lopp1 Re: Czy Arnold S. dobrze zrobił rezygując z aktor 24.09.04, 13:14 za wczesnie wcisnąłem enter ;>. Moim zdanie nie, mimo że aktor z niego marny, filmy miał zawsze REWELACYJNE. Odpowiedz Link Zgłoś
urszullka vin Diesel go zastapi.. 24.09.04, 14:02 moim zdaniem dobrze zrobił, bo aktorem był takim sobie..poza tym to ciekawy pomysł na ścieżkę kariery, co prawda nieco przetartą przez Reagana, ale jak zmienią prawo w usa - to może Amerykanie wybiorąsobie Austriaka na prezydenta...w Niemczech się to dobrze nie skończyło - mam na myśli - dopuszczeni do władzy austriackiego malarza (też artysta), ale Arnie nei ma kompleksów związanych ze wzrostem, więc wąsów nie zapuści....tak nisko nie upadnie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz.... Ktoś go musi zastapić, bo przecież .... IP: 213.199.192.* 24.09.04, 15:24 .. część kina opiera się na takich muskułach w kinie akcji. Bruce W. też juz stary :) Może Pudzian? :) ;) pzdr www.zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skynet_00 Re: Czy Arnold S. dobrze zrobił rezygując z aktor 24.09.04, 21:39 Arni to Arni, ciężko będzie go zastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Czy Arnold S. dobrze zrobił rezygując z aktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:00 Bardzo dobrze zrobił, kino nie straciło nic a nic;) Moim skromnym zdaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Czy Arnold S. dobrze zrobił rezygując z aktor 26.09.04, 01:51 Dobrze zrobił. Nabrał dystansu do kina i swojego aktorstwa, co udowdnił w "80 dniach dookoła świata". Świetna rólka. Naprawdę się uśmiałem :) Odpowiedz Link Zgłoś