Dodaj do ulubionych

Grawitacja *****

11.10.13, 15:23
"Trochę się wahałem nad tymi pięcioma gwiazdkami, bo to jednak mainstreamowe kino"
No właśnie, na 5 gwiazdek zasługuje wyłącznie kino typu gej "Romeo i Julia" w wydaniu palestyńsko-izraelskim albo irańskie kino niezależne.
Obserwuj wątek
    • poznanskikonsument Re: Grawitacja - tylko 3 *- zawiedliśmy się 12.10.13, 21:04
      spodziewaliśmy się czegoś więcej - widzów było na sali tylko 5 % - wynika z tego , że ludzie wiedzą na co warto pójść, trochę nawet wieje nudą i naiwnością
    • hunter_panther1 Re: Grawitacja ***** 16.10.13, 19:57
      Dobry film Grawitacja Recenzja
    • lukicuki44 Grawitacja ***** 17.10.13, 17:57
      Bullock i Clooney to jedyni (żywi) aktorzy, którzy pojawiają się na ekranie - powinien napisać recenzent. Poza tym film wyśmienity dla oczu i zmysłów. Niemalże czułem, jakbym tam był i jedno wiem - nie chce już tam nigdy wrócić. Przypuszczam, ze wielu z tych co się na ochotnika wybierają na Marsa ten film zrazi do pomysłu. Bardzo polecam - oczywiście nie podroż na Marsa ale obejrzenie filmu i jak radził recenzent - w 3D! Dla mnie bomba i wątki z naciągana fabułą nie są w stanie zepsuć genialnego efektu.
    • kuku-na-muniu8 Re: Grawitacja ***** 18.10.13, 10:55
      Kurczę, chciałabym obejrzeć "Grawitację". Trailer zdecydowanie do tego zachęca a i efekty specjalne są cudowne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka