Gość: kruk IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 14:17 czy ktoś kiedy będzie można zobaczyć ten film na polkich ekranach i czy w ogole będzie można zobaczyć? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Candy Re: 24 HOUR PARTY PEOPLE!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 14:45 Karkołomne zadanie znaleźć kogoś, kto coś wie na ten temat ale próbuj dalej:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: 24 HOUR PARTY PEOPLE!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 14:54 Gość portalu: Candy napisał(a): > Karkołomne zadanie znaleźć kogoś, kto coś wie na ten temat ale próbuj > dalej:)))))) bardzo śmieszne:))) mogłaś sama spróbować:))) (a już myślałem że to jakaś konkretne odpowiedź, o naiwności....) Odpowiedz Link Zgłoś
artur.dent Re: 24 HOUR PARTY PEOPLE!!! 24.04.02, 16:41 Gość portalu: Candy napisał(a): > Karkołomne zadanie znaleźć kogoś, kto coś wie na ten temat ale próbuj > dalej:)))))) No coz. Gdyby pytanie zadano na forum muzyka na pewno pojawiloby sie od razu sporo odpowiedzi, zapewne o wiele madrzejszych od tych, ktore pojawily sie do tej pory... Otoz film ten opowiada o kultowej, brytyjskiej wytworni Factory i o wykonawcach ktorzy sie przewineli przez historie tejze: od Joy Division, po New Order i Happy Mondays. Film napewno zaciekawi fanow brytyjskiego rocka, a jest ich troche takze w Polsce. Bylo u nas Human Traffic, wiec moze bedzie i 24h Party People? Licze na to i pozdrawiam dent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: 24 HOUR PARTY PEOPLE!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 09:32 artur.dent napisał(a): > No coz. Gdyby pytanie zadano na forum muzyka na pewno pojawiloby sie od razu > sporo odpowiedzi, zapewne o wiele madrzejszych od tych, ktore pojawily sie do t > ej > pory... Zastosuję się do twojej rady i przekonamy się > Otoz film ten opowiada o kultowej, brytyjskiej wytworni Factory i o wykonawcach > > ktorzy sie przewineli przez historie tejze: od Joy Division, po New Order i Hap > py > Mondays. > > Film napewno zaciekawi fanow brytyjskiego rocka, a jest ich troche takze w Pols > ce. > > Bylo u nas Human Traffic, wiec moze bedzie i 24h Party People? > > Licze na to i pozdrawiam > dent > Wiem o czym jest ten film, zastanawiałem się tylko czy ktoś wie coś o premierze w Polsce, no ale mam nadzieję że to zobaczymy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
artur.dent Re: 24 HOUR PARTY PEOPLE!!! 25.04.02, 18:15 Gość portalu: kruk napisał(a): > > Wiem o czym jest ten film, zastanawiałem się tylko czy ktoś wie coś o premierze > w > Polsce, no ale mam nadzieję że to zobaczymy > pozdrawiam Kruku ja wiem ze Ty wiesz, napisalem po to, zeby inni juz nie pytali co to za film i odpowiedzieli jakims konkretem :-) pozdrawiam dent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: 24 HOUR PARTY PEOPLE!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:22 no coz, Arturze, zastosowalem sie do twojej rady i umiescilem post na forum muzycznym, sam zobacz efekty:(((( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś