michelle2004 04.05.04, 20:09 Moje typy to: Paul Newman,Al Pacino, Robert Deniro, Harvey Keitel, Michelle Pfeiffer, Katherine Hapburn, Audrey Hapburn, Cary Grant, Julia Roberts, Sandra Bullock Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maga Re: Aktorzy wszechczasów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 00:10 Julię a zwłaszcza Sandrę mogłaś sobie darować. A dorzuć-Jacka Nicholsona, bo że o nim zapomniałaś to chyba tylko przeoczenie mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: Aktorzy wszechczasów IP: *.lodz.mm.pl 05.05.04, 01:25 Vivien Liegh,Romy Schneider, Michael Cain, Kenneth Brannagh, Jeremy Irons, Gerard Depardieu, Robin Williams, Kevin Costner, Mel Gibson,Jim Carrey, Antony Hopkins, Loren Bacal,Brad Pitt(nie moge sie powtrzymać, jest słodki i umie grać, moim zdaniem;),Nickol Kidman, Richard Dreyfuss, Steve Mcqueen, Nicolas Cage, John Malkovich, Meryl Streep,Gary Oldaman Odpowiedz Link Zgłoś
michelle2004 Re: Aktorzy wszechczasów 05.05.04, 12:19 A z polskich: Janusz Gajos, Andrzej Chyra, Magdalena Cielecka, Jan Englert, Krzysztof Pieczyński, Dominika Ostałowskai może jeszcze ktoś.... mi przyjdzie do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka apropo polskich IP: *.lodz.mm.pl 05.05.04, 14:25 mó ulbiony to Rafał Mackowiak, uwielbiam teatr telewizji z jego udziałem: PASOŻYTY. Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Aktorzy wszechczasów 05.05.04, 19:02 Matt Damon. Czasem lepiej gra, czasem gorzej, ale za to jak wygląda... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta znowu lista?????? IP: *.net / *.net 08.05.04, 11:21 w morde...no ale jak sie bawic to na calego: Kubus Puchatek i Malenstwo, Myszka Miki bez fiuta, Daisy bez(tez), Krolik Bugs, Strus Pedziwiatr, Snoopy, krolik Roger, Smok Wawelski, Reksio, Bolek i Lolek, Lucky Luck i oponeci, Mis Uszatek... Odpowiedz Link Zgłoś
brookie Re: znowu lista?????? 09.05.04, 14:15 Johny Depp, Al Pacino, de Niro, Mike Wazowski, Harrison Ford, Bella Lagosi, Big Dude Lebowski. Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Aktorzy wszechczasów 09.05.04, 19:21 ZE starej gwardii: Anthony Hopkins Anatoli Sołonitsyn Ian Holm Marcello Mastroianni Robert de Niro Christopher Walken Maryl Streep Humprey Bogart Orson Welles Peter Sellers Max von Sydow Clint Eastwood Jack Nicholson Toshiro Mifune Klaus Kinski William Holden Henry Fonda Paul Scofield Paul Newman Peter O'Toole Gene Hackman Sean Penn Marlon Brando Al Pacino Michael Caine Sissy Spacek Catherine Deneuve Charlie Chaplin Dustin Hoffman Alain Delon Laurence Olivier Jean-Paul Belmondo Gunnar Bjornstrand Claudia Cardinale Audrey Hepburn Donald Sutherland a "młodsi" to: Gary Oldman Kevin Spacey Julliane Moore Sean Penn Daniel Day Lewis Kenneth Branagh Brad Pitt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikor Re: Aktorzy wszechczasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 22:08 Przepraszam, ale czy Jacek & Agatka byli na tej liście??? Jeżeli nie, byłby to duży błąd. Odpowiedz Link Zgłoś