? 17.05.09, 14:28 Przypominamy wszystkim zainteresowanym o debacie publicznej nt. lokalnych problemów, ktora odbedzie sie dzisiaj (17 maja niedziela)o godz 18.00 w sali konferencyjnej ROKIS przy al. Jana Pawła II 20 Zapraszamy Odpowiedz Link
student6 Nagrania z debaty 20.05.09, 11:03 Zapraszam do odsłuchania nagrań z niedzielnej debaty. forum.radzymin.net/aktualnosci/aktualnosci/relacja_z_debaty Krzysztof Chaciński Stowarzyszenie "Radzymińskie Forum" Odpowiedz Link
picooz RAPORT 20.05.09, 11:33 Raport z przebiegu debaty jest już dostępny na naszej stronie: forum.radzymin.net/aktualnosci/aktualnosci Pozdrawiam i zachecam do lektury Krzysztof Dobrzyniecki koordynator projektu Odpowiedz Link