Dodaj do ulubionych

Bez wstydu

20.07.12, 20:18
Pojawił się polski film o kazirodczej miłości brata do siostry pod tytułem ,,Bez wstydu". Jakikolwiek wydźwięk będzie miał ten film, w samym jego sednie tkwi oszustwo, ponieważ aktorzy grający rodzeństwo, w więc Agnieszka Grochowska (skądinąd moja ulubiona aktorka) i Mateusz Kościukiewicz rodzeństwem wszak nie są, tak więc ich wzajemna fascynacja, a także wszystkie miłosne i erotyczne sceny są z samego gruntu falszywe, a reżyser może dowolnie manipulować odczuciami widzów. Aby nakręcić prawdziwy film o kazirodczej miłości, aktorzy grający bohaterów muszą być ze sobą rodzinnie związani, a wtedy poczujemy prawdziwy autentyzm, a więc coś między fascynacją i obrzydzeniem.
Obserwuj wątek
    • misiania Re: Bez wstydu 20.07.12, 20:49
      Hehehe, wiesz, jak ktoś nie chce zobaczyć jakiegoś filmu, to go żadnym chytrym chwytem marketingowym nie namówisz...
    • moniak.89 Re: Bez wstydu 24.07.12, 15:20
      Zgodnie z twoim rozumowaniem aby zrobić prawdziwy film o wojnie należałoby w rolach głównych obsadzić ludzi, którzy wojnę przeżyli. A w filmie o Wałęsie musiałby zagrać sam Wałęsa.
      • misiania Re: Bez wstydu 24.07.12, 16:30
        Daj spokój, troll usiłuje szum wygenerować wokół filmu, ale w wyjątkowo głupawy sposób. Na Onecie może by się sprawdził.
        • marek.zak1 Re: Bez wstydu 24.07.12, 20:55
          Nie man z tym filmem nic wspólnego i nie mam zamiaru na niego pójść.
          To tyle w temacie.
    • limonka-2 Re: Bez wstydu 29.07.12, 20:55
      Najlepszy jest chyba plakat, ale to straszna zmyłka ;)
      • moniak.89 Re: Bez wstydu 02.08.12, 16:02
        Była widziałam i rzeczywiście przereklamowany. Fajny, ważny temat z potencjałem niestety nie do końca wykorzystanym. Chociaż fajnie było zobaczyć Grochowską w takim innym wcieleniu. Kościukiewicz też fajny. Gdyby pozostać przy temacie kazirodczej miłości bez wstawek z faszystowskimi łebkami i konfliktem polsko-romskim mógłby być z tego film przełomowy. A tak znów mamy przeciętniaka.
    • Gość: Bez wstydu (2012) Re: Bez wstydu online bez limitu, pobierz IP: *.devs.futuro.pl 12.08.12, 14:29
      Bez wstydu (2012) online bez limitu, pobierz bez ograniczeń

Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania:

filmydnia.pl/

Wracając do rodzinnego miasteczka Tadek (Kościukiewicz) odkrywa, że jego ukochana siostra Anka (Grochowska) związana jest z żonatym mężczyzną (Maciej Marczewski). Zazdrość o powszechnie szanowanego biznesmena o politycznych ambicjach przeradza się w obsesję, wykraczającą poza moralne i obyczajowe normy miejscowej społeczności. Wiedziony szaleńczą fascynacją Tadek uczyni wszystko, by skompromitować kochanka siostry. Nie zauważa nawet, że sam jest obiektem westchnień miejscowej piękności, Irminy (debiutująca w fabule, charyzmatyczna Anna Próchniak), która gotowa jest dla niego zerwać narzucone jej przez rodzinę zaręczyny.

Oglądaj filmy bez limitu i pobieraj bez ograniczeń z VideoWeed, NovaMov, Putlocker, VideoBB, VideoZer, OdSiebie, AnyFiles, SockShare, MaxVideo, MovieZer, Stagero, ModoVideo, MegaVideo:

filmydnia.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka