Dodaj do ulubionych

Titanic beach spa & aqua park

04.02.12, 10:43
wybieram sie do tego hotelu na przełomie czerwiec/lipiec -ktos był? jakies porady,sugestie dotyczace zajmowania lezaków przy basenie i innych Bardzo Waznych rzeczy smile
Obserwuj wątek
    • karolina_pal Re: Titanic beach spa & aqua park 04.02.12, 14:59
      Ja również wybieram się do tego hotelu, tylko że w kwietniusmile również przyłączam się do pytania Sylwismile
    • zyyko Re: Titanic beach spa & aqua park 04.02.12, 18:16
      A no był ktoś i to całkiem sporo osób, wystarczy poczytać
      tutaj, lub tutaj, albo tu
      • sylwia545454 Re: Titanic beach spa & aqua park 05.02.12, 09:28
        zyyko bardzo dziekuję za "tutaj" smilewidziałam,czytałam- ale nie ma odpowiedzi na to jak z leżakami przy basenie z rana? wink
        • alladar Re: Titanic beach spa & aqua park 05.02.12, 10:54
          Musisz. rano z ręcznikiem upolować , wszyscy tak robią .Ja co prawda byłem w sąsiednim Titanic Palace , ale to w zasadzie jeden organizm i w obu czubki tak samo się zachowują. Zajmują leżak przy basenie i idą na plażę , lub odwrotnie.
          • karolina_pal Re: Titanic beach spa & aqua park 05.02.12, 12:27
            Ja jadę w kwietniu, więc wydaje mi się że nie powinno być problemów z leżakami..
            • jasminkablack Re: Titanic beach spa & aqua park 05.02.12, 20:24
              Ja wrociłam niedawno z tego hotelu, dokładnie 20.01. Niestety, leżaki trzeba zajmować już około 7 rano uncertain lub dać $ jednemu i on będzie rezerwował codziennie wink
            • mag1974 Re: Titanic beach spa & aqua park 22.02.12, 15:58
              Kiedy jedziesz ? My 6 kwietnia na tydzien (z Ecco), synek ma 7 lat, moze byloby towarzystwo ?
              M.
              • karolina_pal Re: Titanic beach spa & aqua park 22.02.12, 17:06
                No my jedziemy 20 kwietniasmile
                • kasia_p45 Re: Titanic beach spa & aqua park 22.02.12, 19:10
                  A ja by ła niedawno (na poczatku lutego) i wszystkie lezaki przy basenach puste stały. A jak szlismy na podgrzewany basen to postaliśmy chwile i zaraz leżakowy zmontował nam dwa lezaki i nawet bakszyszu nie dostał bo zaraz gdzies poleciał..
                  • janczer11 Re: Titanic beach spa & aqua park 22.02.12, 23:22
                    Byłem w Titanic Palace to hotel połączony z Titanic Beach. Można korzystać z leżaków obu hoteli. Fakt rezerwują sobie leżaki wcześniej ale zawsze coś sobie można znaleźć przy basenach. Doradzam ręczniki plażowe zabierać do pokoju i mieć je już rano zanim zaczną wydawać. Problem jest przy plaży większość po 9.00 jest już zajęta. Jak będziecie chcieli jechać na wycieczkę np. SUPER SAFARI lub inne to mogę polecić lokalne biuro (40% tańsze) a atrakcji więcej nu i mówią dobrze po polsku.
                  • alladar Re: Titanic beach spa & aqua park 24.02.12, 15:41
                    kasia , to zależy od pory roku . Ja byłem w lipcu więc hotel był pełen turystów , zimową porą na pewnie człowików jest mniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka