Dodaj do ulubionych

Lillyland Beach Club

17.03.11, 18:47
Witam

Zastanawiamy się nad wykupieniem wakacji w/w hotelu.
Przeglądałem opinie na różnych turystycznych portalach internetowych.
Czy ktoś z forumowiczów chciałby dodać coś od siebie.
Czekam na opinie i sugestie w/w hotelu.

z góry dziękuję

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • sloneczkoegiptu Re: Lillyland Beach Club 17.03.11, 20:35
      Witam,
      Byłam w tym hotelu w zeszłym roku, z 7 hoteli które tam zwiedziłam jest w ścisłej czołówce.
      Teren ogromny,zielono,połno kwiatów.nie ma tłoku, niska zabudowa. na plaży zawsze były wolne leżaki o każdej porze.
      Oromne baseny. Mam dużo zdjęć z tego hotelu na maila mogę wysłać.POLECAM
    • sloneczkoegiptu Re: Lillyland Beach Club 17.03.11, 20:45
      Dodam jeszcze że co pare minut podjeżdzają meleksy wożą turystów jak im się nie chce spacerować. Są 3 przystanki : plaża, stołówka, recepcja. Pełna kultura.Dużo turystów z Włoch,Anglii, Skandynawii, mało Rosjan. Zauważyłam jednak że Polacy dostają pokoje blisko recepcji a Włosi bliżej plaży. W pobliżu meczet, jedyna wada dla mnie. Ale napewno tam wrócę. Cicho i spokojnie nie jak w niektórych hotelach jak np Suuny Days of Pallacio na mase napchane turystów, to przeciwieństwo tego hotelu.
      • gezon Re: Lillyland Beach Club 17.03.11, 21:11
        dzięki za informacje, czekam na maila ze zdjęciami.
        gezon90@o2.pl
        • sloneczkoegiptu Re: Lillyland Beach Club 17.03.11, 23:40
          Wysłałam na maila polecam super hotel, mało turystów na duuuużej przestrzeni można odpocząć pozdrawiam
          • gezon Re: Lillyland Beach Club 07.04.11, 23:37
            Jak z wyżywieniem?

Czekam na informację od forumowiczów wink

Pzdrwink
            • meybach Re: Lillyland Beach Club 23.09.11, 14:50
              czy w tym hotelu są podgrzewany baseny? był ktoś może w chłodniejszym okresie?
              • dlidia Re: Lillyland Beach Club 25.09.11, 14:35
                Do "słoneczkoegiptu" !
                Ja również miałabym prośbę o przesłanie zdjęć z tego hotelu na e-maila: lidziapoznan@op.pl Będziemy tam pod koniec listopada.
                Podłączam się do pytania o informację dotyczącą - czy jest tam podgrzewany basen?
                Z góry dziękuję !!!
                • meybach Re: Lillyland Beach Club 02.12.11, 16:24
                  no więc basenu podgrzewanego tam nie ma nestety!!!
                  żarcie było niezłe, ale ZIMNE!
                  meleksami przestali wozić turystów, zato sami się wożą!
                  Nie polecam miejscówek przy basenie/zjezdzalniach od wjazdu.. muza wali cały dzien do nocy z przerwami na muezzina z pobliskiego meczetu smile))
                  no i największy minus: 80% to ruscy... chcą tylko się nachlać, w przeciwieństwie do naszych, którzy zainteresowani są konspumcją smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka