Gość: gn0m IP: *.wroclaw.mm.pl 21.12.04, 12:04 Juz spaprali Tytanica. Ciekawe jak bedzie z Sahara choc znajac tfurczosc holyłudu spodziewam sie najgorszego :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Libertador Re: Zobacz "Saharę" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 20:54 W końcu.Czekam na ten film chyba juz od dwóch lat.Podniesc Titanica nie było sukcesem,ale moze teraz się zacznie.Cussler sprzedał prawa do nakręcenia sporej części swych książek z Dirkiem Pittem.A teraz wyszła Odyseja Trojańska(w Stanach juz w ubiegłym roku jeśli się nie mylę).Trzymam kciuki za "Saharę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gn0m Re: Zobacz "Saharę" IP: *.wroclaw.mm.pl 21.12.04, 23:16 Ksiazki Cusslera sa zbyt zlozone zeby mozna je bylo przeniesc na ekran bez powaznych ciec. Bedzie z tego LoTR - super efekty specjalne, zero glebi, zero klimatu. Obym bym zlym prorokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezzz Re: Zobacz "Saharę" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.04, 23:18 Cizia Zyke napisał kiedyś niezłą książkę Sahara. Ale jakoś sobie nie wyobrażam, żeby ktokolwiek sfilmował którąkolwiek z jego powieści :) === www.nafazie.com === Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirkFan Re: Zobacz "Saharę" IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.01.05, 10:24 "nieustraszony podróżnik" - o Jezu!, "zabawny przyjaciel" - litości !!! Drodzy moderatorzy tego portalu apeluje do was żebyście wykazywali więcej rzetelności w opisach filmów. Dirk Pitt to Dyrektor Programów Specjalnych w NUMA a nie jakiś "nieustraszony podróżnik". Bardzo wykrzywiacie obraz bohaterów Sahary a do waszej wiadomości dodam że są oni bohaterami prawie całej twórczości Cusslera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek do dirkfana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:35 Musze powiedzieć że nie znoszę Dirka Pitta;-))) ten facet jest we wszystkim najlepszy, ma najlepsze pomysły niczym McGywer w każdej trudnej sytuacji, potrafi obić mordę każdemu i uwieść każdą kobietę on nie ma ZADNYCH WAD!!!!!!! Ale mimo to przeszytałem 7 czy 8 książek Cusslera bo pomysły na akcje i przygody ma znakomite, tylko ten cholerny Pitt przyprawiam mnie o zgrzytanie zębów. Może na filmie będzie trochę inny. Odpowiedz Link Zgłoś
mara.jade Re: do dirkfana 13.01.05, 09:48 A ja tam Dirka Pitta uwielbiam, właśnie za to, że jest bezkompromisowy w walce ze złem i nie załamuje się nawet w beznadziejnej sytuacji. Przywraca mi w wiarę w ludzi i w sens życia. Pomimo wielu zasług za jego największe osiągnięcie uważam zwycięską walkę z nałogiem tytoniowym:- ) Z trudem wytrzymywałam, kiedy w pierwszych tomach czytałam nieustannie o odpalaniu kolejnych papierochów. Podoba mi się, że Dirk lubi pływać jak ja i świetnie nurkuje (jak mój tata). A niesamowite powodzenie wśród kobiet dodaje mu uroku. Świat nie jest doskonały, więc niech chociaż bohaterowie, nawet wymyśleni, będą doskonali. Po trailerze widać, że film różni się treścią od książki (m. in. więcej wspólnych scen z Dirkiem i Evą Rojas), ale i tak będzie cudownie, bo Dirka gra Matthew McConaughey. Pozdrowienia dla fanów niesamowitego Pitta! Odpowiedz Link Zgłoś