Dodaj do ulubionych

SZUKAM EKIPY FILMOWEJ

27.07.04, 23:54
szukam ludzi z power'em i checia tworzenia, nie zorientowanych na zysk, do
projektu filmu niezaleznego. jesli chcesz zrobic cos fajnego, co zobacza
inni, odezwij sie!
Obserwuj wątek
    • Gość: dilajla Re: SZUKAM EKIPY FILMOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:02
      Ja sie zgłaszam - jestem plastykiem i charakteryzatorką. Jest Tobie ktoś taki
      potrzebny?
      • piostasiak Re: SZUKAM EKIPY FILMOWEJ 28.07.04, 10:10
        skontaktuj sie prosze ze mna via mail -
        piostasiak@mpoczta.net
      • piostasiak Re: SZUKAM EKIPY FILMOWEJ 28.07.04, 20:29
        albo zrobmy inaczej. podaj mi twoj mail ja napisze
    • piostasiak Re: SZUKAM EKIPY FILMOWEJ 31.07.04, 15:42
      najlepiej z okolic krakowa
      • Gość: kolorka2 Re: SZUKAM EKIPY FILMOWEJ IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 02.08.04, 13:36
        Hej :) czy możesz zdradzić na forum jakieś szczegóły? Czy masz już scenariusz,
        albo jesteś ukierunkowany na jakiś szczególny typ produkcji, gatunek itp?
        pozdrawiam
        • piostasiak Re: SZUKAM EKIPY FILMOWEJ 03.08.04, 00:10
          heyah! mogę zdradzić:-) mam gotowe 3 scenariusze. nie jestem SZCZEGÓLNIE
          ukierunkowany, jeszcze lawiruje pomiędzy tematami. Piszę o tym, co mnie
          akurat "weźmie". Obecnie skończone mam 1 komedie i 2 komedio-dramaty. najwięcej
          informacji przekazuje via mail, bo łatwiej jest się w ten sposób dogadać.
          Odpowiedziało już kilka osób, z którymi, mam nadzieję, uda się coś stworzyć:-)
          poza tym mieszkam w krakowie, więc w stołeczno-królewskim mieście szukam ekipy
          (jeżeli ktoś jest spoza Kraka, ale nie sprawia mu kłopotu dojazd, to nie ma
          sprawy:-))
          wszelkie pytania szczegółowe i informacje proszę kierować na adres-
          piostasiak@mpoczta.net

pozdrawiam wszystkich forumowiczów:-)
          heyah!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka