geminix 12.03.02, 15:14 Czy ktoś wprowadził w Polsce embargo na filmy Bessona? Nie mogę nigdzie dostać: Nikita 5th element pomóżcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yaahooz Re: Embargo czy co? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.03.02, 15:30 ?? Jak to? Hmm...u mnie w okolicy jest ich trochę w wyporzyczalniach. Z drugiej strony zależy gdzie się mieszka, w Warszawie pewnie łatwiej. Ale jeżeli jesteś z Warszawy to spróbuj w wypożyczalniach Beverly Hills. Drogo tam to prawda, ale wybór duży i widziałem w nich wiele filmów Luca. Ave Odpowiedz Link Zgłoś
geminix Re: Embargo czy co? 12.03.02, 15:56 Cześć, mieszkam we Wrocławiu i w BHV byłem, pytałem nie mają - przejrzałem wszystkie znane mi sklepy internetowe (vivid, empik, nawet brytyjski amazon - no tu był tylko %th element ale bez polskich napisów) byłe osobiście w Empiku, Media Markt i nie ma. Nie chcę oczywiście kwestionować twoich informacji ale sądzę że jakby w Warszawskim BHV były te filmy to byłyby i we Wrocławiu. Jeśli jednak są tam to czy mógłbyś mi pomóc w ich "zdobyciu". Oczywiście pokryję koszty wysyłki :) z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaahooz Re: Embargo czy co? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 23:33 Ahh. Tobie chodzi nie o wypożyczenie, ale o kupno? Jeżeli tak, to mogę Ci w tym pomóc oczywiście (W końcu mamy w Warszawie największy jarmark w Europie, czyli stadion dziesięciolecia, a tam można nawet kupić rakietę przeciwpancerną, więc i filmy Bessona też:)). A tak poważnie, to jeżeli chcesz, to w chwili wolnego czasu mogę się rozejrzeć za takowymi filmami. Podaj tylko, jakie byś chciał kupić (o ile dobrze zrozumiałem to chcesz kupić jego filmy tak?), a ja zerknę tu i ówdzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś