teresa.orlovsky 15.03.06, 11:38 Tot nem ember, kasa nem etel = Slowak to nie czlowiek, kasza to potrawa/jedzenie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
timoteusz Re: TOTH, 19.03.06, 19:47 teresa.orlovsky napisał: > Tot nem ember, kasa nem etel = Slowak to nie czlowiek, kasza to > potrawa/jedzenie. Tót nem ember, kása nem étel = Słowak nie człowiek, kasza nie jedzenie Jeżeli chcesz już coś po węgiersku napisać to napisz to dobrze albo zapytaj się kogoś.... A w ogóle do czego to miało służyć???? Odpowiedz Link
teresa.orlovsky Re: TOTH, 20.03.06, 14:47 Przeczytaj cieciu najpierw watek wczesniej "TOTH" a potem puszczaj piane z pyska. A co do pisowni to nie zauwazylem tu raczej bledow.# Pal gumy frajerze. Odpowiedz Link
iroaria Re: TOTH, 20.03.06, 18:41 Jestem zszokowana powyzsza wypowiedzia teresy...:O Myslalam ze to kulturalne forum, czy tu nie ma moderacji? Odpowiedz Link
teresa.orlovsky Re: TOTH, 21.03.06, 12:08 No dobra. To bylo troche przesadzone. Bardzo Przepraszam. Odpowiedz Link
timoteusz Re: TOTH, 08.04.06, 00:12 No może ja też przesadziłem, też przepraszam: Nie chodziło o pisownię tylko że opuściłeś/łaś słowo NEM -> Kasza to nie jedzienie .... Nie palę gum... ale tekst mi się podobał ;) Odpowiedz Link