najbrzydszebutyswiata
15.03.23, 21:31
Foremki, wesprzyjcie proszę stałą podczytywaczkę.
Potrzebna mi sukienka (lub ewentualnie coś innego, ale wyjściowego), która ze mnie zrobi milion dolców w gotówce.
Ematka wie wszystko, a u mnie w domu dwójka do lat trzech aktualnie. Jest moc, ale za to czasu mało, a i szukać ciężko.
Zadanie niełatwe, bo:
1. Figura pożal się boru - jabłko z nadwagą i wielkim biustem, dość ładnym, ale jednak grawitacja działa. Nogi niezłe, talia bezobjawowa, płaskodupie . Wzrost średni, rozmiar 44, gdyby nie biust, który mi w nic nie wchodzi, w tej chwili 115cm. Brunetka, typ kolorystyczny nieznany, na moje oko lepiej wyglądam w nasyconych kolorach.
2. Warunki brzegowe: musi się nadawać do karmienia piersią, chętnie coś wiosennego, potrzebna na połowę kwietnia. Religia mi zabrania wydać tysiaka na kieckę, chętnie coś poniżej 500. Chociaż, jakby naprawdę miało być coś super, to rozumiem, że może kosztować. Najbardziej lubię rzeczy porządne, wygodne, niezbyt krzykliwe, ale np. zdecydowany kolor chętnie.
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Gdzie szukać i czego? Ja wiem, że chciałabym niemożliwego, ale może cuda się zdarzają?
I bądźcie, proszę Was, łagodne dla słonicy z pretensjami, bo pracuję nad sobą solidnie. Jest okazja wyjść z domu i bardzo bym chciała raz nie wyglądać jak siódme dziecko stróża, które zjadło sześcioro poprzednich.