Dodaj do ulubionych

Regency Plaza Resort w SHARM

02.04.11, 15:41
Witam
1 czerwca wybieram sie na 2 tygodnie do Regency Plaza Resort. Byłam tam 3 lata temu i byłam zadowolona. Ale czytając na necie opinie widzę,że standard się pogorszył. Czy ktoś w nim był w ostatnich dwóch latach ? czy to prawda,że ten cały nowy aqua park to "lipa"?
Obserwuj wątek
    • dlidia Re: Regency Plaza Resort w SHARM 02.04.11, 21:11
      Witam!
      Byliśmy w maju zeszłym roku i wróciliśmy zadowoleni. Nowego aqua parku jeszcze nie było.
    • lula5-0 Re: Regency Plaza Resort w SHARM 04.04.11, 12:13
      Witam
      Wróciłam 2 tygodnie temu i jestem bardzo zadowolona. Byłam tam wcześniej i faktycznie aquapark był w budowie ale teraz już działał. Jedzenie bardzo urozmaicone, obsługa super miła i widać, że wszystko wraca do normy. Akurat to, że było nieco mniej turystów niż zwykle mnie osobiście nie przeszkadzało. Wyleżałam się na plaży, opaliłam i wróciłam pełna życia i energii.
      Jak najbardziej polecam ten hotel.
      Pozdrawiam i miłego leniuchowania
      • nie_nowa_ja Re: Regency Plaza Resort w SHARM 04.04.11, 21:22
        a jak z dojściem do rafy tej po lewej stronie hotelu ? czy można wejść przez teren hotelu (nie pamiętam nazwy, byłam 3 lata temu i hamten hotel był w budowie, można było wejść po dobnej opłacie).

czy w samym Sharm odczuwa się cokolwiek z rewolucyjnych działań?
    • kamyczek05 Re: Regency Plaza Resort w SHARM 01.05.11, 16:30
      Bardzo przyjemny hotel, dobre jedzenie (duży wybór), przepiękny teren zielony wokół hotelu, ładna plaża i bardzo miła obsługa. Aquapark działał ale my i tak leżeliśmy na plaży. Myślę, że jak na hotel 5* to jest dość tani bo płaciliśmy w Alfa Star 2200 za 2 tyg. all incl. Dopłaciliśmy jeszcze 200 zł do pokoju de lux, który był sporo większy od zwykłego ale to była chyba jedyna różnica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka