Gość: jasio IP: *.waw.pl 08.06.04, 11:31 super, wiadomość dnia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hejira ja sie na przyklad ciesze!! IP: *.imm / *.instytut.com.pl 08.06.04, 12:47 odwalcie sie od Stevena nieznający sie na dobrym kinie kopanym!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony baron w samolocie? IP: 134.130.194.* 09.06.04, 09:05 to wolno latac w tak zaawansowanym wieku? ja myslalem tym razem porwia lezak na ktorym wygrzewa sie nasz bohater Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W łodzi podwodnej Re: w samolocie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 07:47 lub balonie. Wszystkie pomysły już się zdarły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muerte Ksionże kina kopanego powrócił!!! IP: *.ci.uw.edu.pl 08.06.04, 14:08 radujmy się Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Steven Seagal w "Liberatorze3" 08.06.04, 14:10 Ech, Steven, Steven. A taki dobry kopacz kiedyś byłeś, ale cóż, latka już nie te. "Cudzoziemiec", "Mroczna dzielnica", "Wpół do śmierci" - to juz nie te filmy co "Nico", "Wygrać ze śmiercią" czy "Liberator", coraz ciężej nózki do góry podnosić :-) Ale ja mam nadzieję że L3 nie będzie zły (choć nazwisko Bartkowiaka jako rezysera nic dobrego nie wróży) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yatta czy nie czas na emeryturę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 16:19 Seagal zawsze był drewniany w tych swoich produkcyjkach, ale ostatnio to już upadek. Po co jeszcze występuje w filmach ten spasiony grubas o nieruchomym spojrzeniu? Czas na emeryturę, panie Seagal! Są dziesiątki lepszych "kopaczy" od niego, a aktorem jest gorzej niż złym. Do tego współpraca z beznadziejnym Bartkowiakiem... ech, crap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chm... Nie, nie czas na emeryturę IP: *.zcce.compaq.com 08.06.04, 16:34 yatta, Akurat ten spasiony grubas pokazywal z tych wszystkich "kopaczy" walke najbardziej zblizona rzeczywistosci. Realna walka nie trwa dlugo i nie jest pokazem ekwilibrystyki. Jezeli jednak wolisz 15 minutowe sceny walki to polecam produkcje Made in HongKong itp. Ja nie wiem jakim cudem Sotomayor ma nadal rekord swiata w skoku wzwyz, czy Powell w skoku w dal. Oni skacza 3 razy wyzej i dalej. A jakie rzeczy wyczyniaja w trakcie takiego skoku to poezja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak jak ja nawiedzeni IP: *.client.comcast.net 08.06.04, 17:12 on sie uwaza za reinkarnacje sredniowiecznego mnicha trzymajacego tajemnicze zwoje . Tak jak ja tylko bez zwoi, Jestem reinkarnacja wybitnego samuraja z 15 wieku. Raz przypierdolilem w sciane az mi reka spuchla. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: nawiedzeni 08.06.04, 18:00 Hmmm, aż się prosi o pytanie czy głową tez stukałeś w ścianę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony baron ej ty jakis cienki jestes.. IP: 134.130.194.* 09.06.04, 09:08 bo mi glowa nie spuchla.. a moze mam spuchnieta od urodzenia?? o boze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIck Re: Steven Seagal w "Liberatorze3" IP: *.icpnet.pl 08.06.04, 19:35 Pieprzony Casey Ryback! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Steven w "Liberatorze3" tylko nie w samolocie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 02:21 Bartkowiak mógłby umieścić akcję w Polsce (np. porwanie Kulczyka z Kwachem i uwięzienie ich w gmachu redakcji GW wraz z pismakami przez grupę partyzantki filozofów etyków, dbającej o czystość w polityce i biznesie). Ps. Steven początkowo wynajęty do odbicia szych, odkrywa syfiastość porwanych i dołącza do grupy etyków łamiąc szczególnie brutalnie kości Kwachom, Kulczykom itp. Odpowiedz Link Zgłoś
tani.net.pl Re: Steven Seagal w "Liberatorze3" 09.06.04, 06:31 wow gorseciaż ryback powraca ach te polskie korzenie ;) więc nic dziwnego że kręcic będzie Andrzej Bartkowiak to zmowa ku czci leppera wykończmy kapitalistów !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Steven Seagal w "Liberatorze3" 09.06.04, 08:16 .....ciekawe gdzie nakręcą 4 część filmu......może kosmos......chociaż postawię na łódź podwodną.....:))))) ....ogólnie film jest cool.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap mozliwości są szerokie 13.06.04, 12:46 Wahadłowiec, motocykl,wycieczka rowerowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Niech ktoś nas od niego uwolni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 07:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quaga Re: Niech ktoś nas od niego uwolni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 08:07 No właśnie, niech gościu popełni sepuku. I wredy naprawdę będzie to Liberator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Steven Seagal w "Liberatorze3" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:56 Chętnie oglądne Odpowiedz Link Zgłoś