Dodaj do ulubionych

Moulin Rouge ****

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:05
Cudowny film. Piosenki są śliczne. Najlepszy jest Ewan McGregor. Cud, miód i
orzeszki. Kocham ten film i oglądałam go setki razy.
Buziaczki
Obserwuj wątek
    • Gość: diamond angel jednym słowem: piękny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:24
      piękny film, piękne zdjęcia, piękna muzyka, piękne kreacje aktorskie, piękne
      piosenki, a przede wszystkim piękna miłość- taka prawdziwa, ponad śmiercią i
      przeszkodami, wbrew cierpieniom na zawsze...
    • athalia Re: Moulin Rouge **** 01.12.04, 20:48
      Muzyka po prostu przefantastyczna. Utwor Roxanne w wykonaniu aktorow w flmie po
      prostu zwala z nog. Moglabym ten kawalek ogladac milion razy.

A co dziwne, pierwsze 15 minut filmu ogladalam z zażenowaniem i miaysmy z
      kumpela wyjsc z kina. Oj, dobrze, ze szkoda nam bylo tej kasy wydanej na
      biety :)
    • Gość: jaija Re: Moulin Rouge **** IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.12.04, 23:19
      Sorry, ale mam inne zdanie na temat tego filmu. Powiem krótko: Moulin Rouge to
      POTWORNY KICZ. I nic więcej. To jest moje zdanie i proszę mnie nie przekonywać
      i nie wyzywać, bo ja nie zabraniam wam posiadać odmiennego. HOWGH.
      • kubissimo estetyka kiczu 02.12.04, 00:56
        hmmm
        przekonywac nie mam zamiaru, ale wez poprawke na to, ze to jest kicz swiadomy,
        co wiecej - zamierzony. To tak jakby mowic, ze te zdjecia Davida LaChapelle'a,
        albo Pierre'a i Gillesa to nawet ladne, ale strasznie kiczowate. Bo o to
        wlasnie w tym chodzi :)))
        • Gość: jaija Re: estetyka kiczu IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.12.04, 23:35
          Cokolwiek by to nie było - nie odpowiada mi. Zdjęcia wymienionych przez ciebie
          panów również. Jak komuś od tego robi się słabo, to nie należy się zmuszać. I
          nie trzeba być modnym na siłę, gdy coś podoba się paru osobom, których zdanie
          się liczy. Pozdrawiam. Howgh.
          • kubissimo Re: estetyka kiczu 03.12.04, 00:01
            coz
            de gustinus non autobus ;)
          • orales73 Re: estetyka kiczu 03.12.04, 16:32
            a ja myślałem że właśnie takie j...anie wszystkiego jest modne :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka