Gość: filmy82@tlen.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.04, 16:38 jesli interesuja Cie filmy ambitniejsze , ciezko dostepne albo klasyka.....odezwij sie na mejla a wysle spis. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filmy82@tlen.pl Re: filmy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.04, 18:17 nikt nie chce miec filmow Park Chan woka , wong kar waja czy takeshi kitano?ze o svankmajere nie wspomne czy von trierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: filmy IP: 157.25.152.* 21.11.04, 18:36 Może ci, co chcieli te filmy obejrzeć już je widzieli, a ci, co chcieli je mieć już je mają? Nie pomyślałeś o tym? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmy82@tlen.pl Re: filmy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.04, 21:01 heh myslisz ze wszyscy je maja?nie sadze....to nie sa filmy ktore sobie sciagniesz z kazzy np.ale pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: filmy IP: 157.25.152.* 21.11.04, 21:11 heh a czy ja napisałam ze wszyscy je mają, chca mieć lub będa mieli? I czy napisałam że tylko Kazz jest źródłem filmów? Są jeszcze kina, wypożyczalnie i sklepy z kasetami i płytami. To miałam na myśli pisząc mój poprzedni post, bo Twój brzmiał dość arogancko, najwidoczniej zakładasz, że wszyscy ściągają filmy z netu, albo nie mogą ich obejrzeć bez twojej 'pomocy.' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: filmy IP: 157.25.152.* 21.11.04, 21:15 Poza tym, chyba niezbyt dokładnie przeczytałes mój post. "heh myslisz ze wszyscy je maja?nie sadze...." Ja nie pisałam o wszystkich ludziach, ale o wszystkich, którzy ten film chcieli zobaczyć i go zobaczyli albo kupili. Ci, co tego jeszcze nie zrobili mogą zapewnie zwrócić się do Ciebie, albo szukać u innych źródeł, ale nie traktuj ludzi jak niezaradne dzieci. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmy... Re: filmy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.04, 22:02 doszukujesz sie dziury w calym.Nie Ty to ktos inny skorzysta. chodzi wlasnie o to , zeby nie przeplacal np za dvd(a nie kazdy posiada czytnik dvd) tym bardziej nie wszytsko jest na vhs. Wiec Prosze Panienki.....kto tu jest arogancki?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: filmy IP: 157.25.152.* 22.11.04, 15:28 Tylko kupował zapewne nielegalne, pirackie kopie? Pozdrawiam panicza! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: filmy IP: 157.25.152.* 22.11.04, 15:43 Spoko, zaintrygowałeś mnie swoją ofertą. Dam znać na skrzynkę, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmy82@tlen.pl Re: filmy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.04, 19:40 ok odezsij sie:P ps skoro na uczelniach moze istniec instytucja ksera to ja moge przegrywac filmy:P zreszta to tez z winy dystrybotorow ,ze nie chca czegos sprowadzic etc pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmy82@tlen.pl Re: filmy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 15:37 jasne odezwij sie:) Odpowiedz Link Zgłoś