Dodaj do ulubionych

Sunny deys el palacio

11.07.11, 22:34
ma ktoś jakieś informacjie na temat tego hotelu wylatuje 5-08 z Wrocławia
Obserwuj wątek
    • janusz.amir Re: Sunny deys el palacio 12.07.11, 08:15
      Szczerze współczuję.
      • gladi3 Re: Sunny deys el palacio 12.07.11, 09:03
        o tym hotelu sa juz dzesiatki odpowiedzi na tym forum,wrzyc w wyszukiwarke po prawo obok szukaj.
      • missbella419419 Re: Sunny deys el palacio 12.07.11, 10:17
        Miałam tam lecieć we wrześniu, wszytsko zarezerwowane ale gdy więcej poczytałam na temat Sunny Days na tym forum i nie tylko to pędem leciałam do biura zmienić rezerwację. Teraz czekam na wrzesień i mój tygodniowy pobyt w Iberotel AquaMarine. Myślę, że ta zmiana to strzał w dziesiątkę... smile
        A jesli chodzi o Sunny to zastanowiłabym się nad jego wyborem, mimo że nie jestem wymagająca to opinie innych o nim mnie wręcz przeraziły.
    • bodana Re: Sunny deys el palacio 12.07.11, 09:03
      Byłam w nim na przełomie stycznia i lutego tego roku. Hotel moloch. Na niewielkiej przestrzeni ok.2000 ludzi. Kolejki do wszystkiego. 95 % Rosjan lub mieszkańców byłych republik radzieckich. Jedzenie znośne. Animacje i dyskoteki niezłe. Napoje i drinki pod wydziałem (2 "stakanki" na osobę). Hotel ma wielu zwolenników wśród Polaków. Ma nawet swoje forum forum.travelway.pl/topic-5-106.html . W sumie ja też byłam zadowolona z pobytu. Na konkretne pytania chętnie odpowiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka