Dodaj do ulubionych

Miramar Resort Taba Heights

22.06.14, 21:26
Witam czy ktoś był w tym hotelu , my wybieramy się 2 sierpnia na 12 dni z Itaki pytanie czy w Tabie jest bezpiecznie ??
Obserwuj wątek
    • kapitandragan Re: Miramar Resort Taba Heights 13.07.14, 13:51
      byłem w innym hotelu w Tabie, ale oglądałem także miramar (wtedy Hyatt). Piękny ogród (najlepszy ze wszystkich hoteli w Tabie) dwa pomosty do nurkowania, rafa przy hotelu. Będziecie zadowoleni. W tym roku jadę właśnie do miramar resort.
    • stefaniszyn32 Re: Miramar Resort Taba Heights 22.07.14, 21:53
      Obejrzyj co się działo w Tabie w maju ....
      www.youtube.com/watch?v=RY1rOmrV_Pc
    • 2tool Re: Miramar Resort Taba Heights 28.07.14, 00:22
      Do zobaczenia na miejscu ja też wybieram się 2.08.2014 do tego hotelu też z itaki i również na 12 dni ale z tego co słyszałem czeka nas najpierw podróż do sharm el sheik bo lotnisko w Tabie jest nie czynne.
      • es.kamila Re: Miramar Resort Taba Heights 08.08.14, 02:12
        Bardzo proszę o informacje na temat stanu hotelu i otoczenia, ponieważ jestem przed podjęciem decyzji czy decydować się na wakacje właśnie w tym hotelu.
        Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź.
        • stefaniszyn32 Re: Miramar Resort Taba Heights 08.08.14, 09:12
          Boję się , ale wygląda na to ,że oferta do tego hotelu to ściema ,bo podobno szefostwo Miramara
          powiedzialo ,że uporają się z potopem dopiero na pażdziernik.
          Tak że kupując Miramara można wylądować w innym hotelu. Ale może się mylę więc najlepiej spytać o to biuro podróży aby wyjaśniło....
          • es.kamila Re: Miramar Resort Taba Heights 08.08.14, 09:49
            Zdania właśnie są podzielone. Jedni zadowoleni inni nie. Najbardziej zależałoby mi na opini kogoś kto był tam w ostatnich dniach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka