shope 09.09.08, 10:47 Wiem, ze kiedy był taki watek, ale dosyc dawno. Chcialabym sie dowiedziec czy moze macie swieze informacje na temat tego hotelu. A moze ktos sie wybiera tam w pazdzierniku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mm_michal Re: Royal Moderna **** Sharm 22.09.08, 08:10 Wybieramy się do tego hotelu 30.09.2008 z Katowic. Jeśli chodzi o sam hotel, to mam nadzieję, że nie będzie najgorszy. większość opini w sieci daje nadzieje na udany pobyt... Odpowiedz Link Zgłoś
alkalux Re: Royal Moderna **** Sharm 24.09.08, 15:55 Witamy, wylatujemy do Sharm hotel Royal 14.09.2008 r. z Warszawy Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
shope Re: Royal Moderna **** Sharm 28.09.08, 14:25 My wylatujemy 01.10 więc pewnie sie spotkamy. Tez czytalam sporo dobrych opinii, lecz jak widac nie jest on zbyt popularnym hotelem wsrod polakow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pafcioc Re: Royal Moderna **** Sharm 07.05.09, 21:34 cześć, my lecimy w czerwcu, też jestesmy ciekawi co tam zastaniemy, na pewno podzielimy się uwagami. w ubiegłym roku wakacje spędzilismy w Mamlouku - poprzeczka została podniesiona wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
hnatowy Re: Royal Moderna **** Sharm 01.08.09, 04:36 Uciekajcie z tego hotelu !!! Byłem VII/VIII '09 - ciągły remont. 4 razy zmieniałem pokój, bo albo walili młotem w sufit, albo cięli coś piłą motorową. Próbowałem dać bakszysz za lepszy - nic z tego. Wieczorem remontowali molo - romantyczne wieczory na plaży = spawanie i szlifowanie metalu. TRAGEDIA ! Obsługa niekulturalna - nie odpowiadali na "Hallo" , nawet nie dziękowali za przepuszczenie ich w drzwiach. Wieczorami podlewają trawniki śmierdzącą fekaliami wodą. Filmy do reklamacji mam jeszcze w komputerze. Jeśli ktoś potrzebuje więcej informacji, to służę. Hnatowy Odpowiedz Link Zgłoś