Dodaj do ulubionych

najnudniejszy film jaki widzieliście

• Gość: anusja Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 00:40
      Bylo ich kilka...
      Pierwszym ciosem jaki mnie dopadl byl "A statek plynie" Felliniego.
      I ten jako pierwszy pozostanie na zawsze w mej pamieci (wyszlam w polowie).
      Potem byly inne filmy kultowe - byc moze ich nie rozumialam? "Orlando"
      oraz "Moje wlasne Idaho".Ostatnio dzieki namowom znajomych NIE poszlam na "Quo
      Vadis" ale nie wystrzeglam sie "Wiedzmina". O pomniejszych nudnych filmach na
      video czy w kinie typu "Hannibal" pozwole sobie juz nie wspominac....

Ania

P.S. Moullin Rouge tez przespalam...
    • Gość: Nemo Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.ipt.aol.com 30.04.02, 04:56
      No dobra a co powiecie na "Krolestwo" von Triera ?
      Czy da sie to wogole ogladnac do konca?
      • Gość: soso Stalker!!! IP: 195.41.66.* 30.04.02, 07:24

Stalker jest najlepszy. Po 20 minutach 3/4 kina wychodzi. Reszta nie bo juz
        zasnela. Trzeba widziec te twarze jak po 3 godzinach w sali zapala sie swiatlo
        a ludziska maja na policzkach wmatrycowane faktury matarialu kinowych foteli.
        Calkowity odlot.

Jeszcze nie czytalem pelnej recenzji stalkera. Prawdopodobnie zadnemu krytykowi
        nie udalo sie przesledzic calosci. Zapalki sie lamia pod powiekami.

pzdrw

soso

_
      • Gość: marti Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.net 30.04.02, 12:04
        ja uważam, że Królestwo jest genialne- aczkolwiek troszkę trzeba lubić takie
        odjechane klimaty i może nie oglądać całości na raz. Spróbuj po piwku;)
      • Gość: Kasia Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.altkom.katowice.pl 07.05.02, 13:39
        na von Triera w ogóle trzeba mieć nerwy ze stali. Tylko Przełamujac fale udało
        mi sie dopatrzec do końca, innych nie zdzierżyłam.
        pozdro
    • Gość: TOK Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 5.1R2D* / *.pg.com 30.04.02, 07:47
      Moje typy: Bitwa o Ziemie i Dorwac Malego
      • Gość: Ofek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście-AVALON IP: gateway.d* / 200.5.1.* 30.04.02, 08:32
        A AVALON ? 2 min ujecia grajacej orkiestry, powtarzajace sie ujecia w jadacym
        tramwaju. Nie wychodzisz z kina bo wierzysz ze jeszcze cos sie zdarzy co cie
        zaskoczy i zmieni negatywne wrazenie. Nudny - albo mial w sobie cos czego nie
        zrozumialem.
      • Gość: ANNAK Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.ph.ph.cox.net 30.04.02, 22:14
        Gość portalu: TOK napisał(a):

> Moje typy: Bitwa o Ziemie i Dorwac Malego
        ZGADZAM SIE-BITWA O ZIEMIE MA PIERWSZE MIEJSCE (POLECAM NA RANDKI, MOZNA
        PRZEROZMAWIAC CALY FILM NIC NIE TRACAC). NA NASTEPNE MIEJSCA POLECAM: NOCNE
        GRAFFITI, PIATY ELEMENT (CHOCIAZ TAK NAPRAWDE TO NIE WIEM, CZY JEST NUDNY, BO
        CALUTKI PRZESPALAM) I, NIESTETY NIE PAMIETAM TYTULU, ALE W REZYSERII M. KONRADA,
        O ZGWALCONEJ NASTOLATCE. BLEEEE....

• Gość: jima Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 61.166.18.* 30.04.02, 08:40
      To chyba nikt z Was nie ogladal prawdziwych indyjskich filmow, takich z tanczeniem i spiewaniem. Tych min. 3 godzin (!) po prostu nie da sie zdzierzyc.
      Nie polecam ostatniego Allena "Klatwa Skorpiona". Zalosne pod kazdym wzgledem. Nudne tez. Allen sie chyba starzeje. A nuda wszechczasow to dla mnie "Titanic".
      • Gość: AniaK Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 09:00
        "Dzień świstaka"-może i fajny, ale ja kilkakrotnie do niego podchodziłam
        i ...zasypiałam. Najśmieszniej było za pierwszym razem jak nie wiedziałam o co
        w nim chodzi -zasypiam -budzę się..i znowu to samo i tak parę razy. Kiedy
        myślałam, że ze mną coś nie tak dowiedziałam się o co chodzi..:)))
        • Gość: kicia Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.bauholding.pl 30.04.02, 09:26
          obstawiam Desperado, no i chyba nikt nie obejrzał filmu nt. wyprawy na Marsa?
          To już kompletna desperacja!
          • olcik Re: najnudniejszy film jaki widzieliście 30.04.02, 14:28
            Gość portalu: kicia napisał(a):

> obstawiam Desperado, no i chyba nikt nie obejrzał filmu nt. wyprawy na Marsa?
            > To już kompletna desperacja!

Mi się osobiście 'Misja na Marsa', (bo taki miał tytuł ten film :>>) osobiście
            podobała, mimo że wszyscy go strasznie zjechali... a Desperado nie oglądałam,
            więc EOT :))

• Gość: izak Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.mipolska.com.pl / 192.168.1.* 30.04.02, 14:28
          czyli jednak "Dzien Swistaka" powinien ci sie podobac...przeciez sama dalas sie
          w to wciagnac...
          Sprobuj jeszcze raz... nie zasnac i wtedy napisz...
      • Gość: mania Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.kawo1.RWTH-Aachen.DE 01.05.02, 18:38
        podpisuje sie obiema rekami. tytanic da sie wytrzymac do chwili zderzenia z
        gora lodowa a pozniej...... jak mozne nakrecic film o tonacym statku???? jak
        moglam pojsc na cos takiego!! drugim faworytem jest wladca pierscieni. zenada i
        tragediaaaaa. wyszlam bo nie bylam w stanie wytrzymac. co do telewizyjnych
        przygod z filmem, to zloto dezerterow polecam jako darmowy srodek nasenny:-))
        buziaczki dla wszystkich milosnikow filmow:-)
    • geminix Fucking Amal 30.04.02, 09:24
      Na pierwszym miejscu!!!
      Pewnie wywołam burzę ale następne to :
      Informator
      K-PAX (tak tak - nie jest zły, ale strasznie się dłuży)
      Wszystkie (bez wyjątku) z Luisem De Funes (nie wiem nawet jak to się pisze)

• Gość: Bella Informator???? IP: *.ken.stores.easyeverything.com 30.04.02, 20:04
        Mnie sie bardzo podobal,szczegolnie rola Pacino, ambitne,zaangazowane kino.
        Doskonale pokazuje mechanizmy wladzy. Dla specjalistow od mediow - pozycja
        obowiazkowa - pokazuje,czym jest dziennikarstwo sledcze.
      • Gość: Kasia Re: Fucking Amal IP: *.altkom.katowice.pl 07.05.02, 13:51
        Nie widziałam Fucking Amal wiec sie nie wypowiadam, ale absolutnie nie zgadzam
        sie z opinia o Informatorze ani o K-PAX- rewelacyjne filmy z fantastycznymi
        kreacjami aktorskimi (Pacino i Crowe, Bridges i Spacy)
        Zgadzam sie natomiast co do filmów z de Finesem.
    • ew037178 Re: najnudniejszy film jaki widziałem !!!!! 30.04.02, 09:38
      Druzyna pierscienia - trzy godziny bieganiny... jak tylko wpadli do jakieś
      chaty - zmiejsca dostawali jakąś flaszkę. Widać, że film w sam raz pod polską
      publikę.
      :)
    • Gość: biodek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 62.233.131.* 30.04.02, 10:30
      Wymieniacie same interesujące filmy! Czy widział ktoś (do końca)algierski
      film "Gliniany szaniec"?
    • Gość: piopa Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 217.153.67.* 30.04.02, 10:32
      Z filmów "uznanych" stawiam na "Magnolia" i "Contact".
      No i "Egzorcysta".
      • Gość: wisia+ Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.bs.katowice.pl 30.04.02, 10:56
        ja wyszłam z Pulp Fiction. To był ten jedyny raz.
        • Gość: Levy Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 195.216.116.* 30.04.02, 11:58
          Dyskusja jest dziwna - kazdy lubi inny rodzaj kina. Dla mnie Pulp fiction byl
          swietny - wracam do tego filmu czesto (ogolnie lubie Tarantino). Osobiscie
          nudza mnie polskie filmy - a filmow Wajdy nie znosze...
        • tzm Re: najnudniejszy film jaki widzieliście 30.04.02, 11:59
          dla mnie najnudniejszym filmem byl "The Million Dollar Hotel"
          • Gość: koliber Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 149.156.12.* 14.07.02, 16:46
            Znakomita myzka w One Milion Dollar Hotel
          • Gość: koliber Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 149.156.12.* 14.07.02, 16:47
            Znakomita muzyka w One Milion Dollar Hotel
        • Gość: koliber Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 149.156.12.* 14.07.02, 16:45
          NA głupote nie ma rady. Pulp fiction może się nie podobac ale nie jest nudny i
          jest genialny.
      • Gość: voila Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.bnet.pl / 10.10.36.* 05.05.02, 16:32
        "Kontakt" był cudowny, tyle Ci powiem...
    • Gość: simm18pl Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 12:01
      Gość portalu: npojazd napisał(a):

> Głupi film jeszcze zniosę, ale nudny?
      > Ostatni mój typ to "Pearl Harbor", nuuudy...dla tych co mają problemy z
      > bezsennością:)

podpisuje sie pod tym obiema rękoma
      jedyne co mnie powstrzymało przed zaśnięciem, było zaplanowane oczekiwanie na
      scenę bombardowania, która w żadnym wypadku nie pomaga
      • Gość: tomba Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.ima.pl 30.04.02, 17:35
        Mimo wielu prób (bo wiem, że konwencja itd, a różne telewizje serwują to często)
        nigdy nie udało mi się od poczatku do konca obejrzeć żadnego z Batmanów ani
        Supermanów. Calego Bonda zdolałem obejrzeć raz - byłem w kinie z żoną i teściami
        (sic!).
        Jednak zdecydowany Nr jeden to tak film sprzed około 2-3 lat, amerykański, nie
        pamiętam tytułu (może ktoś skojarzy), w krórym młodzi ludzie w szybkich
        samochodach napadali na tiry. Robili to w ten sposób, że przy prędkości 100 mil
        p/ha wstrzeliwali zakończone liną pociski z kuszy(!) w kabinę kierowcy, po czym
        przeskakiwali z wozu do wozu w trakcie jazdy. Jakieś 120 min. pisku opon,
        nawet nie można było zasnąć..
      • Gość: Kate Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.altkom.katowice.pl 07.05.02, 13:55
        Widzieliście radziecki film Lecą żurawie? A narzekacie na Władce pierścieni...
    • Gość: Teresa Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.04.02, 12:16
      1.Pan Tadeusz
      2.Titanic
      3.Quo Vadis
      To moim zdaniem czolowka jezeli chodzi o filmy o ktorych duzo sie mowi a
      zanudzic moga na smierc. Dobry rezyser nie musi przeciagac filmu w czasie, aby
      stworzyc odpowiedni nastroj i rownoczesnie zainteresowac widzow. Na szczescie
      buduje sie nowe kina z wygodnymi krzeslami...Ogladanie tego typu filmow w domu
      to drzemka murowana.
      Pozdrawiam. Teresa
      • Gość: AngelEye Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.localdomain 30.04.02, 13:06
        "Zeszłego roku w Marienbadzie"!
        • Gość: kanalia Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 13:23
          Zeszlego roku w Marienbadzie"rzeczywiscie straszne nudy ,ale wszystkie filmy
          Wima Wendersa sa dla mnie tragiczne!najpierw zasypia moj pies ,potem ja i
          chrapiemy razem!
        • Gość: sklad Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 217.153.44.* 30.04.02, 13:34
          Tak sobie czytam to forum i po wypowiedziach dochodzą do wniosku, że temat
          mógłby równie dobrze brzmieć: film, który Wam się najmniej podobał... Stopień
          nudności filmu zależy przecież od gustu widza... A o gustach, wiadomo...
    • Gość: czapski Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 195.205.63.* 30.04.02, 13:46
      Gość portalu: npojazd napisał(a):

> Głupi film jeszcze zniosę, ale nudny?
      > Ostatni mój typ to "Pearl Harbor", nuuudy...dla tych co mają problemy z
      > bezsennością:)

nie wiem - jak powstanie jakaś moda to od razu wszyscy nasladuja
      i sie ppisuja. Krytcy chwalili titanica, no to gawiedz poszła tłumnie, krytycy
      skrytykowali pearl harbour że nudny i kiczowaty, to kazdy byle analfabeta
      krytykuje pearl harbour. Moim zdaniem jest Pearl Harbour jest duzo zywszym filmem
      niż titanic, i gdyby nie naciągane zakonczenie uznałbym go za bardzo dobry film,
      a na titanicu nie zasnąłem ale zacząłem spontanicznie czytac gazete, co chyba nie
      swiadczy zbyt dobrze
    • Gość: miron Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 217.98.110.* 30.04.02, 13:54
      Dziewię się, że tyle osób nabiera się na filmy, które z definicji (widać już z
      samego plakatu i reklamy) są beznadziejne. Inne filmy to już sprawa gustu, np.
      wspomniane Pulp Fiction (moim zdaniem dobry)lub American Beauty (zaledwie
      poprawny. Mój sposób na unikanie nudnych filmów to omijanie, z niewielkimi
      wyjątkami, współczesnego (od roku 90) kina polskiego (widziałem w TV fragmenty
      Młodych Wilków, wszystkim widzom współczuję) i wybieranie filmów - chodzę na
      Allena, Lyncha itp. Z obserwacji moich wynika, że z listy 20 filmów o
      najwyższej oglądalności w Polasce(publikowananych m.in. w Rzeczpospolitej)
      oglądam z reguły 2-3 filmy. Moje typy to: Wir (polski film z lat 80-tych,
      ciekawe, czy ktoś to widział?), Na srebrnym globie (popieram głosy na ten
      film), Wielkie Żarcie.
      Miron
      PS. Filmy z de Funesem juz trochę staraciły przez upływ czasu i umieszczanie
      ich na liście nie ma sensu. Film który był moim ulubionym pod koniec lat 70-ych
      Gdzie się podziała 7 kompania?, jest teraz dla mnie nie do zniesienia.
      Przy okazji, czy ktoś może mi poieidziec o czym był polski film Enduro Boyz,
      jeśli ktoś to widział?
    • Gość: S-Hunter Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 14:13
      PEARL HARBOUR!!! Oh yes!!! Ogladem go ok. 6 godzin robiac przerwy na jedzenie,
      czytanie gazet, ogladanie tv, laczenie sie z internetem... Jak ja kibicowalem
      Japsom, zeby szybciej plyneli! Nuda, nuda, nuda, a i efekty specjalne raczej
      mierne. Polecam "Helikopter w ogniu" - film efektowny, a nie efekciarski, patos
      made in USA wystepuje, ale w stosunkowo malym natezeniu.
    • olcik Three Kings vel Złoto Pustyni 30.04.02, 14:14
      Jak w temacie. Boshe, jak ja się na tym katowałam... Tylko od czasu do czasu
      zamykałam oczy, jak były jakieś obrzydlistwa, ale tak to o mało nie wywierciłam
      tyłkiem dziury w fotelu, takie to było 'fascynujące'...
      I możecie mi nagadać, bo to moje zdanie i nic Wam do tego :->>
    • Gość: izka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.mipolska.com.pl / 192.168.1.* 30.04.02, 14:16
      Dla mnie bez wyjatku wszystki "BONDY" - tego sie nie da wytrzymac!!! Chyba nikt
      przy zdrowych zmyslach nie wytrzyma dluzej niz 10 min.?!
      A z polskich to porazka ostatnich kilkuset lat... czyli "Wiedzmin". To
      najlepszy przyklad na to jak mozna w filmie zniszczyc cudowna ksiazke!!!
      A przy okazji, to Michalowi Zebrowskiemu (i nam wszystkim...)nalezy sie
      duuuuuuuuuuugi wypoczynek...

Pozdrawiam wszystkim milosnikow Warszawskiego Festiwalu Filmowego!!!
      • Gość: miron Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 217.98.110.* 30.04.02, 14:30
        Gość portalu: izka napisał(a):

> Dla mnie bez wyjatku wszystki "BONDY" - tego sie nie da wytrzymac!!! Chyba nikt
        >
        > przy zdrowych zmyslach nie wytrzyma dluzej niz 10 min.?!
        > A z polskich to porazka ostatnich kilkuset lat... czyli "Wiedzmin". To
        > najlepszy przyklad na to jak mozna w filmie zniszczyc cudowna ksiazke!!!
        > A przy okazji, to Michalowi Zebrowskiemu (i nam wszystkim...)nalezy sie
        > duuuuuuuuuuugi wypoczynek...
        >
        > Pozdrawiam wszystkim milosnikow Warszawskiego Festiwalu Filmowego!!!

Rzeczywiście, zdecydowanie popieram - kto to ogląda? - z Bondów pamietam szaloną
        ucieczkę na futerale od wiolonczeli (chyba) po śniegu. Głupota do kwadratu. I
        jeszcze dodałbym Klątwa z Doliny Węży - polska odpowiedź na Spielberga.
        • Gość: izka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.mipolska.com.pl / 192.168.1.* 30.04.02, 14:42
          Nareszcie bratania dusza!!!
          Zawsze musialam ze wszystkim dyskutowac i tlumaczyc jak mi sie moze nie podobac
          BOND!!! A to przecie trzeba by wytlumaczyc jak to moze sie podobac...
          Ja w ostatnia sobote "zmuszona" przez znajomych obejrzalam troche GOLDEN EYE i
          malo co nie wyskoczylam z 6 pietra... Rozwalila mnie scena jak Bond spadal
          rownolegle z samolotem!!! Zdazylo go jeszcze wyprzedzic, wsiac do niego i ...
          nie rozbic sie...
          Niesamowite!!!
          • Gość: skladka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 217.153.44.* 30.04.02, 15:26

> Nareszcie bratania dusza!!!
            > Zawsze musialam ze wszystkim dyskutowac i tlumaczyc jak mi sie moze nie podobac
            >
            > BOND!!! A to przecie trzeba by wytlumaczyc jak to moze sie podobac...
            > Ja w ostatnia sobote "zmuszona" przez znajomych obejrzalam troche GOLDEN EYE i
            > malo co nie wyskoczylam z 6 pietra... Rozwalila mnie scena jak Bond spadal
            > rownolegle z samolotem!!! Zdazylo go jeszcze wyprzedzic, wsiac do niego i ...
            > nie rozbic sie...
            > Niesamowite!!!

Iza, duszko!
            Sekret BONDÓW (jak i wielu innych tasiemców i nie tasiemców) polega na tym, że
            nie należy brać ich na serio, ale poprzez ich konwencję!Wiadomo, BONDY to filmy
            mające trafiać głównie w dużych chłopców (przepraszam innych za to uogólnienie),
            miłe, łatwe i przyjemne, gdzie zawsze mamy jakiegoś Złego i jego pomocników,
            Dziewczynę Bonda i jej przeciwieństwo oraz inne postacie, wątki i zdarzenia
            potrzebne do całej zabawy.Jasne, nie wszystkim musi się to podobać, tak jak nie
            każdy trawi Archiwum X,albo świata wg Kieślowskiego albo Kiepskich (...akurat mi
            się tak gładko nasunęli). Ja swego czasu nie mogłam zrozumieć, jak może się komuś
            podobać Austin Powers, dopóki nie załapałam konwencji... Wiadomo, filmy się
            podobają lub nie, ale warto czasami obejrzeć je szukając jakiejś ramy
            konstrukcyjnej...może nie będą przez to ciekawsze, ale jakież to zajmujące ;)
            • Gość: iza Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.mipolska.com.pl / 192.168.1.* 30.04.02, 15:41
              dzieki za wszystkie rady! Najgorsze (lub moze najlepsze) jest to, ze ja zdaje
              sobie sprawe, ze to nie jest na serio i powinnam sie przy tym po prostu dobrze
              bawic, ale mimo szczerych checi... nie potrafie...
              Mimo to bardzo dziekuje za wyrozumialosc!!!
              iza
          • Gość: Autor Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.server.ntl.com 30.04.02, 17:12

> Nareszcie bratania dusza!!!
            > Zawsze musialam ze wszystkim dyskutowac i tlumaczyc jak mi sie moze nie podobac
            >
            > BOND!!! A to przecie trzeba by wytlumaczyc jak to moze sie podobac...
            > Ja w ostatnia sobote "zmuszona" przez znajomych obejrzalam troche GOLDEN EYE i
            > malo co nie wyskoczylam z 6 pietra... Rozwalila mnie scena jak Bond spadal
            > rownolegle z samolotem!!! Zdazylo go jeszcze wyprzedzic, wsiac do niego i ...
            > nie rozbic sie...
            > Niesamowite!!!

Alez kochana Izo, nie ogladam Bonda dla realizmu scen.
            Ja kocham swoisty bondowski humor w stylu: zaraz maja Bonda zabic, ale ten szydzi
            sobie z oprawcy
            To tyle

Pozdrowienia

P.S. Ktos tu wspominal o wakacjach dla Zebrowskiego. To chyba nie wypali, bo kogo
            innego jak nie michalka obsadza w nowych produkcjach? Jakies nowe, twarze? Skad.
            Kolecja +/- 20 polskich aktorow rulez.
            • Gość: Pandora Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 213.77.4.* 30.04.02, 19:23
              > Alez kochana Izo, nie ogladam Bonda dla realizmu scen.
              > Ja kocham swoisty bondowski humor w stylu: zaraz maja Bonda zabic, ale ten szyd
              > zi
              > sobie z oprawcy

No tak... prawdziwy mezczyzna, nieporuszony w chwili zagrozenia, twardy do
              konca... chce go przesyraszyc? mnie osobiscie to bawi, ale tylko na poczatku, bo
              potem robi sie nudne
              • Gość: Pandora Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 213.77.4.* 30.04.02, 19:26
                jego->znaczy oprawce
      • Gość: eva21 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.02, 09:43
        Z ostatnich zgadzam się,że "Wiedżmin". A tak lubię Sapkowskiego! Tylko bez
        nabożeństwa, jego książki to dla mnie rozrywką. W dyskusji nikt nie wspomniał o
        filmach produkci radzieckiej, to było kino...Poszliśmy onegdaj na zimowe
        wagary, nie było lepszego pomysłu i wylądowaliśmy w kinie. A tam
        chyba"Burza" ,rzecz o dzielnych kołchoźnikach, którzy ratują plony przed
        ulewą.Bohatersko, odpowiedzialnie i zaangażowanie. Koszmar.
        • Gość: Anka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 62.181.190.* 06.05.02, 14:58
          Gość portalu: eva21 napisał(a):

> Z ostatnich zgadzam się,że "Wiedżmin". A tak lubię Sapkowskiego! Tylko bez
          > nabożeństwa, jego książki to dla mnie rozrywką. W dyskusji nikt nie wspomniał o
          >
          > filmach produkci radzieckiej, to było kino...Poszliśmy onegdaj na zimowe
          > wagary, nie było lepszego pomysłu i wylądowaliśmy w kinie. A tam
          > chyba"Burza" ,rzecz o dzielnych kołchoźnikach, którzy ratują plony przed
          > ulewą.Bohatersko, odpowiedzialnie i zaangażowanie.

A kto obejrzał "Szczęście Anny" - też kołchoźnica, tyle że jej luby wyrusza na
          Wielką Ojczyźnianą - cuuuuuuuudo

Koszmar.

• Gość: Me Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.04.02, 14:21
      "Całowite zaćmienie" czy jakoś tak Agnieszki Holland.
      Ten z DiCaprio. Hopeless!!!

-
      • Gość: helka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 217.97.156.* 30.04.02, 14:55
        zdecydowanie matrix, straszny gniot,
        • Gość: nad Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.elektron.com.pl / *.MAN.elektron.com.pl 02.05.02, 12:36
          MATRIX??????????
          to chyba czysta prowokacja!!!!
          nudzić na tym filmie może się jedynie ktoś mający problemy ze wszystkimi
          sześcioma zmysłami... a co do innych filmów nudnych to: ANGIELSKI PACJENT,
          PONETTE.. to są prawdziwe knoty. A także wszystkie komercyjne polskie szity
          poza Kilerami i Nie płaczącymi chłopakami. Zawsze oglądam je na wideo, bo
          szkoda kasy, a po obejrzeniu żałuje kasy i straconego czasu>> po co je robią
          (Młode wilki, Nocne grafiti, Słodko/gorzki, Pan Tadeusz, Q-vadis, i wiele
          innych) Nudą wieje z hiper produkcji ale Tita(nic), a szkoda gadać...
          • Gość: qwerty Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 07.07.02, 18:24
            Gość portalu: nad napisał(a):

> MATRIX??????????
            > to chyba czysta prowokacja!!!!
            > nudzić na tym filmie może się jedynie ktoś mający problemy ze wszystkimi
            > sześcioma zmysłami
            ten szosty zmysl to chyba od kumania "matrixa", u mnie nie wystepuje
            • Gość: macio Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: LUDK* / 130.227.160.* 19.07.02, 16:52
              Ja tez uwazam ze matrix to sztampa
              (oprocz zdjec)

pozdr
              M.
    • Gość: tycia Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.chello.pl 30.04.02, 16:42
      Zdecydowanie moim faworytem w kategorii najnudniejszego filmu jest "2001
      Odyseja kosmiczna". Korytarz na pół filmu mnie zabija...
    • Gość: Munch Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 62.87.177.* 30.04.02, 17:00
      Traffic - myślałem, że mi dupsko odpadnie - żenada!
      • Gość: Autor Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.server.ntl.com 30.04.02, 17:07
        W sumie KPAX to nie byl taki zly film... fajna muza...
        chyba zlym pomyslem bylo pojsc na niego po pracy...zzzzzzzzzzz....
        Czy ktos moze mi strescic co sie dzialo w drugiej polowie???
      • Gość: kike Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 193.0.110.* 31.03.03, 21:26
        Gość portalu: Munch napisał(a):

> Traffic - myślałem, że mi dupsko odpadnie - żenada!

Traffic był po prostu genialny - rewelacyjny ambitny film sensacyjny. Dziwię
        się jak można na nim się nudzić. Dotyka on wielu problemów - narkotyki,
        korupcja, władza, pieniądze, miłość...Film ten wyznaczył nowe standarty
        tworzenia podobnych gatunków
    • Gość: tomba Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.ima.pl 30.04.02, 17:42
      Powtarzam się, ale przedtem wcisnąłem się nie tam , gdzie trzeba..

Mimo wielu prób (bo wiem, że konwencja itd, a różne telewizje serwują to często)
      nigdy nie udało mi się od poczatku do konca obejrzeć żadnego z Batmanów ani
      Supermanów. Calego Bonda zdolałem obejrzeć raz - byłem w kinie z żoną i teściami
      (sic!).
      Jednak zdecydowany Nr jeden to tak film sprzed około 2-3 lat, amerykański, nie
      pamiętam tytułu (może ktoś skojarzy), w krórym młodzi ludzie w szybkich
      samochodach napadali na tiry. Robili to w ten sposób, że przy prędkości 100 mil
      p/ha wstrzeliwali zakończone liną pociski z kuszy(!) w kabinę kierowcy, po czym
      przeskakiwali z wozu do wozu w trakcie jazdy. Jakieś 120 min. pisku opon,
      nawet nie można było zasnąć..
      • Gość: Eve Re: tytul filmu IP: *.memphis.edu 30.04.02, 19:36
        Wydaje mi sie, ze chodzi ci o film pt. "Fast and Furious" (nie wiem jakie jest
        polskie przetlumaczenie). Wedlug mnie to ten film nie byl taki nudny....

Gość portalu: tomba napisał(a):

> Powtarzam się, ale przedtem wcisnąłem się nie tam , gdzie trzeba..
        >
        > Mimo wielu prób (bo wiem, że konwencja itd, a różne telewizje serwują to często
        > )
        > nigdy nie udało mi się od poczatku do konca obejrzeć żadnego z Batmanów ani
        > Supermanów. Calego Bonda zdolałem obejrzeć raz - byłem w kinie z żoną i teściam
        > i
        > (sic!).
        > Jednak zdecydowany Nr jeden to tak film sprzed około 2-3 lat, amerykański, nie
        > pamiętam tytułu (może ktoś skojarzy), w krórym młodzi ludzie w szybkich
        > samochodach napadali na tiry. Robili to w ten sposób, że przy prędkości 100 mil
        >
        > p/ha wstrzeliwali zakończone liną pociski z kuszy(!) w kabinę kierowcy, po czym
        >
        > przeskakiwali z wozu do wozu w trakcie jazdy. Jakieś 120 min. pisku opon,
        > nawet nie można było zasnąć..

• Gość: macio Re: tytul filmu IP: LUDK* / 130.227.160.* 19.07.02, 16:54
          Szybcy i Wsciekli
          Film oczywiscie denny ale
          jakie auta...

pozdr
          M.
    • Gość: Buczek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 18:12
      Ja z kina raczej nie wychodzę. 20 zeta byłoby wyrzucone w błoto, a tak... może
      zawsze jakaś scena w pamięcin zostanie. Choć czasem naprawdę jest ciężko. Moje
      typy to:
      -Chopin - Pragnienie Miłości - scenariusz się sypie od początku do końca
      -The Million Dolar Hotel - dłuży się, jakby był nakręcony w zwolnionym tempie
      -Drobne Cwaniaczki - chyba najgorszy film Allena
      • Gość: ga Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.04.02, 20:00
        zaraz zaraz czemu nikt nie wspomnial o "gulczas a jak mysliesz" ...czyzby nikt
        tego nei widzial? do czolowki najnudniejszysz zaliczam jeszcze angielskiego
        pacjenta, elzibiete i taki film ktory ogladalam dawno dawno temu "tajamnica
        sagali" to dopiero byla nuda bleeeee.
      • Gość: Hank Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.pkobp.pl 02.05.02, 12:28
        Gość portalu: Buczek napisał(a):

> Ja z kina raczej nie wychodzę. 20 zeta byłoby wyrzucone w błoto, a tak... może
        > zawsze jakaś scena w pamięcin zostanie. Choć czasem naprawdę jest ciężko. Moje
        > typy to:
        > -Chopin - Pragnienie Miłości - scenariusz się sypie od początku do końca
        > -The Million Dolar Hotel - dłuży się, jakby był nakręcony w zwolnionym tempie
        > -Drobne Cwaniaczki - chyba najgorszy film Allena

Chopin powinien się mieścić w kategorii "Najgorszy film jaki widziałem". To jest
        totalna klęska i żenada, w kinie wybuchał śmiech w najbardziej "dramatycznych"
        momentach, wyreżeserowanych i zagranych gorzej niż w najgorszych chyba
        telenowelach panamskich (ach, ta Solange, ach ten Maurycy:)))))))))))))))) )
    • Gość: Karoline Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 213.76.21.* 30.04.02, 21:26
      Najnudniejszy film jaki widzialam...wstyd sie przyznac,ale to "Wladca
      Pierscieni" - super mi sie spalo na kolanach u kolegi.Film byl z jednej strony
      zajebisty,ale z drugiej... przydlugawy i nudny,sama nie wiem :)
      • Gość: sehen Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.client.attbi.com 02.05.02, 01:00
        ja nie widzialem niestety filmu, ale twoj opis mowi, ze nie spalas na kolanach
        kolegi, ale robilas cos ciekawszego(jemu na pewno sie podobalo)
        • Gość: sehen Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.client.attbi.com 02.05.02, 01:23
          najnudniejszy film??? trudno jednoznacznie okreslic, totalna lipa to byl moim
          zdaniem titanic z cala jego oprawa reklamowa,poza tym to filmy mnie raczej nie
          nudza, ale wqrwiaja mnie jesli sa slabe, a jak sie wqrwie to nie moge zasnac i
          dotyczy to polskich produkcji ostaniego czasu , ale czlowiek moze sie duzo
          ciekawych zeczy dowiedziec, jak dzisiejszy swiat odbieraja ludzie, ktorzy niby
          w nim zyja. jak przewidujemy ze znajomymi, ze film bedzie lipny zabieramy duzo
          butelek wina i cala mase jedzenia i kiedy czlowiek zajety jest piciem i
          jedzeniem oraz mila wymiana zdan na temat syfu jaki splywa z ekranu czas mija
          szybko i film mniej wqrwia. oczywiscie zdaje sobie sprawe , ze to malo
          kulturalne, ale tak sie niestety sprawy maja, ze wiekszosc filmow jakie
          widzialem ostatnio to byla lipa wiec...
    • Gość: Kasandra Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 21:38
      Najnudniejszymi filmami jakie oglądałam w ciągu ostatnich miesięcy w kinie
      były: "Vengo"; "Brother"; "Quo Vadis";......
      • Gość: spookato Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 22:25
        "moulin rouge" wg mnie dno totalne, skad te zlote globy??????
        • Gość: youstynu Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.nrockv01.md.comcast.net 02.05.02, 04:58
          Gość portalu: spookato napisał(a):

> "moulin rouge" wg mnie dno totalne, skad te zlote globy??????

Dziecko drogie, "Moulin Rouge" to tzw. kino artystyczne i nie tobie zastanawiac
          sie, za co te nagrody. Mnie sie podobala oprawa filmu, wiec go z przyjemnoscia
          obejrzala.

hmm... "Black Howk Down" nudny? Tam nie ma czasu na nude!

"Quo vadis" wam sie nie podobal? "Pan Tadeusz" tez nie? Wy chyba po prostu tych
          ksiazek w rece w zyciu nie mieliscie!

• Gość: OLKA Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.ph.ph.cox.net 30.04.02, 22:25
        PRZESTRZEGAM PRZED "THE SCORPION KING"!!!!!! TO W POLSCE JESZCZE CHYBA NIE
        LECI, ALE Z GORY UPRZEDZAM-DWA RAZY GORSZE OD "POWROTU MUMII".
    • Gość: mallitch Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.bnet.pl / 10.10.21.* 01.05.02, 10:08
      Najlepiej sypiam na amerykańskich filmach akcji, Arnie bije Mela Gibsona.
      Nawiasem mówiąc, nie macie wrażenia, że zapatrzone w siebie Hollywood
      systematycznie obniża loty?
    • Gość: graal81 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 10:13
      Showgirls
    • Gość: marc Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.tele2.pl 01.05.02, 13:40
      "gusta i gusciki" to dla mnie byl najnudniejszy film w kinie na jaki
      kiedykolwiek poszedlem... wyszedlem z jego polowie, bo juz wytrzymac nie
      moglem... wczesiej zaczynalem usypiac.
      • Gość: ji Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.05.02, 00:23
        Biedny chlopcze, widac przerosl cie ten film, nie wiele z niego zrozumiales -
        to jeden z najmadrzejszych filmow ostatnich lat, no coz, moze z Bonda wiecej
        zlapiesz, potem sie dziwia ze amerykanskie kino jest takie popularne, po cos
        polazl w ogole na ten film, trza bylo pojsc na jakas rabanke, na pewno bys sie
        nie wynudzil
        • Gość: buchacha Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.firma / 192.168.20.* 07.05.02, 15:49
          Ą...
          Ę...
          Mmmmm... Ty za to jestes wysublimowany(a) jak, nie przymierzajac, kwas
          salicylowy! Gdzie holocie wiedziec, co jest naprawde madre, prawda?
          Rzygam takimi "duchowymi" snobami...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka