Gość: michał hermiona granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:15 ona Jest SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Potter Hermiona Cool,,Ron loozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:03 Hermiona jest ostra laska. Znalem ja juz od przedszkola..zrobila mi az dwa razy ...czaicie dwa razy :P!!! Sory hermiona ale wole Rona to jest ostra laska....ma takie wlosy:D i wasy takie rude!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tojo Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:50 O mój Boże! Ona jest rok młodsza ode mnie. Koleś który z nią chodzi to szczęściarz jakich mało. A aktora z niej będzie najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naro Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 12:46 No rzeczywiscie laseczka niezla :D Ale za kilka lat to dopiero bedzie :O. Chyba Brat Pitt po raz któryś w ostatnim czasie zmieni dziewczyne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dL Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:48 =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tynka a ja kocham Snape'a!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.05, 15:21 i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Króliczek Hermiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:17 Myślę że hermoina to super dziewczyna!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati cool hermiona IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 03.12.05, 15:16 Jestem wielka fanką filmu harrego poterra uwielbiam Ciebie pozdrawiam pati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'am I Yove You Emma:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:04 I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You Emma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATRYK HERMIONA IP: *.ramag.net / *.net 05.12.05, 19:02 HERMIONA JEST LADNA I MONDRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me, myself & I Re: HERMIONA IP: *.chello.pl 03.01.06, 15:03 ale Ty chyba nie skoro nie umiesz napisać słowa "mądra" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.05, 23:07 wspaniała aktorka i dziewczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 17:54 Emma to laska jakich mało tylko po to szedłem do kina żeby ją obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula EMMA JEST OK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 18:30 Emma jest cool!! Nie wiem dlaczego niektórzy jej nie lubią!! Za niedługo jade do kina na "harry potter i czara ognia"-już nie mogę się doczekać. Napewno jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gofer200 Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 00:09 ona jest po prostu swietna. ma przed soba przyszlosc. jest wspaniala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipek Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.olsztyn.mm.pl 14.12.05, 15:59 Kurcze ale tu nudno! Czemu ludziska nic nie piszecie? Wypowiedzcie sie na tema innych walorow Emmy. To zaczy sie robic nudne: ,, Emma to bradzo uzdolniona aktorka" napiszcie o jej figurze, tyleczku i o innych...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfrodo Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.oslink.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 22:38 z każdym filmem jest coraz ładniejsza bo coraz starsza i jaka figura:D Ale i tak u mnie w szkole są ładniejsze :D I tak polki są najładniejsze a nie jakieś Brytyjki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipek Watson IP: *.olsztyn.mm.pl 10.12.05, 18:11 Emma Watson jest prześliczna. Spodobała mi się już w Kamieniu Filozoficznym, ale z filmu na film coraz bardziej rozkwita. Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me, myself & I Re: Watson IP: *.chello.pl 03.01.06, 15:07 Co???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! ładna... ale do 3 części!!!!!! nie widzicie jak ona teraz wygląda!!!!!!!!!!!!!!! zapraszam na www.filmweb.pl wpiszcie "emma watson" i weźcie galerię zdjęć. ona teraz wygląda poprostu FUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Emmy Watson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 09:36 Emma Watson jest bardzo dobrą aktorką i ładną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komorek hehehe IP: *.devs.futuro.pl 15.12.05, 16:49 niezła z niej dupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIPA Re: hehehe IP: *.olsztyn.mm.pl 15.12.05, 19:16 Emma ma piekne cycuszki, jędrne pośladki i cudowną figure.... już nie moge wytrzymac ide spuścić napięcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuchsia Re: hehehe IP: *.subscribers.sferia.net 27.07.07, 20:22 Jezu, ogarnia mnie przerazenie jak czytam niektore komentarze.. Przeciez w pierszych filmach Emma to kilkuletnie dziecko, a teraz ma dopiero jakies 14 lat.. Ludzie, pedofilia to choroba! Przerazajace, ilu zboczencow jest wsrod nas.. Mam nadzieje ze jednak z gatunku tych 'niegroznych', a nie aktywnych czy nie daj Boze porywajacych dziewczynki.. Jak w ogole mozna pisac o czyms takim na forum publicznym - gdyby mnie podniecaly DZIECI to nie moglabym patrzec na siebie w lustrze, a co dopiero pisac o tym i dzielic sie ze swiatem.. Totalne zezwierzecenie.. Do pychiatrow zboki! Moze nie jest jeszcze za pozno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiernydokonca Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 22:00 To Anioł, a nie dziewczyna! Śliczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁUKASZ Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:39 TO CHODZĄCE BEZTALENCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADEK EMMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 16:05 TO JEST SUPER LASKA.SZKAM JEJ NUMERU GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADEK EMMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 16:07 TO JEST LASKA SZKODA ŻĘ NIEMAM JEJ GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laseczka Nienawidze EMMY IP: *.chello.pl 29.12.05, 20:09 nienawidze Emmy Watson ponieważ ma dupę grubą jak szafa 100.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Tłusty brzuchol jakby jadła na okrągło FASTFOODY głupi rudzielec z brwiami krzaczastymi jak sierść KINGKONGA!!!!!!!!!!!!!nienawidze tego kokielca RRUUDDEEGGOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me, myself & I Re: RELAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.01.06, 15:13 ...no wiesz, w sumie to ona nie ma brzydkiej figury.....ani rudyh włosów.....może nie jest ładna, ale widziałam gorsze...chociaż wszystkie niezbyt piękne aktorki dobrze grają....a ona jest beznadziejna...i próżna.......i wymalowana na maxa........i sądząc po jej wszystkich wypowiedziach w wywiadach i poza poprostu głupia....to.... MASZ RACJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga emma watson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:47 Lubię emmę bez kitu! to co że ma niezłą dupcię i wogóle jest TRENDI ale jest fajna>>> :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papadorson Re: emma watson IP: 82.160.246.* 09.01.06, 09:47 Mi się bardzo podoba Emma. I niech ludzie nie gadają głupstw że jest brzydka bo oni pewnie brzydkiej dziewczyny nie widzieli. widziałem ją bez makijazu, ani żadnych upiększeń i wyglądała pięknie. liczy się jak człowiek wygląda naturalnie. Ah! Emma, can you give me too your E-mail adress :P ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo I love Emma Watson!! IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 01.01.06, 01:57 I love Emma Watson Emma can you give me your E-mail adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) emma IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.06, 13:47 emma watson jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zauroczony Taka laska>>>>>! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:10 no nie takiej laski dawno nie widziałem poprostu jest boska.......... ona już jest boginią urody a co dopiero jak dorośnie ......... to będzie piękne Odpowiedz Link Zgłoś