01.10.14, 15:47
Na dniach premierę w Polsce będzie miał nowy film Davida Gordona Greena. Fabuła wydaję się ciekawa - opowiada o byłym więźniu, w tej roli został obsadzony Nicholas Cage. Zastanawiam się czy pójść na ten film. Z jednej strony lubie Cage-a ale jestem ciekaw jak poradzi sobie w tak nowej dla niego roli. Green jako reżyser, raczej chłamu nie robi więc efekt finalny powinien być ciekawy. co wy sądzicie?
Obserwuj wątek
    • mateomasimo Re: JOE 06.10.14, 14:04
      To ja odpowiem Ci na pytanie- idź, ja Cage-a osobiście nie lubię, moja druga połówka mnie zaciągneła, i zmieniam zdanie co do Cage-a. On nie jest słabym aktorem, dostawał po prostu słabe role. W Joe pokazuje niesamowity kunszt aktorski, scenariusz też daje radę, składa się to na bardzo dobry końcowy efekt
      • krzycz_trybson Re: JOE 07.10.14, 12:23
        W sumie nie czekając na odpowiedź postanowiłem zaryzykować i poszedłem. Rzeczywiście, spoko film, chyba mój drugi ulubiony z Cage'm zaraz po 60 sekund, chociaż nieporównywalnie "cięższy" gatunkowo. Jak ktoś ma ochotę na mocny dramat to na pewno się nie zawiedzie
      • mateomasimo Re: JOE 20.10.14, 12:24
        A jaką masz opinie odnośnie pozostałych aktorów? Ojca tego chłopaka podobno grał człowiek, który naprawdę jest bezdomnym w okoliach gdzie był kręcony "Joe" i Green zaproponował mu rolę. Wydaje mi się, że zagrał całkiem nieźle, nie mówiąc już o tym chłopaku, który grał Garego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka