Dodaj do ulubionych

Siva Port Ghalib Marsa Alam

07.06.15, 12:27
Polecam szczerze hotel, wszystko naprawdę ok, moze z wyjatkiem rafy dostępnej z pomostu ale gdy wieje to wejscia nie ma. Jest zatoczka obok hotelu tam mozna posnurkować nawet gdy wieje. Ale począwszy od pokoju, jedzenia, obslugi , plazy basenow i animacji wszystko na najwyższym poziomie. Ktoś ma pytania chętnie odpowiem, wrociliśmy dzisiaj najswieższe daznesmile
Obserwuj wątek
    • mirela75 Re: Siva Port Ghalib Marsa Alam 24.06.15, 11:34
      Witam serdecznie. Mam pytanie, czy jest mozliwość korzystania z tego hotelu osobom przebywającym w obiekcie Marina Ghalib? Pytam, gdyz ktoś w pewnej opinii z przed dwóch lat napisał, iz mozna korzystac z całego all jak i z hotelu Siva Port wcześniej Crowne Plaza Sahara.Czy z plaz innych hoteli mozna bez problemu korzystac? Bo rowniez taką opinie przeczytalam. Prosze o szybką odpowiedz, z gory serdecznie dziekuje smile
      • adamp777 Re: Siva Port Ghalib Marsa Alam 24.06.15, 13:06
        Nie wiem, nie prróbowałem korzystac z all, ale jest to wspólny teren hoteli, można się dowolnie przemieszczać i korzystać z plaży i pomostów do nurkowania. Życzę miłego wypoczynku.
        • mirela75 Re: Siva Port Ghalib Marsa Alam 24.06.15, 22:23
          Aha, czyli jeśli mam inny kolor opaski to nas nie przegonią z terenu prywatnych plaż ? smile bo w Hurgadzie pilnowali, nie pozwolili wchodzic na teren prywatnej plazy innego hotelu niz mialo sie opaski. Z góry pięknie dziękuję za info. W waszym hotelu było bezpłatne wifi? Pewnie tak, w naszej czwórce niestety nie ma sad syn właśnie 27 wylatuje dlatego zbieramy info. Pozdrawiam. Mirella
          • adamp777 Re: Siva Port Ghalib Marsa Alam 25.06.15, 14:39
            Było darmowe wifi w lobby, czasami łapał net nad basenem i w restauracji. Nie wiem jakie kolory opasek miały inne hotele, ale w restauracji często siedzieli Włosi i oni mieli całkiem inne opaski w naszym hotelu. W zeszłym roku byliśmy w Orientalu i tam też włosi mieli calkiem inne opaski, swoich animatorów i wieczrne animacje. Teraz zresztą mieli też swoj " amfiteatr" na plaży i tam schodzili sie ze wszystkich hoteli wieczorem.
            • mirela75 Re: Siva Port Ghalib Marsa Alam 26.06.15, 11:39
              Dziękuję pięknie za informację smile mam nadzieję, ze będą mogli korzystać ze wszystkich udogodnień innych hotelismile a czy polaków było tam sporo? Sporo młodych ludzi ?

• aga_wa1 Re: Siva Port Ghalib Marsa Alam 29.06.15, 12:23
                Wpadliśmy do tego hotelu (ok 150-180 osób prawie) na lunch z lotniska (opozniony wylot) Restauracja bez problemu podjęla taką ilość.Pierwsze wrazenie-calkiem ok, restauracja ogromna , zakamarkow z jedzeniem mnóstwo (róznych stacji z pizza,kurczakami pieczonymi, makaronami, nie wiem co tam jeszcze), fajne rozwiązania-jakies dziwne maszyny do talerzy, strumyczki z wodą, obsługi multum po prostu. Kóleczko w poszukiwaniu jedzenia obnażyło mankamenty- nie do konca smaczne, pieczone ziemniaki tak słone ze aż nieprawdopodobne (ze zostały podane?) zupy dwie-obie kompletnie nie doprawione, warzywa na parze w sumie surowe, ale -owoców brak-jakiaś nedzna krajanka, słodyczy 10 % tego co w Brayka (wizualnie oceniam bo nie jadałam ani tu ani tu) Turyści porownywali z hotelami(różnymi) w których spędzili głowny wypoczynek-na niekorzyść (cytuję-brudno,śmierdzi(?) remont, jakiś rozgardiasz na terenie, woda spuszczona z jakiegoś basenu) animatorzy fajnie tanczyli na jakiejs piramidzie przy basenie Spotkani tam Katowiczanie były zdruzgotani dwutygodniowym pobytem. Na plus na pewno uprzejma obsługa w duzej ilości. Mnie się nie podobało.
                • mirela75 Re: Siva Port Ghalib Marsa Alam 03.07.15, 10:34
                  Witam, opisuje Pani hotel Siva Port czy Marina Port smile
                  • aga_wa1 Re: Siva Port Ghalib Marsa Alam 03.07.15, 11:02
                    Siva Port-recepcja, restauracja, najblizsze otoczenie w/w. na pewno obiekt jest rozległy, na zdjęciach wygląda lepiej, i na pewno ma swoich wielu zwolenników (jak każde miejsce) .Podkreślam-multum miłej obsługi!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka