Gość: Myszowor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 12:06 Woaah! Uwielbiam drugą część! XMEN!! He he.. Super że kręcą kolejną. Ciekawe, czy pociągną wątek phoneixa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: "X-Men3" z Rosomakiem i Mystique IP: *.wieczysta.krakow.pl / *.wieczysta.krakow.pl 12.05.04, 11:20 ...na pewno pociągną i dodają sentinele. PS: Mogliby pokazać Psylocke )-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: "X-Men3" z Rosomakiem i Mystique IP: *.devs.futuro.pl 12.05.04, 13:13 A co na to obrońcy zwierząt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graf Zero Wiwat Wolverine IP: *.zagiel.com.pl / *.zagiel.pl 12.05.04, 13:36 Hugh Jackaman jako Rosomak Rządzi. Klient z problemami i przeszłością. Jakby kręcili u nas to pewnie grałby go Boguś hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik Re: Wiwat Wolverine IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 12.05.04, 15:28 Ta, a PAzura z pekaesami na Sabretootha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "X-Men3" z Rosomakiem i Mystique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:04 Juchuuuu! Nareszcie Gambit! Oh yeah! tego oczekiwałam! A podobno Gambit miał być już w 2 części, ale Singer z tego zrezygnował.... szkoda że tak późno.. w Polsce pewnie bedą X-men 3 tak w grudniu 2005 czyli jeszcze tak z 1,5 roku siedzenia i oglądania kaset/DVD i TV :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thar Re: "X-Men3" z Rosomakiem i Mystique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 21:59 Rosomak... Jezus Maria ludzie, bez jaj, kto u diabła to tłumaczy, to jest Walt Disney czy co?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: "X-Men3" z Rosomakiem i Mystique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 10:43 Też tak uważam to jest maksymalny kretynizm.To jest nazwa własna tego sie nie powinno tłumaczyć.To juz idac za ciosem powinien byc Rosomak i Mistyczna(czy cos w tym rodzaju). Odpowiedz Link Zgłoś
humbak "X-Men3" 13.05.04, 12:28 Mię szczerze mówiąc martwi ta wskazówka na sagę Feniksa. Nie wiem jak w komiksie, ale w kreskówce to była chyba najnudniejsza seria (subiektywnie rzecz biorąc oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
humbak PS 13.05.04, 12:30 A z tymi tłumaczeniami nazw własnych, to u nas zwsze coś wymyślą. W którymś tłumaczeniu władcy pierścieni zamiast Merriadok jest Wesołek (że niby od Merry). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlik Re: "X-Men3" z Rosomakiem i Mystique IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 13.05.04, 18:23 A bedzie też X-Man 4 i 5 i 6 i 7 i...i...i..w ogóle? <lol> :D Odpowiedz Link Zgłoś
ratyzbona Re: "X-Men3" z Rosomakiem i Mystique 14.05.04, 19:27 Jeszcze trochę poczekamy aż pokażą nam X- menów 3 moim zdaniem to nawet fajnie ,że ten film się podoba bo mało sie robi dobrych ekranzacji komiksów, nie mogę sie doczekac Gambita i mam nadzieję, ze będzie równie dobrze trafiony co reszta obsady ( właszcza Wolverine:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uszczypnij_muzo Re: "X-Men3" z Rosomakiem i Mystique IP: *.toya.net.pl 14.05.04, 20:03 Kolejna część kolejnej beznadziejnej amerykańskiej produkcji.. Odpowiedz Link Zgłoś