Dodaj do ulubionych

Team America: Policja Świata

IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 30.12.04, 01:42
Niesamowita zabawa, tylko nie dla dzieci! Nie wiem, jak bedzie z tlumaczeniem
na Polski i czy cos wytna, ale zarty sa dosc swinskie i obfituja w "epitety".
Poza tym film nasmiewa sie z calego swiata polityki i terroryzmu. Widzowi
potrzebna jest otwartosc, wyrozumienie, i swieze spojrzenie na swiat. Polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: boro 0f green 12 Re: Team America: Policja Świata IP: 212.160.138.* 30.12.04, 10:47
      Rewelka film. Rowniez polecam "America. F'uck yeah".
      • Gość: don kichot Re: Team America: Policja Świata IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 30.12.04, 15:22
        A mnie sie nie podobal. Zarty za bardzo sie powtarzaja, straszne dluzyzny.
        Jeszcze pierwsza polowa da sie jakos ogladac, ale druga jest slabiutka. South
        Park byl o niebo lepszy.
        • Gość: kefir Team IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:09
          No tak SP są chyba lepsze ale to dla tego ze sa wyjatkowo dobre! Team jest
          niezly i bardzo polityczny. I bardzo mi sie podobal.
    • Gość: kkk Re: Team America: Policja Świata IP: 80.50.205.* 14.01.05, 15:58
      Dawno sie tak nie ubawilem.Jak zwykle,pojechali po wszystkich,a zwlaszcza po
      durnych komuchach z holiludu i synu Wielkiego Przywodcy ;) Ciekawe czy u nas
      bedzie wyswietlany...a poki co, "let's go save the mothefuckin' day,yeah!
    • jasiu20 Re: Team America: Policja Świata 20.01.05, 15:13
      Zapowiada się bardzo fajny film!!!!!
    • ignatz Re: Team America: Policja Świata 20.01.05, 16:04
      Nie wiem czy ósmy już sezon tworzenia serialu tak przytępił poczucie humoru,
      ironii i zmysł obserwacji świata twórcom "South Park", ale "Team America" to
      imho marne popłuczyny po SP. Ani tej świezości ani mocy. Jest może parę niezłych
      manewrów (słabość TA do demolki, scena miłosna - zaczyna się jak zwykła, a
      potem... czy choćby mocna kpina z aktorów prostestujących przeciw wojnie), ale
      generelnie czegoś tam brak.
    • Gość: viola Re: Team America: Policja Świata IP: *.client.comcast.net 22.01.05, 04:22
      polecam ten film bardzi smieszny tylko nie dla dziecie...duzo przeklenstw!!!
    • Gość: Haven Re: Team America: Policja Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:03
      Dirka Dirka, Muhammed Dżihad, Szerpa Szerpa, Bakala !! !! !! Najlepsze co ma być
      w tym roku... No, przynajmniej najśmieszniejsze... "Put down your Weapon of Mass
      Destruction!" :D:D:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka