Dodaj do ulubionych

Hotel Makkadi Bay

12.01.11, 11:55
Witam! Szukam hotelu w makkadi bay, jakiegoś blisko plaży. Będę leciała albo z tui albo z Alfastarem, chcę wybrać najpierw hotel. Koniecznie z all inclusive. Dobrze by było w jakiejś spokojniej okolicy...
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Hotel Makkadi Bay 12.01.11, 16:45
      harmony, dawniej domina.
      fajny hotel na uboczu.
      • eryk-555 Re: Hotel Makkadi Bay 12.01.11, 18:41
        Makadi Palace
        • lotka-1 Re: Hotel Makkadi Bay 13.01.11, 19:10
          Nie mogę ich znaleźć w katalogu. Za to na stronie alfy znalazłam "Royal Azur" może ktoś tam był? A jak nie był to może widział podczas wakacji? Spory jest wybór, ale ja mam jakieś tam swoje wymagania, chciałabym żeby były one spełnione.
          • prehnit Re: Hotel Makkadi Bay 13.01.11, 21:49
            forum.gazeta.pl/forum/w,622,120205248,120205248,Czy_byl_ktos_w_Makkadi_Bay_.html
    • kamyczek05 Re: Hotel Makkadi Bay 18.01.11, 16:02
      Mam podobny dylemat, bardzo dużo pozytywnych opinii czytałam na temat tego kurortu. Podobno panuje tam bardzo fajna atmosfera, a przy tym jest to dosyć spokojne miejsce. Mnie się bardzo podoba hotel Club Azar z katalogu alfy... nie jest drogi, do plaży dwa kroki, w opisie można przeczytać, że jest duża możliwość uprawiania sportów ( a mnie zależy też na aktywnym wypoczynku). Sama nie wiem, ciężko się na coś zdecydować bo wybór teraz jest naprawdę bardzo duży!
      • mlarka Re: Hotel Makkadi Bay 19.01.11, 11:26
        Faktycznie na zdjęciach hotel wygląda bardzo zachęcająco. Duża przestrzeń, z pewnością nie będą ci przeszkadzać inni turyści. A w Egipcie jest ich sporo, to bardzo popularne miejsce na wakacje, ale nie bez powodu - nie jest daleko, nie jest drogo, a ponadto same zabytki są wręcz fantastyczne. Od dawna fascynował mnie starożytny Egipt i stwierdzam, że naprawdę warto tam latać!
        • anjolka77 Re: Hotel Makkadi Bay 21.01.11, 12:50
          Jeżeli mam szczera, to akurat do tego, że w alfie hotele są zgodne z opisem katalogu to nigdy nie miałam zastrzeżeń. Oczywiście, nie byłam we wszystkich, ani nawet w połowie, ale te w których byłam faktycznie wyglądały jak te ze zdjęć. Były do dyspozycji rzeczy o których była mowa w opisie - klima, leżaki, parasole, balkony, suszarki do włosów itd.
    • emberro Re: Hotel Makkadi Bay 19.01.11, 13:11
      polecam poszukać na www.topodpoczynek.eu znajdziesz tutaj opinie i oceny ludzie nie tylko o hotelach ale także o biurach podróży, a nawet danej ofercie
      • lotka-1 Re: Hotel Makkadi Bay 24.01.11, 16:52
        Tyle tych hoteli do wyboru, ciężko się na coś zdecydować. Na zdjęciach w katalogu jak przeglądam to jeden lepszy od drugiego, ceny w sumie bardzo przystępne. Najlepiej byłoby polecieć do wszystkich!
    • andrzejgregory50 Re: Hotel Makkadi Bay 02.03.11, 12:55
      lotka-1 napisała:

> Witam! Szukam hotelu w makkadi bay, jakiegoś blisko plaży. Będę leciała albo z
      > tui albo z Alfastarem, chcę wybrać najpierw hotel. Koniecznie z all inclusive.
      > Dobrze by było w jakiejś spokojniej okolicy...
      harmony makkadi bay jest super polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka