Dodaj do ulubionych

Emma Watson - Hermiona Granger

• Gość: michał hermiona granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:15
      ona Jest SUPER
    • Gość: Harry Potter Hermiona Cool,,Ron loozer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:03
      Hermiona jest ostra laska. Znalem ja juz od przedszkola..zrobila mi az dwa
      razy ...czaicie dwa razy :P!!! Sory hermiona ale wole Rona to jest ostra
      laska....ma takie wlosy:D i wasy takie rude!!!
    • Gość: Tojo Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:50
      O mój Boże! Ona jest rok młodsza ode mnie. Koleś który z nią chodzi to
      szczęściarz jakich mało. A aktora z niej będzie najlepsza
    • Gość: Naro Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 12:46
      No rzeczywiscie laseczka niezla :D Ale za kilka lat to dopiero bedzie :O. Chyba
      Brat Pitt po raz któryś w ostatnim czasie zmieni dziewczyne :D
    • Gość: dL Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:48
      =)
    • Gość: Tynka a ja kocham Snape'a!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.05, 15:21
      i już.
    • Gość: Króliczek Hermiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:17
      Myślę że hermoina to super dziewczyna!!!!!!!!!!!!
    • Gość: pati cool hermiona IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 03.12.05, 15:16
      Jestem wielka fanką filmu harrego poterra uwielbiam Ciebie pozdrawiam pati
    • Gość: I'am I Yove You Emma:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:04
      I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You
      Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)I Yove You Emma:)
    • Gość: PATRYK HERMIONA IP: *.ramag.net / *.net 05.12.05, 19:02
      HERMIONA JEST LADNA I MONDRA
      • Gość: me, myself & I Re: HERMIONA IP: *.chello.pl 03.01.06, 15:03
        ale Ty chyba nie skoro nie umiesz napisać słowa "mądra"
    • Gość: kaziu Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.05, 23:07
      wspaniała aktorka i dziewczyna...
    • Gość: szymek Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 17:54
      Emma to laska jakich mało tylko po to szedłem do kina żeby ją obejrzeć
    • Gość: Paula EMMA JEST OK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 18:30
      Emma jest cool!! Nie wiem dlaczego niektórzy jej nie lubią!! Za niedługo jade
      do kina na "harry potter i czara ognia"-już nie mogę się doczekać. Napewno jest
      super.
    • Gość: gofer200 Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 00:09
      ona jest po prostu swietna. ma przed soba przyszlosc. jest wspaniala
      • Gość: Lipek Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.olsztyn.mm.pl 14.12.05, 15:59
        Kurcze ale tu nudno! Czemu ludziska nic nie piszecie? Wypowiedzcie sie na tema innych walorow Emmy. To zaczy sie robic nudne: ,, Emma to bradzo uzdolniona aktorka" napiszcie o jej figurze, tyleczku i o innych......
        • Gość: zygfrodo Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.oslink.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 22:38
          z każdym filmem jest coraz ładniejsza bo coraz starsza i jaka figura:D
          Ale i tak u mnie w szkole są ładniejsze :D I tak polki są najładniejsze a nie
          jakieś Brytyjki ;]
    • Gość: Lipek Watson IP: *.olsztyn.mm.pl 10.12.05, 18:11
      Emma Watson jest prześliczna. Spodobała mi się już w Kamieniu Filozoficznym,
      ale z filmu na film coraz bardziej rozkwita. Oby tak dalej!
      • Gość: Me, myself & I Re: Watson IP: *.chello.pl 03.01.06, 15:07
        Co???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! ładna... ale do 3 części!!!!!! nie widzicie jak ona teraz wygląda!!!!!!!!!!!!!!! zapraszam na www.filmweb.pl wpiszcie "emma watson" i weźcie galerię zdjęć. ona teraz wygląda poprostu FUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Wojtek Emmy Watson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 09:36
      Emma Watson jest bardzo dobrą aktorką i ładną
    • Gość: komorek hehehe IP: *.devs.futuro.pl 15.12.05, 16:49
      niezła z niej dupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: LIPA Re: hehehe IP: *.olsztyn.mm.pl 15.12.05, 19:16
        Emma ma piekne cycuszki, jędrne pośladki i cudowną figure.... już nie moge wytrzymac ide spuścić napięcie!
        • Gość: fuchsia Re: hehehe IP: *.subscribers.sferia.net 27.07.07, 20:22
          Jezu, ogarnia mnie przerazenie jak czytam niektore komentarze.. Przeciez w
          pierszych filmach Emma to kilkuletnie dziecko, a teraz ma dopiero jakies 14
          lat.. Ludzie, pedofilia to choroba! Przerazajace, ilu zboczencow jest wsrod
          nas.. Mam nadzieje ze jednak z gatunku tych 'niegroznych', a nie aktywnych czy
          nie daj Boze porywajacych dziewczynki.. Jak w ogole mozna pisac o czyms takim
          na forum publicznym - gdyby mnie podniecaly DZIECI to nie moglabym patrzec na
          siebie w lustrze, a co dopiero pisac o tym i dzielic sie ze swiatem.. Totalne
          zezwierzecenie..

Do pychiatrow zboki! Moze nie jest jeszcze za pozno..
    • Gość: wiernydokonca Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 22:00
      To Anioł, a nie dziewczyna!
      Śliczna!
      • Gość: ŁUKASZ Re: Emma Watson - Hermiona Granger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:39
        TO CHODZĄCE BEZTALENCIE
    • Gość: RADEK EMMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 16:05
      TO JEST SUPER LASKA.SZKAM JEJ NUMERU GG
    • Gość: RADEK EMMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 16:07
      TO JEST LASKA SZKODA ŻĘ NIEMAM JEJ GG
    • Gość: Laseczka Nienawidze EMMY IP: *.chello.pl 29.12.05, 20:09
      nienawidze Emmy Watson
      ponieważ ma dupę grubą jak szafa 100.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      i Tłusty brzuchol jakby jadła na okrągło FASTFOODY głupi rudzielec z brwiami
      krzaczastymi jak sierść KINGKONGA!!!!!!!!!!!!!nienawidze tego kokielca
      RRUUDDEEGGOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!
      • Gość: me, myself & I Re: RELAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.01.06, 15:13
        ...no wiesz, w sumie to ona nie ma brzydkiej figury.....ani rudyh włosów.....może nie jest ładna, ale widziałam gorsze...chociaż wszystkie niezbyt piękne aktorki dobrze grają....a ona jest beznadziejna...i próżna.......i wymalowana na maxa........i sądząc po jej wszystkich wypowiedziach w wywiadach i poza poprostu głupia....to.... MASZ RACJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Aga emma watson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:47
      Lubię emmę bez kitu! to co że ma niezłą dupcię i wogóle jest TRENDI ale jest
      fajna>>> :)
      • Gość: papadorson Re: emma watson IP: 82.160.246.* 09.01.06, 09:47
        Mi się bardzo podoba Emma. I niech ludzie nie gadają głupstw że jest brzydka bo
        oni pewnie brzydkiej dziewczyny nie widzieli. widziałem ją bez makijazu, ani
        żadnych upiększeń i wyglądała pięknie. liczy się jak człowiek wygląda
        naturalnie. Ah! Emma, can you give me too your E-mail adress :P ??
    • Gość: Mateo I love Emma Watson!! IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 01.01.06, 01:57
      I love Emma Watson
      Emma can you give me your E-mail adres
    • Gość: :) emma IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.06, 13:47
      emma watson jest super!
    • Gość: Zauroczony Taka laska>>>>>! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:10
      no nie takiej laski dawno nie widziałem poprostu jest boska.......... ona już
      jest boginią urody a co dopiero jak dorośnie ......... to będzie piękne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka