Dodaj do ulubionych

Shams Safaga

23.09.12, 21:18
Lecimy w trójkę do tego hotelu. Czy mamy szanse na fajny pokój? Czy może dopłacić do family bo jedynek nie ma?. Co radzicie i polecacie, jakie atrakcje , a na co uważać. Dzięki za dobre rady.
Obserwuj wątek
    • starajacasie82 Re: Shams Safaga 24.09.12, 10:34
      Byliśmy w tym hotelu dwa lata temu, więc być może nie wszystko będzie aktualne co napiszę.
      Hotel o różnych standardach pokoi, tzn. po kolei były remontowane, więc im wyżej tym gorsze pokoje, ale te dole w dobrym standardzie. Myśmy o tym początkowo nie wiedzieli, więc oczywiście wylądowaliśmy na samej górze z marnym pokojem, ale można było zamienić po interwencji w recepcji ( nawet bez napiwku), bo tak zrobili poznani tam Polacy. Podejrzewam, że teraz już będą wszystkie wyremontowane. Hotel nad samym morzem, z ładną, piaszczystą plażą. Morze nadające się do kąpieli dla każdego, bo nie wpadasz od razu na głęboką wodę , a i tez nie jest woda po kostki jak zdarzyło mi się przy innych hotelach w Egipcie. . Basen nie zadurzy ale znośny, brak zjeżdżalni. Jedzenie w/g naszej opinii też ok, wiadomo schabowego z kapustą nie dostaniesz. Obsługa miła. Ogólnie hotel o średnim standardzie, nie spodziewaj się nie wiadomo czego, ale też absolutnie nie mogę skrytykować. Jak spodziewasz się wypasu to tego tam nie spotkasz, ale ja ewentualnie kiedyś mogę tam wrócić, więc to chyba samo za siebie mówi.
      Życzę udanego pobytu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka