mat.mich 27.10.12, 13:22 MI6 nie M16 Panie Pawle :) ale rozumiem, ze pozna premiera :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rlnd Re: Skyfall ***** 29.10.12, 17:38 Piec gwiazdek dla fantastyki ? Przeciez pan nie lubi tego gatunku ? Odpowiedz Link Zgłoś
katma62 Re: Skyfall ***** 11.03.13, 18:23 a tu recenzja: www.kinoradio.pl/czytaj/notes/Widzielismy_Skyfall-4-432 Odpowiedz Link Zgłoś
anna_bora Re: Skyfall ***** 08.11.22, 19:44 Ciekawostka dla Bondo-maniaków: James Bond | Złoczyńcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: online za darmo!! Filmy i Seriale Online Bez Limitu ZA DARMO!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.12, 14:13 Zapraszamy na serialnet.pl Zapraszamy na kino-tv.pl/ Największa baza seriali oraz filmów online bez limitów zupełnie za darmo! Bez płatności sms, brak uciążliwych reklam! Wszystkie seriale oraz filmy w jednym miejscu. Częste aktualizacje. ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! Zapraszamy na serialnet.pl Zapraszamy na kino-tv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurczak Filmy i Seriale Online Bez Limitu ZA DARMO! IP: *.play-internet.pl 28.12.12, 18:43 . Najlepsze FILMY ZA DARMO obejrzysz nie wychodząc nawet z domu filmylive.pl/kurczak-ze-sliwkami-poulet-aux-prunes-2012/ Oglądaj online ponad 200 000 filmów i seriali !! Filmy HD i Full HD oraz seriale bez limitu czasowego !! Jakość HD i Full HD, oglądaj ONLINE, pobieraj na dysk !! Trailer youtu.be/5y9LOiXyAFk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Skyfall ***** IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.12, 22:27 Zgadzam się z recenzją. A to, że role dziewczyn Bonda są inne niż kiedyś - biernych zabaweczek wskakujących do łóżka - to znak czasów. Mamy XXI wiek, seksizm nie przejdzie. Aha - piosenka Adele rewelacyjna, jak dla mnie jedna z lepszych obok Tiny turner i Shirley Bassey. Odpowiedz Link Zgłoś
siti0550 Re: Skyfall ***** 05.11.12, 14:12 Seksizm nie przejdzie, ponieważ to by od razu spotkało się z niechęcią kobiet. Tak samo było z reklamą MobileKing gdzie przedstawiono kobiety, które nie potrafiły sobie z niczym poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga4660 Re: Skyfall ***** 05.11.12, 14:14 Ja tam wolę współczesne role dziewczyn Bonda:) A piosenka Adele jest rzeczywiście świetna. Bardzo ją lubię.:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_bora Re: Skyfall ***** 08.11.22, 19:45 Coś w temacie! James Bond | Dziewczyny 007 Odpowiedz Link Zgłoś
dotka.7 Re: Skyfall ***** 30.12.12, 02:06 Nie rozumiem czemu wszyscy się tak zachwycają... Generalnie film spoko, ale szału nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Skyfall ***** IP: *.205.14.113.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.12.12, 16:38 Może i nie ma, ale warto obejrzeć, zwłaszcza jak się widziało wszystkie poprzednie. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.truskawka Re: Skyfall ***** 10.01.13, 11:56 Świetny film i chyba najlepszy z udziałem Daniela Craiga. Bardzo mi się podobał i polecam go tym, którzy jeszcze nie mieli okazji go obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
dar10ko 'Skyfall' - film klasy 'c' 04.03.13, 12:41 'Reszta jest OK. Agent 007 może się starzeć, ale sama franczyza trzyma się dobrze. W porównaniu z bezbarwnym "Quantum of Solace" sprzed czterech lat "Skyfall" jest o klasę lepszy' - zakłamana recenzja o kiepskiej podróbce serii "Bonda". Ten film nie zasługuje nawet na klasę "b", schematyzm scenariusza, przypadkowość i dłużyzny scen wypełniające czas, scenki kręcone pod trailer, czołówka wręcz idiotyczna, wróg nr jeden Bonda ta jakaś karykatura Jokera, nowy "M" - bez rysy indywidualizmu. Nowy 'Q' - irytujący przydupas i sam Bond - z siwą brodą obojętny na zbrodnie, terminator bez klasy, papierowa postać, aktor któremu nie damo okazji do gry i wykazania się kunsztem. I ta finałowa strzelanina z filmu akcji klasy c. Najgorszy Bond z całej serii - to "Skyfall" za przeproszeniem gó... zapłaciłem naście złotych! Jedyny walor filmu to gra Dench - odchodzącej z serii "M". Kolejny produkt dobrze sprzedany przez angielskich speców od marketingu. Ale co z publicznością? Co z samym Bondem? Wielka wtopa tego odcinka pogrąży całą serię. Ten film nie zasługuje nawet na polskiego węża, bo idzie za nim smród kłamliwych recenzji okrywających to filmowe gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
filip.123456 Re: Skyfall ***** 02.10.22, 10:41 Ja polecam stronę filmydlakazdego-24.pl znajdziesz tam wszystko co potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś