Dodaj do ulubionych

Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchrzaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 21:30
Witam i pozdrawiam wszystkich,którzy doświadczyli takiego chamstwa i braku
jakiejkolwiek kultury osobistej od znanej i ogólnie szanowanej osoby publicznej.
Chciałbym się z wszystkimi podzielić spotkaniem z aktorem twarzą w twarz w
dniu dzisiejszym tj. 11.09.2009 roku o godz 18:30 na parkingu przed Bankiem
PKO BP przy ul. Kajki w Warszawie.
Właśnie dzisiaj miałem tę niemiłą przyjemność rozmawiać z tym aktorzyną.
Rozmowa to za dużo powiedziane ponieważ słowa, które sączyły się z ust tego
miernrgo aktorzyny nie pochodziły z jakiegokolwiek scenariusza. Słowa
obraźliwe:k....,ch...,skur...... i inne wyrzucane były przez usta miernego
aktora niczym karabin maszynowy na oczach 2 pracowników banku, przechodniów i
osób przebywających na parkingu Banku prze około 2 minuty. Zapytacie dlaczego?
A więc dlatego ponieważ p. Majchrzak stojąc swoim niebieskim Subaru we
wjeździe i wyjeździe z parkingu ubzdurał sobie że cokolwiek do niego
powiedziałem (z zamkniętego samochodu z odleglości ok 5 m). Niestety z mojej
strony mogę się przyznać do tego że machnąłem ręką do tego miernego aktora jak
zapewne i miernego kierowcy żeby wyjechał z wjazdu na parking i zjechałem na
bok aby ustąpić mu miejsca.
Niestety aktorzyna wysiadł z samochodu pozostawiając go we wjeździe ( nikt nie
mógł wjechać ani wyjechać) i zaczął obrzucać mnie epitetami,które nawet na
"budowie, przy budce z piwem" byłyby niewskazane i niesmaczne. W związku z tym
,że na zaczepki aktorzyny nie reagowałem, tylko po wysłuchaniu całości
wulgaryzmów zamknąłem szybę MAJCHRZAK na oczach wszystkich NAPLUŁ MI NA SZYBĘ
a następnie widząc że moja reakcja się nie zmieniła UDERZAŁ PIĘŚCIĄ W SZYBĘ.
Szkoda, że jej nie wybił bo takie chamstwo powinno być karane przynajmniej
karą grzywny, a tak to wsiadł do samochodu i odjechał.
Piszę to dlatego ponieważ wszyscy zachwalają tego człowieka, a tak naprawdę to
typowy przeciętniak nie posiadający jakichkolwiek manier i kultury.
Dziwi mnie to ponieważ zawsze uważałem, że w świecie aktorów wymagana jest
kultura i poszanowanie dla swoich fanów. Widocznie tak nie jest w przypadku
tego Pana. Ze swojej strony mogę solennie obiecać, że wszyscy moi znajomi
dowiedzą się o zachowaniu i miernej kulturze tego pana. Jeżeli chce mieć
szacunek u innych to niestety u moich znajomych mieć go nie będzie. Na
szacunek trzeba zapracować.
Ten pan pracuje tylko na coś odwrotnego.
Może uważa, że antyreklama jest zarazem reklamą swojej osoby?
Jak go teraz postrzegają pracownicy banku ( widziałem go tam nie po raz
pierwszy), jak zareagowali inni przysłuchujący się przechodnie?
To dopiero był "występ" prawie na Oskara. Tak trzymaj człowieku, a na pewno
będziesz miał szacunek i poszanowanie. Tylko u kogo?
Wstyd i jeszcze raz wstyd !!!!

Nie oczekuję przeprosin od tego aktorzyny bo po tym zachowaniu wiem, że go na
to nie stać. Do tego potrzeba chociaż trochę kultury, a tego nie ma.

Pozdrawiam wszystkich i wierzcie lub nie ale ja tego aktora nawet lubiłem. Do
dzisiaj i już nigdy z nim nie chcę widzieć żadnych filmów i spektakli. To co
zrobił dzisiaj wystarczy mi na zawsze i współczuję wszystkim,którzy mają z
tym panem na co dzień do czynienia
Obserwuj wątek
    • Gość: kobietka Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 22:16
      zawsze myslalam,ze jego ekstremalnie niegrzeczne zachowanie
      to "miejskie legendy".a tu prosze...smutno to slyszec.mimo to
      Krzysztof wiele razy udowodnil mi,ze mozna na niego liczyc w
      krytycznych momentach.potrafi wykorzystac swoja "energie" w bardzo
      pozytywny sposob i rozpalic w czlowieku chec do slusznej
      walki.bardzo mi przykro,ze poznales go od tej strony.pozdrawiam Cie
      serdeczne.
      • Gość: ktwarszawa Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 13:55
        Zgadzam się z tym, że można na niego liczyć w krytycznych momentach np. na naukę
        wulgaryzmów ewentualnie do uderzenia kogoś tak jak wykrzykiwał wczoraj do mnie.
        Napewno wtedy może wykorzystać swoją energię i rozpali w innym człowieku chęć do
        słusznej walki.
        Ciekawi mnie co napisałby na to Majchrzak - to dałoby dalszy pogląd na niego -
        czy jest uczciwy i prawdomówny czy nie. Po mojej stronie przemawiają świadkowie
        - pracownicy Banku. Nikt nie jest w stanie udowodnić mi że ten człowiek jest
        osobą godną zaufania po tym co wczoraj zrobił
        • Gość: kobietka Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:53
          twoje wypowiedzi swiadcza o twoim poziomie i-jesli zaprezentowales
          taki poziom tamtego dnia-nie dziwie sie Krzyśkowi.to wszystko
          zaczyna pachniec zwykla zaczepka.badz uczciwy i ocen takze wlasne
          zachowanie.
          • Gość: ktwarszawa Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 09:09
            Jeżeli znasz aktora to proszę przekaż to jemu aby się wypowiedział. Czy mam
            dziękować za takie zachowanie i wziąść przykład dlatego że coś kiedyś zrobił w
            kinie?
            Wczoraj byłem w banku i pracownicy nadal pamiętają zachowanie aktora.
            Ciekawe dlaczego mnie oceniono pozytywnie.
            Ale to jest twoja opinia o aktorze i pozwól że ja będę wypowiadał sie na
            podstawie spotkania z Majchrzakiem a nie na podstawie jakichś osiągnięć. Swoją
            drogą ciekawy jestem jak zachowałabyś się ty jeżeli byłabyś w takiej sytuacji.
            Nie zależy mi na oczernianiu kogoś lecz na slowie PRZEPRASZAM.
          • Gość: kaśka Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.11, 11:25
            a ja i tak kocham Majchrzaka - super aktor i fajny facet :-)
            P. S. Chciałabym zobaczyć konfrontację Majchrzaka z Dodą..... )))))
    • Gość: Jojo Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.09, 00:41
      wersji Majchrzaka mi brakuje do wydania osadu
      • Gość: ktwarszawa Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 13:49
        Zapraszam do napisania wersji przez Majchrzaka. Chętnie ją usłyszę.
        Wtedy będę wiedział jeszcze jedno czy jest prawdomówny czy nie.
    • Gość: Cinema Paradiso nazwanie K. Majchrzaka miernym aktorzyną... IP: *.magma-net.pl 12.09.09, 18:27
      świadczy o twojej głębokiej niewiedzy kinematograficznej:
      www.filmpolski.pl/fp/index.php/111398
      www.filmpolski.pl/fp/index.php/512765
      To, że zachował się b. chamsko (o ile to prawda), w żaden sposób nie
      podważa jego dorobku aktorskiego.
      • Gość: ap77 Re: nazwanie K. Majchrzaka miernym aktorzyną... IP: *.acn.waw.pl 15.09.09, 21:16
        napisz o tym incydencie do Pudelka!
        • Gość: ktwarszawa Re: nazwanie K. Majchrzaka miernym aktorzyną... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 09:12
          Czy warto pisać o takim chamstwie?
          • Gość: iza Re: nazwanie K. Majchrzaka miernym aktorzyną... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 21:46
            Gość portalu: ktwarszawa napisał(a):

> Czy warto pisać o takim chamstwie?

No to zdecyduj sie człowieku. Najpierw piszesz o tym rzekomym chamstwie, a
            pozniej zadajesz pytanie czy warto o nim pisać.
            Normalny jesteś?
            Co teraz skromnisia udajesz?
    • Gość: kuń Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 22:13
      i właśnie dla takich sytuacji stworzono kamere w komórce. skorzystałeś?
      • Gość: ktwarszawa Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 09:01
        Niestety nie pomyślalem o komórce, ale byłem tak zaskoczony, że naprawdę nie
        przyszlo mi to do głowy. Nigdy bym sie nie spodziewał takiej reakcji od
        "wydawało mi się" kulturalnej osoby.
        Szkoda,że nikt nie przeslał informacji do Majchrzaka i nie ma odpowiedzi od
        niego. A może nie chce?
    • Gość: POLMOS Odpowiedż Majchrzaka IP: 194.181.94.* 18.09.09, 10:26
      Będzie jedna. Na pewno w TVN ubrany w swoją starą brudną kurtkę
      skórzaną zacznie dementować i protestować i opowie że to pan go
      napadł i opluł a on dba o ogólny poziom kultoory w Polsce i jest
      przeciwny komercjalizacji i walczy o to i o tamto a słoma mu z butów
      wychodzi a z gęby wódką jak zwykle jedzie.
      • Gość: ktwarszawa Re: Odpowiedż Majchrzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 19:46
        I to jest chyba trafienie w sedno.
        Dzięki za poparcie.

Wszystko to napisałem dlatego ponieważ nie moglem się pogodzić z tym, że tacy
        ludzie jeszcze istnieją.
        • anmanika Re: Odpowiedż Majchrzaka 21.09.09, 09:37
          Smutne to wielce, dwa razy z nim rozmawiałam jako osoba postronna i nie sprawiał
          takiego wrażenia jak tu opisane. Musiał się przez te lata zmienić i to
          bynajmniej nie na lepsze:(
          • iimmkk Re: Odpowiedż Majchrzaka 21.09.09, 10:06
            Moze facet miał zły dzien. Moze cos sie stało, co wyprowadziło go z równowagi i
            sytuacja na parkingu przelała przysłowiową czarke?

Wy nigdy nie macie złego dnia, prawda?
            Nigdy nie pokazujecie zza kierownicy fuck you/pięści jak ktos zajedzie wam po
            chamsku droge, nigdy nie zdarzyło Wam się nakrzyczeć na kogoś, po prostu
            zachować się tak, że później wstyd było wam o tym myślec. Prawda?

Same ideały.
            Taki znany człowiek to ma przesrane. Musi 24 h na dobę chodzić uśmiechnięty,
            miły i do rany przyłóż, bo jak ma chwilę słabości, to zaraz go na widelec biorą
            na byle jakim forum.
            • Gość: Grisza Jak by nie bylo dzentelmen nie pluje IP: 91.186.72.* 21.09.09, 11:06
              na szyby samochodowe. Niestety opisana sytuacja jest swiadectwem
              tego, ze nieraz niezly aktor, moze zachowac sie jak najgorsze
              chamidlo.Popieram Twoj post.
              • iimmkk Re: Jak by nie bylo dzentelmen nie pluje 21.09.09, 17:27
                Ale może on wcale nie uważa się za dzentelmena? :))

Zreszta czy zakonnica musi być świętsza od zwykłego człowieka, szewc musi
                chodzić zawsze w zacerowanych (niedziurawych) butach a aktor być ę i ą 24h na dobę?

Zeby była jasnosc, jesli opisana sytuacja to prawda, to nie popieram takiego
                zachowania, sama pewnie dostalabym wscieklizny, gdyby ktos mi na szybe naplul i
                jeszcze wyzwał.
                Jednak tak z kapelusza to chyba nikt az w taka wscieklizne nie wpada. Cholera
                wie, co założyciel tego wątku na tym parkingu też nawywijal. Jakby stał
                spokojnie to by nikt się na niego nie rzucał.
                Pewnie ile byłoby świadków tej sytuacji, tyle wersji dane by nam było usłyszec.

Aha i fakt, ze facet tak sie zachował nie podwaza jego dorobku zawodowego ani
                tego, ze na pewno jest tez normalnym człowiekiem, a nie tylko takim, jak tu
                pokazano - "wyrwanym z kontekstu" prostakiem.
                • Gość: ktwarszawa Re: Majchrzak- chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 10:14
                  Po przeczytaniu wszystkich odpowiedzi dochodzę do wniosku że tak naprawdę nikt
                  nie bierze jednego pod uwagę.
                  Mianowicie tego, że takie postępowanie jest karygodne nie tylko u kogoś znanego
                  ale w,ogóle w życiu. Nie obchodzi mnie dorobek życia aktora, nie obchodzi mnie
                  jego życie, ale obchodzi mnie jego zachowanie. Braku kultury nie można zwalać na
                  zły dzień lub zbieg okoliczności. To że się jest dobrze wychowanym lub nie
                  wynosi się z rodziny.
                  Dlaczego nie napiszę do Pudelka? Dlatego ponieważ uważam że nie jest to
                  informacja, która nadaje się na taką stronę. Forum - Kultura - Kino jest chyba
                  najlepszym miejscem na takie forum. Świadczą o tym odpowiedzi. Nie chciałem
                  rozbić "afery" chciałem tylko poinformować o takim a nie innym zachowaniu aby
                  inni uważali na aktora, który może pojawić się w danej chwili w ich życiu.
                  Jeżeli chodzi o różne wersje zaistniałej sytuacji to jeżeli piszą na forum osoby
                  znające Majchrzaka to niech poproszą o odpowiedź samego zainteresowanego. Nie
                  mam nic przeciwko dyskusji z p. Majchrzakiem. Oby nie była tylko na poziomie
                  mojego spotkania z nim na parkingu.
                  Jeszcze raz powtarzam, nic nie usprawiedliwia chamstwa. Nikt nie jest święty ale
                  kultura w stosunku do innej osoby obowiązuje nas wszystkich niezależnie od
                  sytuacji. Jeżeli ktoś nie wierzy w moją informację to po co pisze? Czy wierzy w
                  nieistniejącą wersję aktora?
                  Nie interesuje mnie ochrona dla samej ochrony człowieka, który zachował się tak
                  a nie inaczej.
                  Nie jestem człowiekiem, który szuka codziennie sytuacji, które można opisać na
                  forum i jest to pierwszy raz gdy wysłałem informację na jakiekolwiek forum. Nie
                  mogłem niestety znieść takiego zachowania.
                  Napluć na kogoś to jest coś co mi się w głowie nie mieści i dla mnie jest to
                  najwyższy poziom chamstwa i chęci poniżenia innej osoby. Napisałem że napluł na
                  mnie dlatego ponieważ wiem że gdybym miał otwarte okno to tak by się stało. On
                  chciał poniżyć mnie a nie mój samochód.Samochód można umyć, ale urażonej
                  godności człowieka nie !!!. Jak można wyzywać i zachęcać do bójki ( nie będę
                  przytaczał słów aktora), a następnie napluć. Czy to nie wystarcza aby ocenić
                  człowieka? Czy to nie jest chamstwo? Czy ktoś to popiera? Dlaczego nikt
                  kategorycznie nie powie NIE !!! takim zachowaniom. Ja nie będę cicho siedział i
                  milczał w takich sytuacjach i wiem, że opisanie w internecie takiej osoby jest
                  lepsze od tego co chciał Majchrzak ( bójki). Jeszcze raz zachęcam do odpowiedzi
                  p. Majchrzaka. A może takich sytuacji miał więcej i nie jest w stanie
                  przypomnieć sobie mnie na parkingu. A swoją drogą czy uważacie że to było po raz
                  pierwszy? Czy człowiek może zachować się tak po raz pierwszy gdyby wcześniej tak
                  nie postąpił? Czy w jednej chwili może z porządnego człowiek zrobić się cham? A
                  skąd przykład na takie zachowanie?

Pozdrawiam
                  • iimmkk Re: Majchrzak- chamstwo 22.09.09, 10:23
                    Tak, panie świętoszek. Czasami z człowieka może wyjść cham. Albo nawet i co
                    gorszego.

• iimmkk Re: Majchrzak- chamstwo 22.09.09, 10:26
                    Pan K. Majchrzak związany jest z Teatrem Studio w Warszawie.

Podaję kontakt @ do działu PR

Promocja i PR
                    Karolina Krawczyk, e-mail: promocja@teatrstudio.pl

Prosze się skontaktować z PR-em teatru i poprosić o ustosunkowanie si e p.
                    Majchrzaka do sytuacji. W czym problem?
        • Gość: . Re: Odpowiedż Majchrzaka IP: 213.17.164.* 06.10.09, 10:24
          Co z ciebie za człowiek, że żale wylewasz na internetowym forum ?
          siedzisz w pracy i tyjesz, miałes okazję czynnie jak facet z jajami
          zaprostestowac to się zchowałes za szybką ...a teraz jak puszysta
          14latka wylewasz żale w internecie, jesteś żałosny - dobrze Majchrzak
          zrobił, wracaj na prowincje - duze miasto nie jest gwarantem kultury.
          Ewentualnie zapisz sie do chopiecego chóru - jajek to ty nie masz.
    • iimmkk Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 22.09.09, 10:35
      Gość portalu: ktwarszawa napisał(a):

> z tym aktorzyną.
      > z ust tego miernrgo aktorzyny
      > przez usta miernego aktora
      > do tego miernego aktora
      > zapewne i miernego kierowcy
      > Niestety aktorzyna
      > zaczepki aktorzyny
      > typowy przeciętniak
      > tego aktorzyny

Oto Twoje kulturalne epitety, jakimi obrzuciłeś Majchrzaka w jednym tylko poście.
      Naplucie na szybe nie należy do kulturalnych, ale jesli Ty jestes tak samo
      "kulturalny" jak okazałeś to tutaj - to ja się Majchrzakowi nie dziwię.
      I nie wierzę, że Ty siedziałes grzeczniutko w samochodzie, a Majchrzak ciskał
      się bez powodu.
      szczególnie po tym, co i w jaki sposob na niego tu napisałś.

Dziękuję za uwagę.

ps. nie znam p. Majchrzaka, nie pracuję z nim, żadnych futer nie sprzedaję, ta
      pani w tym futrze przyszła i w nim wychodzi ;)
    • Gość: Karabela Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.gemini.net.pl 13.10.09, 13:15
      Po pierwsze: nie użył bym wobec Majchrzaka określenia mierny aktorzyna, a po
      drugie: nigdy tyle razy w jednej wypowiedzi ;) Niestety, czasem ludziom
      puszczają nerwy i w takich głupich sytuacjach zachowują się grubiańsko, rozumiem
      że Ciebie to zabolało, ale obejrzyj sobie "Inland Empire" Lyncha, a potem pomyśl
      z kim zadzierasz ;) żartuję oczywiście, no niestety, trzeba umieć przechodzić
      nad takimi wydarzeniami do porządku dziennego i nie rozdzierać szat z powodu
      takiego wybryku.
      Piotrkowska-w-Lodzi.notlong.com - tu kręcono Inland Empire :)
    • Gość: Bubel Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: 94.75.121.* 27.11.09, 18:45
      Trzeba było wyjść i zachować się jak mężczyzna. Walenie pięścią i plucie to już
      naruszenie Twojej prywatności.
      Panie Majchrzak, oczywiście nie wiem, czy to wszystko prawda, ale jeśli tak, to
      wiedz Pan, żeś może Pan żylasty i nie ostatnia kaleka, ale generalnie przeciwnik
      z Pana raczej żaden. Trafisz Pan na kogoś lepszego, np. na mnie, i skończy się
      to dla Pana sprawiedliwie. Tym bardziej, że to grzech tak psuć markę subarytom.
      O ile to oczywiście prawda, powtarzam.
    • Gość: adolf Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.centertel.pl 01.01.10, 22:50
      majchrzak,doda,peja,marczuk-pazura itd.90 procent Polskich pseudo
      (artystów),to totalne dno,brak słów.
      • Gość: duru Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.spray.net.pl 21.01.10, 19:45
        A Ty chciałbyś być aktorem?
        • referee Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 25.01.10, 21:47
          Forumowicz,autor watku ma racje Majchrzak zachowal sie skandalicznie.
          Nic nie tlumaczy jego dorobku zawodowego. Mysle,ze autor watku,gdyby
          to sie wydarzylo w Stanach juz dostalby kilkaset tysiecy papierow na
          ugode,zeby tylko nie doszlo do procesu.
          No coz Majcharzak swoim zachowaniem pokazal brak kultury
          osobistej.Jestem wysoce wzburzony i rozumiem zniesmaczenie kolegi i
          pracownikow banku.
          • Gość: duru Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.spray.net.pl 27.01.10, 22:17
            Ktoś kto silnie odbiera z chamienie otaczającej rzeczywistości
            W obronie wyznawanych (niedzisiejszych) zachowuje się podobnie.
            Im większy temperament tym one silniejsze - tym lepszy "aktor"
            A sytuacja mogła tylko małą iskrą w tym bankowym zajściu.

• Gość: dojka Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.10, 19:26
              schamienie , na bogi..
          • Gość: kamień Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.chello.pl 14.03.10, 15:23
            A gdze jest ta szyba bo chętnie też napluję, żeby zaistnieć!
    • Gość: alojz Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.08.10, 12:17
      Całkiem możliwe i prawdopodobne, K. Majchrzak jeździ niebieskim,
      stuningowanym Subaru i wygląda mimo swoich 62 lat na niezbyt
      przyjaźnie nastawionego typa. Od takich ludzi trzeba się trzymać z
      dala, niezależnie czy zajmują się aktorstwem czy są zwykłmi kibicami
      miejscowej drużyny piłkarskiej.
      • przemostegna Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 31.08.10, 23:00
        Marlon Brando też był chamem, ale to nie przeszkadzało mu zostać największym aktorem w historii kina(oczywiści kwestia dyskusyjna). Majchrzak broni się całym swoim artystycznym dorobkiem, cała reszta jest nicością. Oczywiście dobrze by było żeby ludzi spoza muru byli uosobienie Sokratejskich cnót, ale na ogół tak nie jest. Nie każdy jest Holoubkiem i na szczęście też z drugiej strony-Klausem Kinskim. Podsumowując, nieźle pan(autor całego wątku)skompromitował się zaczynając temat, bo o panu szybko zapomną, a Majrzaka będą pamiętać długo, mimo jego rzekomego chamstwa.
    • Gość: tomek Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: 195.116.88.* 10.09.10, 22:58
      zesrales sie ze strachu baranie
      • Gość: kartina Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.cdma.centertel.pl 07.12.10, 06:54
        jak jest sprzeczka to wina jest po obu stronach, sam piszesz ze to ty zaczales a potem opisujesz dramatyczna reakcję drugiej strony Widocznie tez masz predyspozycje aktorskie Pomimo zamknietej szyby twoja mowa i gestykulacja byly mocno wyraziste skoro tak wkurzyły Majchrzaka. Jezeli wyszedl z samochodu to po to by sie z toba osobiscie skonfrontowac dac ci szanse jawnej wypowiedzi Miales odwage nadawac zza szyby a nie miales odwagi osobiscie tego przekazac? na moje oko to wlasnie dlatego ci naplul na szybę. Nie popieram go ale rozumiem sa ludzie którzy potrafia wkurzyc. W przedszkolu tez tak jest najpierw dzieciak zaczyna a potem placze do pani ze go biją. Nie zaczynaj nigdy czegos czego skańczyć nie potrafisz. Próbujesz znowu "zza szyby" odegrac się w internecie, czy w banku wylewajac zale. Byli po twojej stronie ? wzruszające... Wiesz gdzie gra Majchrzak idź i pogadaj z nim o tym w sposób kulturalny dokładnie taki jakiego oczekujesz. sprawdź go jak wtedy zaraeaguje gdy naprzeciwko odważnie stanie mezczyzna, moze nie napluje a poda ci rekę
        • easydobranocka Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 12.07.11, 13:42
          Witaj.Jeśli Tobie ,który wszcząłeś kłótnie .Brakło na tyle taktu ,aby przeprosić i odjechać swoim samochodem.Jeśli chcesz aby ludzie Cię szanowali ,sam szanuj innych.Chyba ,że masz naturę pieniacza.Wówczas nie da się z Tobą normalnie porozmawiać.
    • szymek_50 Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 12.11.12, 15:17
      Podobne, ale może nie tak drastyczne zdarzenie miałem z panem Jerzym Dziewulskim na jednej stacji benzynowej przy A-4. Poruszał się swoim żółtą, dwuosiową, dwudrzwiową osobówką rajdówką z nadwoziem, opatrzonym bocznym numerem 3.
      Nawet nie wiedziałem, że to celebryta, ale dowiedziałem się jak do mnie zagadał ni z tego ni z owego.
      Nie przejmuj się kolego zachowaniem Majchrzaka, aktorzy czasem tak mają, że im się więcej wydaje niż widzą. Może coś szczególnego w tobie zobaczył i to go nakręciło, że zagrał przed tobą, którąś ze swoich ról filmowych.
      Powinieneś wziąć od pana Krzysztofa autograf i powiesić go sobie na ścianie.
    • czakrak Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 14.11.12, 09:50
      Szkoda, że tego nie nagrałeś, ani nie zrobiłeś zdjęcia. Wtedy byś mógł mu wytoczyć proces i dzięki takiej sprawie pokazać, że w tym kraju nie ma równych i równiejszych.
    • Gość: Bóg Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.toya.net.pl 06.04.13, 21:45
      "I odpuść nam Panie nasze winy,jako i my odpuszczamy swoim winowajcom".
    • Gość: Elbert Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 01:39
      I bardzo dobrze zrobił, pan Krzysztof M. Z drugiej strony bycie jednym z najlepszych aktorów polskich i światowych- nie upoważnia go koniecznosci bycia kulturalnym bankowcem w garniturze. jest prawdziwy - i tyle.
    • morticiaa Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 07.05.13, 05:40
      Sytuacja bardzo nieprzyjemna, ale obawiam sie, ze ten list po panu Majchrzaku splynie jak po kaczce. Osobiscie uwazam go za swietnego aktora i na moj osad nie wplynie to, co robi w "cywilu". Nie mniej - chamstwa nie popieram i tepie. I nie ma tu znaczenia, z czego cham zyje.
      • Gość: młoda Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr IP: *.204.108.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.13, 17:28
        Większość z Was podkreśla, że Krzysztof Majchrzak to bardzo dobry aktor, dlatego podajcie tytuły filmów w których grał, a chętnie je obejrzę.
    • twig.gy Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 31.03.14, 20:49
      Temat już dawno nieaktualny pewnie, ale musze zabrać głos:) otóż znam Krzysia od wielu wielu lat, przyjaźnimy się i wiem, że jest prawym i bardzo dobrze wychowanym człowiekiem. Aby doprowadzić go do takiej reakcji, musiał Pan (forumowicz zakładający ten wątek) nieźle nawywijać. Myślę, że gdyby Pan zechciał skonfrontować swoje zdanie z Krzysiem, to byłby Pan mile zaskoczony - taki to jest człowiek :)
      Młoda - a co do Jego filmografii, to obejrzyj chociażby: Pornografię, Konopielkę czy chociażby Cudowne Miejsce... Pozdrawiam :)
      • mmagi Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 01.04.14, 13:40
        a po co zabierasz głos po prawie roku??
        • twig.gy Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 01.04.14, 18:04
          mmagi napisała:

> a po co zabierasz głos po prawie roku??

A TY? :) ja dlatego, że rzucił mi się w oczy ten oczerniający Krzyśka wątek...więc chyba mogę:) czy to zabronione?
    • stefekburczymuba Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 11.04.14, 12:58
      Nie pierwszy to raz kiedy "ciepłe kluchy" zaczepiają a potem dostają parę ch..... lub nawet w ryja i biegną wypłakać się na forum. Żenada...
    • volviak56 Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 20.01.17, 19:08
      Przedstaw się tchórzu.
    • volviak56 Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 20.01.17, 19:09
      Anonimowa gadka,przedstaw się, to będziesz wiarygodny.
    • odczepcie_sie Re: Niesamowite chamstwo aktora Krzysztofa Majchr 26.01.17, 20:47
      Nie nazwałbym Majchrzaka miernym aktorzyną. Jasne, może być chamem skończonym i w ogóle złym człowiekiem, ale jego gra aktorska jest co najmniej niezła. Powinniśmy oddzielić jedno od drugiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka