piostasiak 27.07.04, 23:54 szukam ludzi z power'em i checia tworzenia, nie zorientowanych na zysk, do projektu filmu niezaleznego. jesli chcesz zrobic cos fajnego, co zobacza inni, odezwij sie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dilajla Re: SZUKAM EKIPY FILMOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:02 Ja sie zgłaszam - jestem plastykiem i charakteryzatorką. Jest Tobie ktoś taki potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
piostasiak Re: SZUKAM EKIPY FILMOWEJ 28.07.04, 10:10 skontaktuj sie prosze ze mna via mail - piostasiak@mpoczta.net Odpowiedz Link Zgłoś
piostasiak Re: SZUKAM EKIPY FILMOWEJ 28.07.04, 20:29 albo zrobmy inaczej. podaj mi twoj mail ja napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorka2 Re: SZUKAM EKIPY FILMOWEJ IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 02.08.04, 13:36 Hej :) czy możesz zdradzić na forum jakieś szczegóły? Czy masz już scenariusz, albo jesteś ukierunkowany na jakiś szczególny typ produkcji, gatunek itp? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piostasiak Re: SZUKAM EKIPY FILMOWEJ 03.08.04, 00:10 heyah! mogę zdradzić:-) mam gotowe 3 scenariusze. nie jestem SZCZEGÓLNIE ukierunkowany, jeszcze lawiruje pomiędzy tematami. Piszę o tym, co mnie akurat "weźmie". Obecnie skończone mam 1 komedie i 2 komedio-dramaty. najwięcej informacji przekazuje via mail, bo łatwiej jest się w ten sposób dogadać. Odpowiedziało już kilka osób, z którymi, mam nadzieję, uda się coś stworzyć:-) poza tym mieszkam w krakowie, więc w stołeczno-królewskim mieście szukam ekipy (jeżeli ktoś jest spoza Kraka, ale nie sprawia mu kłopotu dojazd, to nie ma sprawy:-)) wszelkie pytania szczegółowe i informacje proszę kierować na adres- piostasiak@mpoczta.net pozdrawiam wszystkich forumowiczów:-) heyah! Odpowiedz Link Zgłoś