Dodaj do ulubionych

Best Western Solitaire Resort

04.06.12, 16:48
Kto tam był. Napiszcie coś o położeniu, pokojach i najbliższych miejscowościach.
Obserwuj wątek
    • magdam110 Re: Best Western Solitaire Resort 08.06.12, 22:13
      Hotel opinie ma różne ,
      ja byłam w tym hotelu w listopadzie 2010 i wróciłam w maju 2011. W tym roku na jesieni też może pojadę.Mały ,kameralny obiekt gdzie wszędzie jest blisko. Obsługa bardzo dobra aż chce się dawać napiwki. Bardzo czysto,jeszcze nie widziałam żeby codziennie przy sprzątaniu były odsuwane łóżka. Jedzenie dla nas bardzo dobre. Są dwa baseny, plaża piaszczysta, zejście na rafę z pomostu a rafa super. W listopadzie było dużo Rosjan i miejsca na plaży przy barze zawsze zajęte o 6 ale w maju po rewolucji o której byś nie przyszedł tylko parę parasoli zajętych..Ciekawa jestem jak jest teraz. Animatorzy sympatyczni cały czas namawiają na różnego rodzaju zabawy a jak tak sobie chciałam tylko poleżeć.
      Hotel jak i inne w rejonie Marsa na odludziu ale po plaży można spacerować i poza hotelem. Są fakultety ale tylko u rezydenta, trzeba popatrzeć u innych nacji bo jak my byliśmy to Włosi mieli taniej tylko ten język.

• r.j.szczerba Re: Best Western Solitaire Resort 14.06.12, 14:25
        Witam,

Czy ktoś może wybiera się do tego hotelu w najbliższym czasie z Warszawy?
        • soyer44 Re: Best Western Solitaire Resort 17.02.13, 10:04
          Witam,na forum ,wybieram sie do tego hotelu od 27.07-10.08 ,moze ktos leci w tym samym terminie ,pozdrawiam
        • michalk1908 Re: Best Western Solitaire Resort 17.02.13, 18:19
          witajcie my w tym roku jedziemy tam po raz drugi byliśmy tam 2 lata temu ,jeżeli się nic nie zmieniło będzie ok,chyba że coś uległo zmianie a malkontentów odnosnie tego hotelu ,pobytu w nim oraz obsługi zapraszam do Hurghady tam odpoczną pozdrawiam
          • soyer44 Re: Best Western Solitaire Resort 17.02.13, 18:24
            witam,mam pytanir odnośnie plazy mi osobiście nie przeszkadza brak wejścia do wody bo już to przerabiałem w Hurghadzie w hotelu SHORES GOLDEN,ale jedziemy z 5 latkiem i ciekawi nas czu mógłby chociaż pobrodzić w wodzie nim zacznie sie rafa,kiedy lecicie
            • michalk1908 Re: Best Western Solitaire Resort 17.02.13, 18:38
              chodzi ci i best western jezeli tak to są miejsca gdzie maluchy mogą wchodzić a jeżeli nie to polecam 5 minutowy spacer w prawą stronę do hotelu elphiston itam jest super wejscie dla dzieci tylko z leżaków nie można korzystać ,po za tym tam jest strasznie głośno przez dużą liczbę włochów a w best westernie jest ok i tutaj przychodzą od sąsiadów na hotelową rafę poleca my lecimy 29.06
              • soyer44 Re: Best Western Solitaire Resort 17.02.13, 18:42
                dzieki za odpowiedź,szukamy cichego hotelu i to chyba dobry wybór,czy korzystaliście z fakultetów,bo rodzina wybiera się do Luxoru
                • michalk1908 Re: Best Western Solitaire Resort 17.02.13, 18:49
                  jeżeli jestescie "normalnymi" ludzmi to będzie ok z takim nastawieniem trzeba jechać woda dostępna z nalewaka my nalewaliśmy na plaży,nie pamiętam czy była w pokoju jedzenie ok chyba ze ktoś cały rok w domu je kawior łososia i popija szampanem,śniadanka omlet jajka ser wędlina warzywa owoce mleko chrupki miod itp,obiad 2 zupy do wyboru +kurczk ,ryba oraz grill+owoce i ciasta kolacja też ok grill ryby oraz drób owoce ,słodycze oraz ciasta cola ,fanta i zimne piwko z butelki.
                  • soyer44 Re: Best Western Solitaire Resort 17.02.13, 18:58
                    wielkie dzięki jak mi coś przyjdzie do głowy to podpytam,pozdrawiam
    • eniki Re: Best Western Solitaire Resort 25.05.14, 20:18
      Był ktoś w tym hotelu w tym roku? Nie ukrywam, że opinie lekko odstraszają, tymbardziej, że chciałabym się wybrać tam na 2 tygodnie, ale ponoć rafa jest nieziemska.
      Da się godnie przeżyć? smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka