Dodaj do ulubionych

Taba hotel Marriott

28.05.11, 16:57
witam
wybieram się do h. Marriott w Tabie. prosiłbym o info dotyczące hotelu (na priv kola.alok@interia.pl) oraz o cenach przejazdw do Nuweiby, Taby i blisko wyspy Faraona.
Obserwuj wątek
    • kkk Re: Taba hotel Marriott 28.05.11, 20:05
      Hotel jest w porządku pod każdym wzgledem - czystość, obsługa, jedzenie. Fajna infrastruktura, jest gdzie łazić, na plaży hamaki, niestety ni ema raf (n ato się skusiłam) trzeba przejść pod Sofitel i Hayatt - sa piękneee rafyyy.
      Jako takie miastp Taba nie istnieje smile są góry skaliste a poza tym, nic. Mozna zaówić tae z hotelu, zapłącisz troche wiecej niz np. w Sharm bo tam jest monopol, taxówki ni estoja pod hotelem i nie czekają wink
      Dobre miejsce na wypad do Izraela (Jerozolima, Betlejem), do Jordanii.
    • piotrwaz Re: Taba hotel Marriott 29.05.11, 18:42
      Mariot super hotel byliśmy 2 lata temu (to nie był nasz pierwszy raz w egipcie...... wiec porównanie mamy bardzo duże...) hotel jak napisałem fajny super obsługa , mało rosjan , polaków wcale nie było ...... jedyny mankament to to ,że o 22 zamykaja all inc i nic sie nie dzieje w sensie dyskotek animacji itd.
      co do przejazdu niewiem , my wykupilismy wycieczke do Izraela z lokalnego biura w sharmie przyjechali odwieżli i dużo taniej .
      • kkk Re: Taba hotel Marriott 29.05.11, 19:52
        Akurat nas dyskotek (muzyka, prowadzący) była do póxna, długo po all...
        • kola123172 Re: Taba hotel Marriott 29.05.11, 22:55
          jadę z dzieciakiem, więc na disco się nie nastawiam... smile)) dzięki za info. mam jeszcze pytanko o bankomaty... są jakieś problemy z wypłatą??? co akceptują???
          • kkk Re: Taba hotel Marriott 30.05.11, 08:25
            Jest bankomat, nie korzystałam, miałam ze sobą dolary. Poza tym... tam naprawde nie ma na co wydawać kasy big_grin nie ma nic właściwie, na szczęście wink
            • kola123172 Re: Taba hotel Marriott 30.05.11, 21:07
              dzięki za info
              • aannkkaa1970 Re: Taba hotel Marriott 26.05.13, 13:30
                Wróciłam kilka dni temu z Marriotta.
                Mogę polecić z ręką na sercu. Chyba wzięli sobie do serca niektóre opinie bo jedzenie po prostu rewelacyjne , ogromna różnorodność. Dodatkowo w ramach pobytu można przejść do sąsiedniego Sofitelu na obiad lub kolację (nie skorzystaliśmy).
                Pokoje ok , może faktycznie nie są nowe -tj widać że używane ale co to komu.Obsługa miła. Do pobliskiego "centrum Taba Heights jest bezpłatny otwarty busik co 15 minut.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka