Gość: Irka IP: 62.233.201.* 07.07.02, 23:54 Superwywiad - dzieki PAnie Wojtku :) CZy naprawde ten Hugh Grant jest taki nieglupi i sympatyczny, jak PAn wykreowal go w swoim wywiadzie? Pozdrawiam Irka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
casyope Re: Wywiad z Hugh Grantem 09.07.02, 13:38 W przeciwieństwie do Irki powiedziałabym,że słodki drań Grant wypadł mało sympatycznie. Sprawia raczej wrażenie zadufanego, zapatrzonego w siebie typowego Angola. Ta wyższość z jaką mówi o Amerykanach (wcale nie jestem amerykanofilką), to podkreślanie własnej inteligencji i wyjątkowości po prostu mnie odrzuca, jakkolwiek, faktycznie, byłby niegłupi i interesujący.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wywiad z Hugh Grantem IP: *.ny325.east.verizon.net 10.07.02, 04:20 a gdzie ten wywiad?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wywiad z Hugh Grantem IP: *.ny325.east.verizon.net 10.07.02, 04:50 ok, znalazłam i przeczytałam i mnie wydaje się że był po prostu szczery... takie odniosłam wrażenie a oglądając wywiady z "gwiazdami" w amerykańskim TV stwierdzam, że ci dziennikarze naprawdę są do luftu!!! a już moją antypatią jest wybitnie taka lola z długimi ciemnymi, włosami, Toni jakaś tam... nie dość, że totalnie beznadziejne pytania to jeszcze ma piskliwy głos i robi głupie miny do kamery (niby jest "na luzie", ale dla mnie wygląda jak nastolatka "na haju;-) pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Wywiad z Hugh Grantem IP: *.elk.mazury.pl 10.07.02, 13:25 Wywiad był świetny, a Hugh Grant w nim naprwadę niegłupi, uroczy, inteligenty i zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emmmm Re: Wywiad z Hugh Grantem IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.07.02, 18:43 zgadzam się ze wszystkimi: z jednej strony Grant niegłupi, z drugiej napuszony, ale każdy ma wady. tak samo każdy zawód ma wady i miejsce w którym się żyje. trudno się pogodzić z taką oczywistą prawdą, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agunia prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz-choralna.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 21:31 Cześć fani hung.... cosik tam... Ja nie jestem fankom tego gościa ale musze mieć koniecznie jakas stronke z jego zyciorysem albo maila do niego co kolwiek.... PLOSIE O POMOC MÓJ MAIL belindusia@kki.net.pl COKOLWIEK MACIE TO PISZCIE Odpowiedz Link Zgłoś