Dodaj do ulubionych

Jakie filmy kręcili w waszej okolicy

IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 17:10
Pasjonuje się wszystkim, co dotyczy filmów ich realizacji, pomysłu. Tak sobie pomyślałem, może pochwalicie się jakie filmy były kręcone w okolicy, w której mieszkacie?
Ja mieszkam niedaleko Biedruska, gdzie kręcono m.in. Ogniem i Mieczem, Kazimierz Wielki, Dowód życia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cinema Paradiso Re: Jakie filmy kręcili w waszej okolicy IP: *.internetia.net.pl 03.01.11, 19:09
      Przyznam się, że sam chciałem założyć taki wątek. :-)
      Polecam książkę na ten temat pt. "Polska na filmowo". Można sobie sprawdzić, gdzie koło was biegano z kamerą:
      www.polskanafilmowo.pl/index,PL
      • przemasboss Re: Jakie filmy kręcili w waszej okolicy 04.01.11, 17:34
        Tatarak
        • wilowka Piotrków Tryb 05.01.11, 20:44
          Między innymi - Uprowadzenie Agaty, Syzyfowe prace, Przedwiośnie, Jakub Kłamca - Te tuż pod moim starym domem. Mam autograf R. Williamsa. :)
    • Gość: Kinoman Re: Jakie filmy kręcili w waszej okolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 13:49
      "Wesele Zdzicha i Maryni", a na Redtube znajdziesz "Ja i moje kumpele w akcji".
      • genova51 Re: Jakie filmy kręcili w waszej okolicy 07.01.11, 13:19
        "Zawrócony" ze Zbigniewem Zamachowskim.
        • Gość: camerimage Podawajcie nazwy miejscowości. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 12:47
          Inaczej taka wyliczanka nie ma sensu.
    • 3-tylko Re: Jakie filmy kręcili w waszej okolicy 12.01.11, 23:02
      Rezerwat, kręcone w tytułowym 'Rezerwacie' czyli Praga Północ w Warszawie.
    • jeniulka Re: Jakie filmy kręcili w waszej okolicy 16.01.11, 22:11
      U mnie w mieście nagrywany był Potop(obrona Jasnej Góry)
      • Gość: M Re: Jakie filmy kręcili w waszej okolicy IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 09:38
        Rocco Invades Poland całkiem blisko mnie kręcono.
    • kasette Re: Jakie filmy kręcili w waszej okolicy 20.01.11, 13:46
      Ja mieszkam w Krakowie i kilka miesięcy temu kręcono tutaj na rynku jakąś bollywoodzką superprodukcję, ale ja nie orientuję się w kinie tamtego rejonu i wiem jak się ten film ma nazywać, w każdym razie pisali o tym w gazetach.
    • Gość: marajka Re: Jakie filmy kręcili w waszej okolicy IP: *.aster.pl 30.01.11, 19:41
      Niedaleko mojego rodzinnego miasta kręcili "Wesele" Smarzowskiego.
      • minniemouse Re: Jakie filmy kręcili w waszej okolicy 30.01.11, 23:39
        w miescie gdzie mieszkam filmowali ten caly Twilight.

Minnie
    • k2i Rękopis znaleziony w Saragossie 31.01.11, 10:00
      a dokłądniej tereny które są tam przedstawione to jura-krakowsko Częstochowska która grała rolę terenów hiszpanii:)

A i pare lat temu Demony Wojny:)....stałem w sklepie raz za Pazurą
    • mrukmrukmruk Re: Jakie filmy kręcili w waszej okolicy 01.02.11, 09:42
      W mojej okolicy, czyli nowohuckiego osiedla w Krakowie kręcili jedynie w11 i detektywów, z czego w11 już 3 razy na moim osiedlu:). W Krakowie to kręcili mnóstwo filmów i serialów, ostatni, który mi przychodzi do głowy to Vinci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka