Dodaj do ulubionych

praca Budapeszt

30.07.11, 20:33
Witam,
Poszukuję pracy w Budapeszcie, bez znajomości języka węgierskiego.. z dobrym angielskim + niemieckim (kiedyś współpracowałam z Niemcami, ale już dawno nie miałam kontaktu z tym językiem). Od 6 lat jestem związana z branżą turystyczną (hotele, biuro podróży), obecnie pracuję w UK (recepcja). Wysłałam już sporo aplikacji do różnych hoteli, biur, call center (gdzie wymagają też znajomości j. polskiego), odpowiadam na ogłoszenia, ale na razie cisza.
Czy ktoś mi może poradzić, gdzie najlepiej szukać, pisać, wysyłać CV, jakie były wasze początki? Nie musi być to praca w turystyce, ważne aby znaleźć coś sensownego, jak najszybciej..
Dziękuje za wszelkie rady, wskazówki, pomoc, za odzew...
Iwona
Obserwuj wątek
    • hongrois Re: praca Budapeszt 02.08.11, 21:16
      Witam
      Proszę o CV w jez.angielskim.
      • iw81 Re: praca Budapeszt 02.08.11, 23:53
        Dziękuję za odp., poproszę o maila, na który mam wysłać CV. Dziekuje
    • janiak.m Re: praca Budapeszt 03.08.11, 16:01
      Hej,
      Czy nadal poszukujesz pracy w Budapeszcie?
      Jestes na Wegrzech?
      Odezwij sie jesli na te pytania masz odpowiedz: TAK :)
      Pozdrawiam!
      • iw81 Re: praca Budapeszt 03.08.11, 23:39
        cześć, poszukuję wciąż. Co prawda nie ma mnie na Węgrzech (obecnie przebywam w UK), ale kwestia przenosin to dla mnie max 2 tyg od momentu znalezienia pracy (mam gdzie mieszkać, potrzebuję tylko trochę czasu na zamknięcie formalności w UK)
        Jeśli jesteś zainteresowana, podaj maila, a prześlę moje CV. Dzięki
        • janiak.m Re: praca Budapeszt 04.08.11, 09:54
          Czesc,

poprosze CV w jezyku angielskim oraz numer telefonu w celu przeprowadzenia wstepnej rozmowy.
          newkoza@yahoo.com
          Dziekuje!

Wiktoria
          • malgorzatap0 Re: praca Budapeszt 28.11.11, 11:08
            Witam,
            Czy oferta pracy jest nadal aktualna? W najbliższym czasie przeprowadzam się do Budapesztu i również poszukuję akrualnie pracy, mówię biegle po angielsku,

pozdrawiam
            m.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka