Gość: sandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 16:23 podoba mi sie ta stronka!jest bardzo duzo zdjęć!cool! ale za mało pytań z MUGOLOZNAWSTWA,a nie mugolstwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hary Re: Test mugolstwa IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 26.05.04, 20:09 Nawet bez tego testu wszem i wobec wiadomo, że mugolami są fani, a nawet czytelnicy tej szmiry - gorzej niż szmiry. Nie wiem po co GW reklamuje taką chałę która później skutkuje zadymami kibiców (no bo nic się nie stało) a w konsekwencji niszczeniem wszystkich autorytetów. Wystarczy spojrzeć na tę czołówkę z powieszonymi głowami, i od razu wiadomo, że chodzi o przyzwyczajenie do przemocy i okrucieństwa. Autorkę i wydawców oraz tych którzy zachwalają tego pseudo bohatera Pottera należałoby oddać pod trybunał międzynarodowy, jako źródłowych autorów krwawych czystek etnicznych w b. Jugosławii i państwach afrykańskich i w innych częściach świata. I to jest niepodważalna prawda, której nie jest w stanie nikt obalić i żadne ewentualne riposty nic nie są w stanie zmienić. Ani naiwne głosiki dzieci, ani gromkie ryki politycznie poprawnych "intelektualistów". Odpowiedz Link Zgłoś
dragonlord Re: Test mugolstwa 03.06.04, 17:48 > Autorkę i wydawców oraz tych którzy zachwalają tego > pseudo bohatera Pottera należałoby oddać pod trybunał międzynarodowy, jako > źródłowych autorów krwawych czystek etnicznych w b. Jugosławii i państwach > afrykańskich i w innych częściach świata. Taak... jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Test mugolstwa IP: *.sympatico.ca 03.06.04, 22:25 A tak poza tym to wszystko OK.Moze Madam Pomfrey powinna ci cos zaaplikowac? Ciekawe czy przeczytales choc jedna strone tej ksiazki. Daj sobie czleku na luz.Nie podoba ci sie to nie siegaj po nastepne odcinki, a jak nie czytales i powtarzasz brednie jakie byly powtarzane jakies 2-3 lata temu i ksiazki masowo palone na stosach to wez i przeczytaj i moze miej wlasne zdanie.I oczywiscienie musisz wcale byc fanem tej prozy, ale fanatycznym przeciwnikiem to tez nie dobrze doszukujac sie wszelkich nieszczesc swiata w przygdach Harrego Pottera.Moze wojna w Iraku to tez wina Pottera, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermiona Re: Test mugolstwa IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 08:30 Te Hary jak ci sie harry potter nie podoba to nie wchodź na tę strone i nie obrzydzaj jej swoim plugawym zdaniem na temat harryego bo nie wiesz co w nim jest fajnego jesteś slepy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poter Re: Test mugolstwa IP: 213.77.40.* 09.06.04, 20:46 Hary! ty ropucho! za grosz nie masz gustu . brak mi słów na to co ty wygadujesz o najlepszej postaci pod słońcem! a może ty wolisz czerwonego kapturka, albo księżniczkę sissi !? Potter to klasa , a to ty jesteś szmirą! acha zapomniałem dodać, że To ty jesteś chodząca chała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Cooper Re: Test mugolstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 11:23 Człowieku! Jak śmiesz siebie tak nazywać! Gdzie ty masz oczy! Beszcześcisz prawdziwego Harry'ego Pottera! Jak tak można! Jak już inni wspomnieli... To ja może dodam od siebie. TO MOŻE TO HARRY ZDERZYŁ SIĘ Z WOLRD TRADE CENTER LECĄC NA MIOTLE, CO?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patronuska Ta stronka i ten test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:45 mało pytań jest w tym teście, ale stronka całkiem niezła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermiona Re:Film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:54 Czytałam już 3 część i myślę , że jak zawsze w filmie coś odejmą.A media rozgłosiły całą część w kilkub radiach i gazetach.Lubię filmy o Harrym ale jestem za tym żeby media nie opowiadały całego FILMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matiu3 Re: Test mugolstwa 04.06.04, 09:30 mało pytań jest w teście ;( ale strona jest ciekawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Re: Test mugolstwa IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.06.04, 09:53 Fajny test :). Mam 22 punkty ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alia Re: Test mugolstwa IP: *.laczpol.net.pl 04.06.04, 13:54 jakie mieliście wyniki?? ja miałam maksymalną liczbę pónktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbom Re: Test mugolstwa IP: 80.51.237.* 04.06.04, 15:51 To dobrze, że nie był to test z ortografii ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Test mugolstwa IP: *.ds.uni.wroc.pl 04.06.04, 15:52 22 punkty ;o) i to po przeczytaniu tylko pierwszej czesci !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Test mugolstwa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 16:04 To jest bardzo fajna strono. Uwielbiam czytać i oglądać Harrego Pottera. Jak powiedziała inna osoba jest za mało pytań z mugolarstwa! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermiona Re: Test mugolstwa IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 16:53 jest cool stronka i test Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermiona opis książki IP: 80.53.18.* 04.06.04, 19:33 Myślę ze książka jest super.Ten kto jej nie przeczytał niech żałóje bo książka jest boooooooomba!!!!!!!Na film jade w ten wtorek także niemoge się doczekać pozdrawiam wszystkich Potteromaniaków!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galema Re: Test mugolstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:17 Ach niech to tak chciałam być aurorem, a tu tylko urzednicze stanowisko w ministerstwie magii, ach trzeba popracowac nad sobą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cho Chang Re: Test mugolstwa IP: *.media4.pl 05.06.04, 12:27 Super teścik i stronka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel Re: Test mugolstwa IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 05.06.04, 20:18 ten test jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipogryf Re: Test mugolstwa IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.06.04, 18:30 Bravo.Bravo.Tylko z tym kubkiem to można spróbować "REPARO"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: Test mugolstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 21:50 JA UWAZAM , ZE TEST NA MUGOLSTWO JEST NIEPOTRZEBNY! KAZDA SZLAMA LUB MUGOLKA CZAROWANIE MA WE KRWI... TAKI NP. KONKURS MISS POLONIA... ROZDZKI SA NIE DO MACHANIA ALE DO PISANIA INKAUSTEM. ALE MOZNA SOBIE NABYC DROGA KUPNA DLUGOPIS LUB OLOWEK I TEZ WYMACHIWAC. MOZE JAKAS BAJECZKE SIE WYMYSLI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Test mugolstwa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 20:23 Uważam, że ten test jest super, tylko , że zawiera za mało pytań.Pozdrawiam wszystkich fanów Harryego Pottera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Re: Test mugolstwa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 19:42 Zwracam się do Harego przez jedno r : Sam jesteś mugolem i sądzę, że ty oglądasz same głupoty, jeżeli wogóle coś oglądasz.Po pierwsze nie znasz się. po drugie chyba lubisz samo dziadostwo, jeżeli wogóle coś lubisz, a po trzecie sam jesteś szmirą!!! Jeśli coś ci się nie podoba, to przynajmniej nie obrażaj innych!I jeszcze jedno: WCALE NIE JESTEŚ NA TOPIE, GDY WYPISUJESZ TAKI GŁUPOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Will Re: Test mugolstwa IP: *.man.rsk.pl 20.06.04, 18:36 ile mieliście punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Re: Test mugolstwa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 20:17 Ja miałam maksymalną ilość punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elyon Slyther Re: Test mugolstwa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.04, 13:33 To fajnesuperexta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mertana Test mugolstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 13:59 "Twój wynik: 24. Jesteśmy zaszczyceni, profesorze Dumbledore" No i extra żadna to dla mnie niespodzianka, we wszystkich testach tego typu mam max ilosc punktów :-), przynajmniej w 2 które do tej pory rozwiązywałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <Hermiona> Re: Test mugolstwa IP: *.pcnet.com.pl / *.idsl1.pcnet.com.pl 16.07.04, 09:19 Strona jest super!Nie widziałam lepszej!Fotki są po prostu zajebiste,a co najważniejsze jest ich DUŻO!!! Tylko czemu tak mało pytań z MUGOLOZNASTWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś