Dodaj do ulubionych

Embargo czy co?

12.03.02, 15:14
Czy ktoś wprowadził w Polsce embargo na filmy Bessona?
Nie mogę nigdzie dostać:
Nikita
5th element

pomóżcie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Yaahooz Re: Embargo czy co? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.03.02, 15:30
      ?? Jak to? Hmm...u mnie w okolicy jest ich trochę w wyporzyczalniach. Z drugiej
      strony zależy gdzie się mieszka, w Warszawie pewnie łatwiej. Ale jeżeli jesteś
      z Warszawy to spróbuj w wypożyczalniach Beverly Hills. Drogo tam to prawda, ale
      wybór duży i widziałem w nich wiele filmów Luca.
      Ave
      • geminix Re: Embargo czy co? 12.03.02, 15:56
        Cześć, mieszkam we Wrocławiu i w BHV byłem, pytałem nie mają - przejrzałem
        wszystkie znane mi sklepy internetowe (vivid, empik, nawet brytyjski amazon -
        no tu był tylko %th element ale bez polskich napisów) byłe osobiście w Empiku,
        Media Markt i nie ma. Nie chcę oczywiście kwestionować twoich informacji ale
        sądzę że jakby w Warszawskim BHV były te filmy to byłyby i we Wrocławiu. Jeśli
        jednak są tam to czy mógłbyś mi pomóc w ich "zdobyciu". Oczywiście pokryję
        koszty wysyłki :)
        z góry dziękuję
        • Gość: Yaahooz Re: Embargo czy co? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 23:33
          Ahh. Tobie chodzi nie o wypożyczenie, ale o kupno? Jeżeli tak, to mogę Ci w tym
          pomóc oczywiście (W końcu mamy w Warszawie największy jarmark w Europie, czyli
          stadion dziesięciolecia, a tam można nawet kupić rakietę przeciwpancerną, więc
          i filmy Bessona też:)). A tak poważnie, to jeżeli chcesz, to w chwili wolnego
          czasu mogę się rozejrzeć za takowymi filmami. Podaj tylko, jakie byś chciał
          kupić (o ile dobrze zrozumiałem to chcesz kupić jego filmy tak?), a ja zerknę
          tu i ówdzie.
          Pozdrawiam.
          • geminix Re: Embargo czy co? 13.03.02, 08:51
            podaj adres e-mail :) pliz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka