Dodaj do ulubionych

Harry Brown

13.01.10, 11:22
Film w sumie z 2009 ale u nas premiera 15 stycznia 2010. Ja po obejrzeniu
zwiastunów jestem pod wrażeniem i myslę ze film warty obejrzenia w kinie.
Zajebista fabuła i obsada. Kawałek mocnego męskiego kina.

Rzuccie okiem na zwiastuny i napiszcie co sądzicie www. harrybrown .pl
Obserwuj wątek
    • Gość: yogi Re: Harry Brown IP: 212.160.172.* 14.01.10, 10:37
      na poczatku nudno, ale w miare uplywu czasu robi sie coraz lepiej. koncowka jest
      juz zajebista :) zapowiadaja sie 2 godziny fajnego seansu, ale zobaczymy w weekend
      • michux Re: Harry Brown 14.01.10, 19:11
        Gość portalu: yogi napisał(a):

> na poczatku nudno, ale w miare uplywu czasu robi sie coraz lepiej. koncowka jes
        > t
        > juz zajebista :) zapowiadaja sie 2 godziny fajnego seansu, ale zobaczymy w week
        > end

Ha, ja miałem dokładnie odwrotnie
        • Gość: yogi Re: Harry Brown IP: 212.160.172.* 15.01.10, 12:00
          nie rozumiem cie, co ci sie nie podobalo w koncowce? poczatek jak dla mnie
          monotonny, wszystko dzieje sie powoli, kogos pobili, kogos zabili, ot, jak zwykle
          ale koncoweczka, zwlaszcza jak podkreca sie muzyka... super sprawa :)
        • Gość: robot Re: Harry Brown IP: 109.243.147.* 22.01.10, 23:52
          podobnie jak cały film, chociaż na koniec akcja biegnie na tyle szybko, że tego
          nie zauważasz :) film generalnie znakomity, trzeba polecać!
          • Gość: grzybek Re: Harry Brown IP: *.suw.abpl.pl 24.01.10, 20:42
            No tak akcja bardzo szybko się rozgrywa Caine z uporem maniaka ściga dresiarzy z
            angielskich przedmieści i za to mu chwała!!! Warto zobaczyć w kinie w dobrym
            towarzystwie
      • Gość: borsuczki Re: Harry Brown IP: *.suw.abpl.pl 23.01.10, 18:46
        Film ciekawy ale równiez uważam że końcówka zaskakująca. Utrzymanyw brutalnym i
        mrocznym klimacie wspaniale wkomponywujacym sie w scenariusz. no warto wiec było
        wydać troche kasy w kinie
    • michux Re: Harry Brown 14.01.10, 19:10
      A tu recenzja Harrego Browna z Filmastera:
      michuk.filmaster.pl/notka/harry-brown-moralitet-z-klasa/
      • Gość: yogi Re: Harry Brown IP: 212.160.172.* 15.01.10, 12:08
        jakas nudna ta recenzja, opis filmu na tej stronce co podales na poczatku jest
        duzo lepszy :)
    • Gość: koolo Re: Harry Brown IP: 188.33.82.* 16.01.10, 17:28
      dzisiaj ogladalem, jest naprawde mocny, polecam wszystkim bo warto
      • Gość: waldi Re: Harry Brown IP: 212.160.172.* 20.01.10, 15:41
        Kolejna wersja Anioła Śmierci w połączeniu z Grand Torino :) Spoko film,
        uśmiałem się w kilku miejscach. Szkoda, że tak naprawdę Clain nigdy nie zagrał
        Bonda, bo urealnione teksty w stylu Asta La Vista (tak to się pisze?) baby w
        jego wykonaniu mogłyby być kultowe :)
        • Gość: grzybek Re: Harry Brown IP: *.suw.abpl.pl 24.01.10, 20:38
          No tak musze przyznać że film pierwszorzędny tak jak podejrzewałem najlepsze są
          itak sceny przedstawiające angielskie przedmieścia które w połączeniu z
          brutalnościa tworzą niepowtarzalny klimat filmu!!
          • Gość: tolek Re: Harry Brown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 23:58
            te angielskie przedmieścia są troszkę w filmie przesadzone. przecież to nie
            francja, gdzie żyją olbrzymie grupy BIEDNYCH imigrantów z maroka, algierii i
            innych krajów arabskich. generalnie imigrantom w Wlk. Brytani żyje sie całkiem
            nieźle, myślę, że ten film troszke to podkoloryzowuje... poza tym to nie wiem,
            czy tak naprawdę ta banda gó...arzy miała być przedstawiona jako imigranci...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka