Gość: ko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:10 mam pytanko czy ktoś może wie jak nazywa sie piosenka z filmu Twin peaks, kyóra wykonuje Jeams z Doną i jeszcze jedną dziewczyną. Bardzo by mi zalezało na tytule Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eM. Re: Twin Peaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 10:37 Ja ją znalazłam wpisując w emula 'Twin Peaks Soundtrack', i ma tytuł 'James, Donna & Maddy - Just you and I'. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pogodne.niebo Re: Twin Peaks 29.05.05, 18:18 odbiegajac od samej tylko muzyki - kiedy ostatnio widzieliscie ten serial? bo ja z 16 lat temu; czy w miedzyczasie jakas stacja go puszczala? Odpowiedz Link Zgłoś
weyland Re: Twin Peaks 30.05.05, 18:49 pogodne.niebo napisał: > odbiegajac od samej tylko muzyki - kiedy ostatnio widzieliscie ten serial? bo > ja z 16 lat temu; czy w miedzyczasie jakas stacja go puszczala? A ja mam całość na kasetach i w te wakacje zrobię sobie w któryś weekend maratonik. -------------------- Weyland Yutani Building better worlds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Twin Peaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:38 Powtarzał go jakis czas temu polsat. Odpowiedz Link Zgłoś
pogodne.niebo Re: Twin Peaks 31.05.05, 21:00 musze uwazniej sledzic program tv :) Odpowiedz Link Zgłoś